Pentru cei din Alba

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 13 Iul 2005, 23:15

Shi eu tot ajea shtiu (cu parere de rau). 200.000 taxa dar rar itzi intra cate un crap. S-a prins in schimb ceva carashei, dar pt cei care vor pastrav, slabutze shanse. Numai ieri am venit, sapt asta am batut balta Lancram, shi sa shtitzi ca s-a prins destul de bine. Eu nu am luat decat doi crapi 2 - 4 kg, dar pt amatorii de rapitor s-a prins vreo 8 buc de shtiuka toate cam la 1,5 - 2 kg. Oscilanta (nu jtiu de care ca era pe partea cealalta a baltzii. Oricum daca vretzi crap trebuie insistat ff mult pt ca am facut baie ca sa momesc shi nu am gasit un m patrat de balta unde sa nu fie vegetatzie...ashea ca....fir intins.
spinning la scobar

nicolaesebastian
junior
junior

Mesaj de nicolaesebastian » 20 Iul 2005, 13:48

Salutari

As vrea sa stiu daca cineva stie ceva locuri bune pe Mures in zonele
Sintimbru, Teius, Aiud

Merci
Nicu

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 20 Iul 2005, 18:08

Dupa parerea mea mureshul mai lasa de ashteptat anul acesta. Daca chiar vrei sa incerci pe Mureshi, in afara de ceva mrene shi somotei ratacitzi nu prea vad ce ar merge pe apa astah tulbure. Orikum zona santimbru este destul de buna.Mia oferit cele mai mari satisfactzii. Mai sus de valea galzii shi pana la balastiera din capatul galtiului sunt numai loculetze de pescuit. Chestia ii sa cautzi shi tu ceva locuri mai virgine, ferite de toata lumea. In zona Teiushului ce tzi-as recomanda ar fi zina Capud la "Masa lui Alexe" daca itzi spune ceva denumirea. Treci podul peste muresh de la Mihaltz, o iei in stanga, treci calea ferata shi mergi pe langa muresh pana in drept cu teiushul, chiar shi mai incolo, cam pana pe unde te hotarashti sa nu mai inaintezi ca itzi rupi mashina:). Acolo sunt locuri mai neumblate, locuri foarte bune de somn, crap mare....numai trebuie apa limpede. poate pe la sf lu august shi luna septembrie sunt ceva shanse sa incerci, dar pe apa asta nu se merita sa batzi drumul pana acolo. Respekt
spinning la scobar

Alex Chiorean
junior
junior

Mesaj de Alex Chiorean » 25 Iul 2005, 09:05

Salutari!
Mi s-a propus o partida de pescuit la Lancram. Din ce am citit aici nu am priceput daca merita sau nu.
Ma intereseaza doar rapitorul, la naluci.
Daca ma poate ajuta cineva...
Raman dator!

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 25 Iul 2005, 20:09

Mai Alex nu jtiu ce sa itzi spun. Potzi sa incerci dar nu bag mana in foc ca vei prinde mare lucru. Vremea de shtiuka s-a cam dus. Mai degraba ai incerca la carashei decat la artificiale.
spinning la scobar

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Iul 2005, 21:32

dar cand este vremea pentru stiuca ?

Alex Chiorean
junior
junior

Mesaj de Alex Chiorean » 26 Iul 2005, 07:12

Da, chiar, cand e vremea pentru stiuca? :D

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Iul 2005, 18:35

Unde este stiuca,merge foarte bine si acum.Dar si mai bine merge spre toamna,cand dispare pestele mic si intra in febra hranirii,pregatirea pentru iarna.

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 26 Iul 2005, 22:37

Mai ! rapsodiq vroia sa spuna de vremurile "de demult... " ca s-au bagat plase si alte porcarii si in afara de cateva marlitze pe an nu prea prinzi
Or mai fi si stiuci... vreo doua :( eu acolo dau de obicei da mai mare de 45 nu am prins!

Alex Chiorean
junior
junior

Mesaj de Alex Chiorean » 27 Iul 2005, 07:06

Stiam si eu ca mai spre toamna merge mai bine stiuca...
Deci am sa ma duc la un gratar la Lancram...
OK. Multumesc.
Am citit despre o balta la Ciugud... acolo merita incercat? Ca nu-i obligatoriu sa mergem la Lancram

Scrie răspuns