Pentru cei din Alba

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 09 Iun 2005, 21:05

Merci de pont :wink: ... da alta data mai bine tine-l pentru tine( fara suparare :D ) dar nu se stie ce "braconieri hi-tech" navigheaza pe aici :D si data viitoare poate agati o plasa in carlig... fara suparare!!! imediat dupa ce gat cu BAC-ul le sparg :lol: :lol: :lol: Le bag blitzu in ochi si le dau drumu :twisted:
Nu am auzit de balta asta inca.. e mare(suporafata,adancime)?? e cu plata sau nu??? sunt multi pescari de obicei???
Apropo de lancram, nu cred ca a fost singura data cand a fost bagata plasa acolo... cred ca deja e o rutina :( !! ar trebui avut grija de ea cumva,poate va mai avea vreodata acei crapi(asa pt tine :wink: ) si stiucile pe care le avea... pacat!!! :cry: Eu zic sa incercati sa o luati in administrare pentru ca ar avea potential...

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 09 Iun 2005, 21:11

RaPpSodIq scrie: Am dat shi la linguritza dar...nu are rost pentru ca ii plina balta de bibani haploshi.....shi pur shi simplu o sa va fie greatza de ei :)
VREI SA ZICI CA E BIBAN ACOLO???? DE CAND CAUT O BALTA CU BIBAN!!!!!! LA LANCRAM AM PRINS O SINGURA DATA LA VOBLER UNU DE VREO 12CM :( SI CHIAR VREAU SA DAU UMPIC LA BIBAN,MAI ALES LA MUSCA... SPER SA FIE DESTUI CA SA MI SE FACA GREATZA DE EI :D :D

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 09 Iun 2005, 21:21

Daca tot stai pe net..intra shi tu pe mirc sau pe ceva sa vb ca oamenii. Balta de la ciugud ii o balta ajea mai virginutza....adika nu prea jtiu multzi pescari de ea. ii mult biban...dar mik...shi nu cred ca o sa il prinzi tu la muzca. In schimb la rama daca nu prinzi cel putzin 20 eu mi-o tai jos :) RaPpSodIq alba sau hcc daca ejti pe mirc
spinning la scobar

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 09 Iun 2005, 21:23

Yahoo Messenger: redkid4 [/b]

redkid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de redkid » 09 Iun 2005, 21:24

Yahoo Messenger: redkid4

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 09 Iun 2005, 21:28

is la firma shi am numa mircu :) mi lene sa il scot de pe net
spinning la scobar

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 10 Iun 2005, 06:25

asta-i o idee buna, cu baltile luate in administrare. sper sa si reuseasca. poate asa o sa mai avem si alte posibilitati in afara muresului.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 10 Iun 2005, 21:40

Pai ar fi pacat de ele ...pt ca prin 95 a fost plin de baltzi in jurul orashului...din care au ramas doar 2 .. shi alea sunt trase cu plasa de la an la an. In max 10 ani o sa bagam bani grei in daia shi doshtat pt ca nu o sa mai avem unde pescui
spinning la scobar

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 13 Iun 2005, 06:36

la daia si dostat nu mai merg cate zile am. mai bine ma las de pescuit. am niste amintiri nu tocmai placute pe care timpul n-a reusit sa le stearga.

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 13 Iun 2005, 08:32

Despre Balta de la Aurel Vlaicu:
1. De fapt sunt 2 balti
- una , fosta crescatorie de crapi , luata in administrare anii trecuti de catre 2 frati( am vazut prins acolo crap de 5 kg la porumb , in septembrie)
- a doua este formata in spatele bisericii din Aurel Vlaicu si de cate ori sunt inundatii intra ala din mures in ea( a fost cazul in aceasta primavara( acolo sunt stiuci dar nu stiu cat de mari, nu am pescuit acolo ,dar am fost odata in timpul inundatiilor si am vazut-o)
- in balta de la Lancram am luat in aceasta primavara 8 stiuci , dar toate in plaja de dimensiuni 40 -45 cm ,desi sunt convins ca e stiuca mai mare.Este un batranel cu care ma intalnesc des acolo, e pescar stationar , da dupa stiuca cu darasel .Aluat una intr-o seara pe la 7 de 2.5 kg , am vazut-o eo.In rest povesti....
Dati-mi va rog amanunte despre asociatia voastra.
Vin si eu !!!!!

Scrie răspuns