Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 23 Feb 2005, 13:04

legio1083 scrie:Balatau, Ratarie, Probota, Bran, Mon amour ...etc 8)
Balatau, Ratarie, Probota dupa 1 iulie :cry: (rezervatie naturala)
Bran - deocamdata nu stiu care vor fi reglementarile anul acesta.

Mon amour :?: (parca spuneai ca nu ai bani ... eu stiam ca e o circiuma pe strada Uzinei)

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 23 Feb 2005, 13:20

Paul scrie: a dat un pui de raceala in mine
Sanatate !
Paul scrie: te-ar tenta pentru sambata? la o maxima de numai 2 grade?
Stai sa te faci bine ! (mie abia mi-a trecut raceala - si nu total)

Pentru o temperatura de +2 grade nu ma ingrijorez, imi propusesem sa nu stau pe Prut mai mult de 2 ore. (Ti-am povestit ca la penultima iesire la Prut -21.12.2004- la un moment dat trageam greu de mulineta, firul nu era trecut dupa lanseta sau aiurea peste pick-up si nu intelegeam. In cele din urma am sesizat ca se forma dop de gheata in primul inel. Si nu mi-a fost frig - mai ales dupa ce am inceput sa prind peste :D )
Cel mai mult ma tem de malul alunecos. :twisted:

Ar mai fi o posibilitate de plecat vineri la 13.42 din Iasi si la 17.00 inapoi din Ungheni.

Oricum, ca sa ma tenteze irezistibil ar trebui sa fie vremea insorita.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 13:22

Crasme or fi ele peste tot... Da' ce treaba au ele cu mine? :roll:
Azi de ex em renuntat la un pachet de Lucky si la o cafea ca sa-mi iau niste pasteluri...
Ideea e ca m-am indragostit de locurile astea numai din auzite... Da' sa vezi ce "mozoale" le trag cand ajung pe balta! :twisted:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 23 Feb 2005, 15:26

legio1083 scrie:Da' sa vezi ce "mozoale" le trag cand ajung pe balta! :twisted:
Fericitule!
Oricum ar fi, iesi in cistig (in sensul de a-ti implini visul pe Prut).
- daca prinzi (peste) poti sa-l saruti;
- daca iei si celelalte "scule" poti sa-l pictezi;
- dar, daca prinzi o zi ploioasa, sa vezi ce "mozoale" iti trage Prutul, ceea ce nu poate insemna decit ... dragoste reciproca. :P

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 15:39

Ioan S. scrie: - dar, daca prinzi o zi ploioasa, sa vezi ce "mozoale" iti trage Prutul, ceea ce nu poate insemna decit ... dragoste reciproca. :P
:lol: :lol:
Daca prindem o zi ploioasa, il punem sa scoata vetrica :) Sa vezi dragoste cu nabadai acolo.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 16:06

Mai da' poetici mai sunteti...
Nu ma sperii eu de ploaie! Am prins in Delta niste furtuni de ziceam ca-mi smulg cortul! Vetrica? Doar d-o fi caine sa n-o pot prinde! Am sapat eu dupa rame serpesti direct din mal, de sub apa, dupa 2 zile de ploaie, infofolit de raul tantarilor, si cu frunze uscate care-mi cadeau dupa gat, de-mi venea sa-mi rup carnea scarpinandu-ma!... Si tot viu sunt!
De altfel dupa ce era sa ma innec cazand in anafor(fara sa stiu sa-nnot si dupa ce am gonit un taur semisalbatis la 12 noaptea innarmat doar ru o lanterna, si cu vocea, abia scos din vise si din sacul de dormit, imbracat in armura de chiloti si tricou, NU CRED CA MA MAI SPERIE NIMIC! :twisted:

Apropo de dragoste cu pestisorii.... Un unchi de-al meu a pus un pariu ca "IUBESTE" primul peste pe care-l prinde... Si a fost o stiuca! Asa ca ...
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 23 Feb 2005, 16:16

legio1083 scrie: Am sapat eu dupa rame serpesti direct din mal, de sub apa, dupa 2 zile de ploaie ...
Pina aici e bine, ar mai fi de adaugat ca primavara gasesti vetrica la 3 - 4 metri adincime (sub apa).
legio1083 scrie: dupa ce era sa ma innec cazand in anafor(fara sa stiu sa-nnot ...
Deci nu stii sa inoti ? Cunosc un pescar cu ani grei pe Prut care nu stie sa inoate (si inca e viu) ... insa ar putea fi doar exceptia care confirma regula. Asa ca ar trebui sa te gindesti serios sa inveti. :roll:

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 16:36

Ca sa sap 3 m dupa o ganganie?!!! Da' tre' sa fie ceva care sa poata inlocui scarba asta! Da' caut pana gasesc si la 0.5 m! Ca atata sap!
Iar la faza cu innotatul am cea mai mare incredere in instinctul meu de conservare! Nu m-a dezamagit niciodata! Asa ca invat eu sa innot la momentul potrivit. Cand o fi nevoie. Cel mai important e ca nu intru asa de repede in panica si asta rezolva problema in 90% din cazuri. Cred.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 16:42

Nu te speria legio... E Ioan baiat rau si vrea sa te sperie :P
Tu sa faci ce-ti zic eu, ca e mai bine asa :D

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 24 Feb 2005, 10:24

Nelu,daca mergi vineri sau sambata a Prut vin si eu sigur.Am fost eu la -25 de grade pe Chirita,la +2,ma gandesc sa-mi iau un maieu subtire ca sa ma prinda putin soarele :lol: Da-mi un raspuns din timp,evident daca sunt si alti doritori cu atat mai bine,Legio stiu a salivezi,Paul stiu ca plangi :lol: Sa ne vedem pe Prut si eventual il punem pe Legio sa sape 3m dupa clasica VETRICA :wink:

Scrie răspuns