Pentru cei din Alba
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
este intr-adevar si stiuca mare in balta de la lancram, numai ca se prinde cam rar. circula vorbe cum ca ar fi si somn mare dar de prins inca n-am auzit pe nimeni sa prinda. oricum la lancram ar trebui facut ceva cu vegetatia aia abundenta ca aia cam incurca treburile pe acolo. cat despre a.p.s. alba poti intra pe apsalba.ro, desi site-ul e inca in lucru, il poti contacta pe presedinte pe unul din numerele de mobil afisate pe site la contact (ala de fix cred ca e gresit) sau poti face o vizita la sediu. e pe strada O.Goga nr.7 (asta e fosta Incoronarii). presedintele zicea ca in curand pune si firma la poarta.
Am fost si in seara aceasta pe balta la Lancram
O bucata de 41 cm la oscilanta ( Spinex Pearch nr 2 ) pe la 20.30.
Cam atat.
Vegetatia e buna intr-un fel .
A fost singura sansa de supravietuire a stiucilor de plasele braconierilor, pt ca ei nu pot baga plasele decat in zona centrala unde e apa mai adanca si mai curata.In rest pe capete au fost zonele de refugiu a pestilor , unde e si vegetatie abundenta.
Daca cineva va reusi sa o ia in administrare , va trebui curatata cu conditia sa fie pazita non stop pt ca altfel cei cu plasele vor fi in elementul lor.
Incerc sa va caut joi pt inscrieirea in asociatie ,pt ca pana atunci am un program infernal
O bucata de 41 cm la oscilanta ( Spinex Pearch nr 2 ) pe la 20.30.
Cam atat.
Vegetatia e buna intr-un fel .
A fost singura sansa de supravietuire a stiucilor de plasele braconierilor, pt ca ei nu pot baga plasele decat in zona centrala unde e apa mai adanca si mai curata.In rest pe capete au fost zonele de refugiu a pestilor , unde e si vegetatie abundenta.
Daca cineva va reusi sa o ia in administrare , va trebui curatata cu conditia sa fie pazita non stop pt ca altfel cei cu plasele vor fi in elementul lor.
Incerc sa va caut joi pt inscrieirea in asociatie ,pt ca pana atunci am un program infernal
normal ca ar trebui o paza buna. ar fi bine ca si pe mures sa fie controalele mai dese. s-ar putea pescui atunci in conditii mai bune. anul trecut pescuiam in zona partos, mai sus de pod. erau cel putin 30 de pescari si discutiile inerente unei aglomerari de genul asta:"vezi dom'le ca ma inghesui, ca dai peste mine, vezi ca aici am momit eu, etc." si au venit baietii cu controlul. incredibil, dar din 30 am mai ramas 2. asta mi-a dat dimensiunea exacta a braconajului la ora actuala. si era in miezul zilei si la 100 de metri de soseaua nationala. ce o fi prin locuri mai ascunse...
am auzit ca ieri s-ar fi prins pe mures avat si clean frumos la artificiale. prima data am auzit de la un prieten care e pescar adevarat si deci le mai exagereaza si deci, n-am prea crezut sa fi prins pe apa asta. dar apoi am mai auzit de la 2 amici care sunt oameni seriosi ca ar fi prins. a mai auzit cineva ceva pe tema asta? ca sa stiu cum ma pregatesc pe sambata.
Aseara am tras o tura prin zona de la balastiera de pe Mures , de la Mova , chiar langa draglina.Nu am luat nimic desi am incercat la oscilanta, rotativa vobler si altele.
De sarit , sarea rapitorul , cred ca era avat sau salau
Nu a luat nimeni nimic serios decat un caras la pluta si un morunas pe care le-a prins un baiat pe langa mine.
Dati-mi idei pt a prinde avat-ul.
Muresul e in scadere , dar apa nu e foarte limpede.
Intentionez sa merg sambata dimineata sau duminica dimineata.
De sarit , sarea rapitorul , cred ca era avat sau salau
Nu a luat nimeni nimic serios decat un caras la pluta si un morunas pe care le-a prins un baiat pe langa mine.
Dati-mi idei pt a prinde avat-ul.
Muresul e in scadere , dar apa nu e foarte limpede.
Intentionez sa merg sambata dimineata sau duminica dimineata.