Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 02 Sep 2006, 14:44

Chiar e adevarata treaba cu balatau?

Daca ai permis de la pp ai voie si daca ai de la ajvps nu?..cum asa
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Leba
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de Leba » 02 Sep 2006, 16:16

ionutz_gr scrie:Chiar e adevarata treaba cu balatau?

Daca ai permis de la pp ai voie si daca ai de la ajvps nu?..cum asa
n-ai citit bine postul meu.
uite, ma citez:

leba a scris:

1. scrie si pe sit, daca nu ai recomanadare de la alt membru trebuie sa acorzi un scurt interviu conducerii PP.
2. nu putem "viza" permisele de la o alta asociatie.
3. in momentul admiterii ca membru candidatul primeste o chitanta pe contravaloarea sumei de 70 RON, chitanta care insotita de legitimatia de membru, CI si eventual de viza PF (pentru zonele de frontiera)poate servi la identificare pe apa pana vine permisul de pescuit.
4. iata lista cu apele pe care se poate pescui cu permis in jud. Iasi:

- Rauri: Prut, Siret, Moldova, Jijia, Miletin
- Lacuri: Balatau, Salcam, Ratarie
mentionez ca Balataul a fost declarata rez. naturala si este interzis pescuitul iar Rataria, din cate am aflat a fost retrocedata/concesionata.

deci lista a fost amendata cu cele 2 luciuri subliniate.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 17 Oct 2006, 17:51

scriu doar ca sa mai aduc aminte colegilor din iasi ca avem subiect separat sa nu mai posteze aiurea pe site

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 17 Oct 2006, 20:15

n-oti vrea si autonomie acum va aveti sectiune separata ma :lol: :lol: :lol:

scuze da mi se pare in ton cu moda :twisted:
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 18 Oct 2006, 18:24

ideea era ca se pun intrebari de interes local(sau personal)pe topicuri pt toata lumea
"Noi vrem sa ne unim cu tara..."

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 18 Oct 2006, 19:34

a clar, nu am nici u dubiu. de alfel sunt un cititor fidel al rubricii :)
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 01 Noi 2006, 21:08

am si eu o intrebare

Care este diferenta dintre ce ofera pescarului de rand ajvps si pp....eu unu nu vad nici una....

de ex..duminica,,,la probota...la potcoava....5-6 "pescari" cu cate 4-5 lansete la pestisor...eu cateva linguri si o lanseta...am avut unde sa arunc?..nu

am crezut ca daca e si asociatia pp o sa fie ceva verificari in plus.sau eu stiu..ceva schimbat..da eu nu vad o schimbare..chiar deloc si daca mai vine un "pescar" si se lauda cu cate ZECI de "pixuri" a prins el nushtiu cand....ce sa mai zic

nu vreau sa supar pe nimeni..dar asta e parerea mea...e ceva genu politicii...multe se zic iar de facut nik
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 02 Noi 2006, 00:23

Ionut noi nu avem drept de control si cu asta am spus tot.In plus fata de asta PP este la inceput,cu cativa membri inimosi care isi sacrifica timpul lor liber ca sa schimbe ceva.Daca crezi ca se va face peste noapte,te inseli.Macar am inceput sa mai miscam cateva lucruri pe plan local,ptr chestii majore avem nevoie sa fim mai multi,asa ca daca vrei sa te implici si sa schimbi ceva,te asteptam alaturi de noi.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Noi 2006, 02:33

DA DA ... cotizez la raspuns, din pacate nu s-a dat drept de control, dar uite ca se mai organizeaza un concurs, o ecologizare, tot e bine, cand vor da si drept de control (ANPA parca se ocupa de asta) om mai vedea, pana atunci ne chinuim sa prindem un peste :cry:

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 02 Noi 2006, 15:41

pai e rau ca nu aveti drept de control..mi se pare aiurea tare...degeaba sunt cativa pescari de la pp.. sportivi si cu bun simt...daca at cand ajung pe balta dau de gloata de fomisti

Oricum din primavara vreau sa vin si eu in "familia" pp... daca ma primiti

nu ma asteptam sa se schimbe ceva peste noapte... poate eram prea suparta cand am postat prima data

Stiti cum vad eu un viitor... sa aibe asociatia pp un baraj..o acumulare...unde sa vina numa pescarii de la pp...si sa lasam obositii in pace

Acu..o sa ziceti ca trebe bani..ca nu se poate etc

Eu unu as prefera sa dau un ban si sa stiu ca face....decat sa dau un bani la ajvps... cred ca la astia se potriveste "dai un ban da stii ca nu-l mai ai"

Chiar nu se poate face o colaborare cu vreun patron de balta serios...ca at cand ma duc la pescuit sa stiu ca e peste ..sa am un moral bun :)

sper ca nu am ofensat pe nimeni

Scrie răspuns