Pentru ieseni (... si nu numai)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sa ne gandim serios daca se poate pescui sau nu?... Dupa cum se anunta vremea, se pare ca saptamana viitoare o sa se mai raceascaIoan S. scrie:Pai, la vremea care este, nu cred ca se poate.
Cred ca ar trebui sa ne gindim serios pentru simbata viitoare.

Eu sper totusi... Macar sa-i arat lui Nick o vetrica

Pai simbata asta nu prea ai cum, pentru ca el nu are inca permis.
Plus ca miine se anunta ninsoare.
De scos vetrica acum nici nu poate fi vorba. Malul e prea alunecos si nu se baga nimeni.
Daca se mai raceste, chiar sa fie pamintul usor inghetat dimineata, ar fi perfect. Temperatura insa nu va scadea prea mult si poate scapam de gheta (eu banuiesc ca acum Prutul este inghetat, dar peste gheta sint citiva cm de apa).
Plus ca miine se anunta ninsoare.
De scos vetrica acum nici nu poate fi vorba. Malul e prea alunecos si nu se baga nimeni.
Daca se mai raceste, chiar sa fie pamintul usor inghetat dimineata, ar fi perfect. Temperatura insa nu va scadea prea mult si poate scapam de gheta (eu banuiesc ca acum Prutul este inghetat, dar peste gheta sint citiva cm de apa).
Sambata si duminica asta am sa lucrez... asa se preconizeaza, deci, nu am cum...Ioan S. scrie:Daca insa insisti putem face un drum pina la Prut. Chiar si cu Nick, chiar si duminica. Depinde cum vrea si el. S-au poate prefera ca la prima iesire la Prut sa vada si vreun peste.
Poate, daca sambata viitoare o sa fie mai frumos (ma refer sa nu ploua) si daca mai avem si norocul sa nu mai fie nici gheata pe Prut (sau macar sa nu fie pod de gheata) vom putea merge atunci.
Nu cred ca Nick, sau oricare dintre noi, ar fi dezamagit daca nu ar vedea vreun peste de prima data, caci va avea ce vedea si isi va da seama ca Prutul are resurse piscicole destul de frumoase. Eu asa sper.
Oricum, sambata si duminica asta aproape 99,9% sunt sigur ca lucrez

Spunem si eu asa ... gindeam ca i-ar place sa vada daca "norocul incepatorului" sau "chemarea apei" mai functioneaza si la schimbarea conditiilor de pescuit.Paul scrie: Nu cred ca Nick, sau oricare dintre noi, ar fi dezamagit daca nu ar vedea vreun peste de prima data, caci va avea ce vedea si isi va da seama ca Prutul are resurse piscicole destul de frumoase. Eu asa sper.
Ioan S. scrie:Iar eu ma gindeam sa agate un "submarin" sa aiba motivatie serioasa pentru a bate Prutul anul asta. (Nu uita ca nu este incepator .... )

Pe mine m-ai pus pe ganduri ca ar putea sa fie inghetat peste tot si sa fie apa pe deasupra ghetii... Situatie nasoala. Am mai patit asa pe Buzau. In locul unde era bine de pescuit, era strat de gheata cam la jumatate de metru sub apa, nu era nici o sansa de a pescui.
Daca e asa si pe Prut, nu prea faci treaba, dar, se merita sa-l vezi, macar