Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Alex Chiorean
- junior

Rogu-va, spuneti-mi si mie cum ajung la balta de la Ciugud
Si ce pesti gasesc acolo?
Daca nu e asa de secreta...
Daca s-ar putea pana diseara...maine nu mai intru pe net....
-
fisherman
- veteran

am revenit dupa 3 sapt. de concediu. ce se mai prinde prin alba, daca se mai prinde si pe unde. vreau sa fac o iesire in weekend si nu stiu incotro sa o iau. astept sugestii.
-
RaPpSodIq
- senior

-
Am inviat shi eu.

O fost cam lunga vacantza....shi sincer nu are rost sa meretzi niciunde. II ca pleazna peste tot.

) In balta de la ciugud nu potzi da inca...trebuie sa se mai raceasca vremea sa se lase buruiana. La Lancram.....habar nu am ....pana nu va fi curatzata nu mai merg acolo. Deci....la scobari ca sar pe mal.....bine asta pt cine e amator.
spinning la scobar
-
fisherman
- veteran

am fost sambata pe la valea vintului. nimic interesant. cateva mrene si vreo 4 scobari. in schimb, ieri un amic de-al meu a luat la rotativa un avat de vreun kilogram. si zicea ca era activitate destul de intensa la suprafata. a inceput sa se curete apa cat de cat si au iesit saracii, sa manance. oricum saptamana viitoare o dedic pescuitului pe mures. sa vedem ce-o iesi.
-
redkid
- utilizator constant

-
Muresul a mai scazut ?? io l-am vazut numa sambata si inca era murdar si crescut ...
-
fisherman
- veteran

de scazut a mai scazut, dar nu prea s-a curatat. e oricum mai limpede decat a fost in marea majoritate a timpului vara asta. ieri imi spunea cineva ca in apa de 20-25 cm se zarea fundul. sper ca pana pe sambata sa se mai curete.
-
fisherman
- veteran

am fost joi si vineri la o partida de clean pe la blandiana. rezultate in doua zile : 3 cleni, doi subdimensionati si eliberati, unul de 1.5 kg la rotativa argintie DAM nr.2. marti am fost in zona oarda, prin balastiera dupa salau. nici un salau n-a intrat, doar un clean de 1 kg. cam slab, dar asta e. amicul cu care am fost la blandiana a luat si el 3 cleni cam la 750 de grame fiecare. destul de mult avat in zona, dar nu prea pune gura.