Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
dan V
- utilizator nou

Salut pe toata lumea.Astept o noua intilnire dar am o intrebare.. cit costa permisul anu asta plus P.G. ??????Eu ar cam trebui sa imi fac permis ca nu am!

-
paul
- Moderator

-
dan V scrie:cit costa permisul anu asta plus P.G. ??????Eu ar cam trebui sa imi fac permis ca nu am!

Doar vizarea permisului + PG - ul m-au costat 900.000 lei.
daca nu ai permis deloc, s-ar putea sa coste ceva mai mult... circa 1.200.000 lei..... dar se merita
Poate ne vedem iarasi joi? Ceilalti ce spun?
-
aZu
- utilizator constant

Hellou!
A fost cineva in week-end la Prut?
se poate pescui ?
-
Ioan S.
- veteran

@ aZu
S-ar parea ca nu a fost nimeni simbata trecuta pe Prut (oricum, NU dintre cei pe care-i cunosc eu). Si, la prognoza meteo, nu cred ca va merge cineva nici simbata viitoare.
Mai sus, daca citesti, vezi de ce nu se poate pescui inca.
Dar, sa speram, ca frigul si ninsorile nu sunt chiar asa de grele cum spun meteorologii.

-
ovidius
- veteran

Pauli, verifica daca primesti mp. Salut.
-
Nick
- veteran

Ce facem fratilor,ne intalnim saptamana asta?In ceea ce privesta Prutul am vb cu baiatul de la Gipo,a zis ca sunt portiuni cu pod de ghiata, altele cu 1.5 m de ghiata la mal iar in unele locuri e liber.APROPOS mi-am facut PERMIS asa ca sa se faca cald ca nu ratez vre-un week-end pe maluri de ape.Paul ti-ai matisat inelele pe lanseta?Ce zici ne intalnim diseara sa ne luam inele de varf?Da-mi mesaj daca poti pe tel.

-
paul
- Moderator

-
Nick scrie:Ce facem fratilor,ne intalnim saptamana asta?In ceea ce privesta Prutul am vb cu baiatul de la Gipo,a zis ca sunt portiuni cu pod de ghiata, altele cu 1.5 m de ghiata la mal iar in unele locuri e liber.APROPOS mi-am facut PERMIS asa ca,Paul ti-ai matisat inelelsa se faca cald ca nu ratez vre-un week-end pe maluri de ape.Paul ti-ai matisat inelele pe lanseta?Ce zici ne intalnim diseara sa ne luam inele de varf?Da-mi mesaj daca poti pe tel.

Salut Nick... Mi-am matisat inelele de sambata am inceput

Duminica nu am mai avut rabdare si mi-am luat un inel de varf din ceramica, tot din bazar, dar, am sa-l schimb.
Ce e rau e ca vremea se inrautateste, dar n-o tine asa la nesfarsit.
Ma bucur sincer ca ti-ai facut permis, ai sa vezi ca n-o sa-ti para rau.
cat priveste intalnirea,... nu stiu... Eu sunt racit binisor asa ca nu cred ca ies prea mult zilele astea din casa.
-
paul
- Moderator

-
Stii... am facut bine ca nu am luat si inelul de varf.... Era prea mic
-
Nick
- veteran

sincer si eu ma apucam

dar cum la mine e o harababura de nedescris cum m-am mutat nu am gasit ata ca sa le matisez.am primit sms tau.Nu-i nimic daca mai astepti ar fi bine sa-ti iei totusi inel sic si de varf ptr ca sunt de 10000 de ori mai bune si inelul de vf e super important.Aici langa mine gasesti si inele mai groase de vf.