Pentru ieseni (... si nu numai)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 10:28

Nick scrie: nu am gasit ata ca sa le matisez..
Gasesti ata buna de matisat la etajul II in Hala Centrala... De-acolo mi-am luat si eu. 900 lei metrul :)
dar, daca n-ai drum pe-acolo, ne putem intalni maine o fuga si sa iti dau din ea, caci mi-am luat destula.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 23 Feb 2005, 10:30

Cat despre pescuit revino-ti tu ca dupa aia avem timp destul,caci am vazut ca suntem cativa obsedati care nu se sperie cu una cu doua de o vreme cum e cea de afara de ex :twisted: IN ceea ce priveste intalnirea sa vedem ce zic ceilalti,daca nu ne intalnim deocamdata la 2 saptamani cum stabilisem.Nu mai trece odata extrasezonul? :roll:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 10:35

Nick scrie:.Nu mai trece odata extrasezonul? :roll:
Extrasezon, sau nu, eu abia astept sa vina caldura, sa prind 2 - 3 partide de pescuit pana in prohibitie...
Chiar daca ar fi sa vina Prutul mare si tulbure, tot am gasi unde sa pescuim, dar sa vina mama ei de caldura odata :)
Abia astept sa incerc voblerul acela micut :lol:

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 12:03

Disperatilooor!
Sa va fie rusine!
Ca nu ma includeti si pe mine intre voi ca si eu sunt DISPERAT! :?

@NICK
Tu pune mana si fa-ti ordine ca sa ai bilet de voie de la "seafa de unitate", si fa bine si intalneste-te si cu mine ca am si eu ata de matisat ... alb-galbui , aproape naspa, dar e de incredere! Si mi-am mai luat azi si cateva palete...pt spinnerbait.... NU mai spui la nimeni...da? :twisted:

Pauli, mai lucreaza si tu ceva pe acolo ca te vad non-stop calare pe forum... nu de alta da' sa nu ti se umfle vreo tzatza de dorul pescuitului..... stii tu e ca la femei! Nu le poti avea, du-te si te preocupa cu ceva care-ti face sila! MUNCESTE! :evil:

HAI ODATA PRIMAVARA , CA PARCA ESTI FATA MARE< ASA TE MAI CODESTI! :lol: :lol: :lol:

Eu cred ca la doua sapt e mai usor sa ne vedem cutotii... e mai mult timp de rezolvat eventualele probleme.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 12:07

legio1083 scrie:Pauli, mai lucreaza si tu ceva pe acolo ca te vad non-stop calare pe forum... nu de alta da' sa nu ti se umfle vreo tzatza de dorul pescuitului..... stii tu e ca la femei! Nu le poti avea, du-te si te preocupa cu ceva care-ti face sila! MUNCESTE! :evil: .
Muncesc "legio"... muncesc din greu...
Greu la munca, grea si asteptarea asta :)
Cine zice ca pescarii au o viata lipsita de greutati?
Referitori la disperati, nu-ti fa probleme ca te-am inclus si pe tine...
:lol:

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 12:14

Bibi, :shock: crapushor, :twisted: avat! :cry: ....

Dati-mi o lama! :evil:
Vena am eu... :?
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 23 Feb 2005, 12:35

Salut la toata lumea !

Hai ca vine primavara :!: Pariem :?: ( :shock: problema e ca nu stiu cind :idea: )

Eu ma uit ca disperatul pe www.apeprut.ro si pe http://www.wunderground.com/cgi-bin/fin ... query=Iasi si parca m-ar tenta pentru simbata.

Aviz amatorilor ![/i]

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 12:50

Ioan S. scrie:Eu ma uit ca disperatul pe www.apeprut.ro si pe http://www.wunderground.com/cgi-bin/fin ... query=Iasi si parca m-ar tenta pentru simbata.
Te uiti pe wunderground si te-ar tenta pentru sambata? la o maxima de numai 2 grade? Hmmm... sper sa ma fac mai binisor in primul rand, caci a dat un pui de raceala in mine si apoi, mai vad...
Oricum, se pare ca primavara se lasa asteptata. saptamana viitoare se anunta temperaturi mai scazute decat acum.
Ai vazut... Nick si-a facut permis, am inteles ca si "legio" si-l da saptamana asta la facut, sau cel tarziu cealalta....(asa-i legio? :wink: ) ... asta inseamna ca o sa facem o echipa foarte frumoasa.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 23 Feb 2005, 12:53

Permisul mi-l fac i azi! Da-mi dai tu bani ca eu n-am acuma... :evil:
Da' e pe vine!
Balatau, Ratarie, Probota, Bran, Mon amour ...etc 8)
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Feb 2005, 12:59

legio1083 scrie:Permisul mi-l fac i azi! Da-mi dai tu bani ca eu n-am acuma... :evil:
Mama lor de bani... Dar asa e... :( Te inteleg
:?

Scrie răspuns