Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan V
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan V » 21 Feb 2005, 09:36

Salut pe toata lumea.Astept o noua intilnire dar am o intrebare.. cit costa permisul anu asta plus P.G. ??????Eu ar cam trebui sa imi fac permis ca nu am! :lol: :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 21 Feb 2005, 09:39

dan V scrie:cit costa permisul anu asta plus P.G. ??????Eu ar cam trebui sa imi fac permis ca nu am! :lol: :lol:
Doar vizarea permisului + PG - ul m-au costat 900.000 lei.
daca nu ai permis deloc, s-ar putea sa coste ceva mai mult... circa 1.200.000 lei..... dar se merita
Poate ne vedem iarasi joi? Ceilalti ce spun?

dan V
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dan V » 21 Feb 2005, 09:54

OK e bine joi ! esti pe net acum intra pe mesenger danvolcescu@yahoo.com

aZu
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de aZu » 21 Feb 2005, 19:14

Hellou!
A fost cineva in week-end la Prut?
se poate pescui ?

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 21 Feb 2005, 19:41

@ aZu

S-ar parea ca nu a fost nimeni simbata trecuta pe Prut (oricum, NU dintre cei pe care-i cunosc eu). Si, la prognoza meteo, nu cred ca va merge cineva nici simbata viitoare.
Mai sus, daca citesti, vezi de ce nu se poate pescui inca. :twisted:

Dar, sa speram, ca frigul si ninsorile nu sunt chiar asa de grele cum spun meteorologii. :wink:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 22 Feb 2005, 08:41

Pauli, verifica daca primesti mp. Salut.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 23 Feb 2005, 10:09

Ce facem fratilor,ne intalnim saptamana asta?In ceea ce privesta Prutul am vb cu baiatul de la Gipo,a zis ca sunt portiuni cu pod de ghiata, altele cu 1.5 m de ghiata la mal iar in unele locuri e liber.APROPOS mi-am facut PERMIS asa ca sa se faca cald ca nu ratez vre-un week-end pe maluri de ape.Paul ti-ai matisat inelele pe lanseta?Ce zici ne intalnim diseara sa ne luam inele de varf?Da-mi mesaj daca poti pe tel. :P

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 10:15

Nick scrie:Ce facem fratilor,ne intalnim saptamana asta?In ceea ce privesta Prutul am vb cu baiatul de la Gipo,a zis ca sunt portiuni cu pod de ghiata, altele cu 1.5 m de ghiata la mal iar in unele locuri e liber.APROPOS mi-am facut PERMIS asa ca,Paul ti-ai matisat inelelsa se faca cald ca nu ratez vre-un week-end pe maluri de ape.Paul ti-ai matisat inelele pe lanseta?Ce zici ne intalnim diseara sa ne luam inele de varf?Da-mi mesaj daca poti pe tel. :P
Salut Nick... Mi-am matisat inelele de sambata am inceput :)
Duminica nu am mai avut rabdare si mi-am luat un inel de varf din ceramica, tot din bazar, dar, am sa-l schimb.
Ce e rau e ca vremea se inrautateste, dar n-o tine asa la nesfarsit.
Ma bucur sincer ca ti-ai facut permis, ai sa vezi ca n-o sa-ti para rau.
cat priveste intalnirea,... nu stiu... Eu sunt racit binisor asa ca nu cred ca ies prea mult zilele astea din casa.

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 10:16

Stii... am facut bine ca nu am luat si inelul de varf.... Era prea mic

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 23 Feb 2005, 10:25

sincer si eu ma apucam :oops: dar cum la mine e o harababura de nedescris cum m-am mutat nu am gasit ata ca sa le matisez.am primit sms tau.Nu-i nimic daca mai astepti ar fi bine sa-ti iei totusi inel sic si de varf ptr ca sunt de 10000 de ori mai bune si inelul de vf e super important.Aici langa mine gasesti si inele mai groase de vf.

Scrie răspuns