Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
pescuit
asta este o multumire pentru faptul ca D.H. la inceputul acestui an le sugera tuturor pescarilor sa vizeze permisul la filiala Siret ca este una noua si au nevoie de fonduri pentru starpirea braconajului. eu sunt unul din cei care au vizat acolo. deci omul asta a incercat sa ii ajute pe cei de acolo iar ei ca drept multumire pentru ca avea 5 monturi fac atata zarva. mi se pare destul de aberant. daca se face un scandal asa mare pentru 5 monturi atunci unu cu o setca ar trebui condamnat pe viata sau impuscat.
-
- utilizator nou
dan hrisca braconier?a nebunit lumea!!!!!!!!!
revin asupra subiectului si precizez ca prima mea partida cu D H a fost in delta anul trecut la o partida de stiuca si acest 'braconier' m a invatat ca stiuca sub un kg se elibereaza [spre stupoarea mea care n am fost prins stiuca in viata mea].am constatat la acest om ca avea la el tot timpul spray paralizant iar cand l am intrebat la ce i foloseste mi a raspuns ca a avut multe probleme pe diferite ape cu 'sporivii cu plase , ecrane etc'.HRISCA E UNUL DIN PUTINII PESCARI CARE IA INITIATIVA PE APE SI ACEST LUCRU DERANJEAZA.n am nici un interes sa i iau partea ca nu mi da el de mancare dar oare ar bracona un pescar cu o barca de 2500 euro? eu unul i mi imput faptul ca am dat cu 5 monturi in loc de 3 asa cum se pescuieste pe rogojesti de mult[sticle] dar de aici pana la braconier e cle lunga.foarte important e faptul ca la politie am ajuns doar noi iar in presa si pe acest forum a ajuns numai numele lui HRISCA.ANUL TRECUT H M A RUGAT SA VIZEZ PERMISUL LA SIRET PT CA CEI DE ACOLO SA AIBA CICA ACTIVITATE SI SA INTAREASCA PAZA PE BARAJ.DIN PACATE EU AM FOST VIZAT LA SV IAR CEI CU CARE VOTASE EL AU PIERDUT ALEGERILE.MULTI CARCOTASI DE PE FORUM AR VREA SA AIBA SPORTIVITATEA,PASIUNEA SI NU IN ULTIMUL RAND ECHIPAMENTUL LUI H.EU SUNT UN INCEPATOR SI AM VAZUT MULTE MARLANII LA PESCUIT IAR PE MOS CRACIUN IL ROG SA FACA CA TOTI BRACONIERII SA BRACONEZE CA H SI VA ASIGUR CA VOM PRINDE PESTE CU COSARCA NU LA STICLA.CRACIUN FERICIT !!!!!!!!
@florinescu:citeste te rog regulamentul forumului punctul 8:
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator nou
scuzeMichael scrie:@florinescu:citeste te rog regulamentul forumcului punctul 8:
Io tot am vrut sa ii spun la domnul Hrisca , ca indiferent ce activ. de combatere a braconajului face sau de curatzire a malurilor face, el ar trebui sa se concentreze in primul rand asupra propriilor activitatzi desfasurate pe balta.Ca ce se intampla stimatzi colegi:
atzi vazut vreodat o cursa de prins soareci?ei bine omul pune cursa shi pleaca peste un interval de timp el se intoarce shi vede soareci prinsi sau mortzi , noa exact asa e shi cu firul lasat peste noapte sau cu pescuitu la sticla.Deci e ca o cursa de prins soareci.Acum domnul Hrisca shi altzi stimatzi domni care practica astfel de obiceiuri o fac doar din dorintza de a captura multzi pesti in scop alimentar sau comercial.Aceste practici nu au nimic in comun cu pescuitul.E ca shi cum ai spune ca omorarea soarecilor cu cursa de prins soareci te face automat vanator , cea ce e comic nu credetzi???
atzi vazut vreodat o cursa de prins soareci?ei bine omul pune cursa shi pleaca peste un interval de timp el se intoarce shi vede soareci prinsi sau mortzi , noa exact asa e shi cu firul lasat peste noapte sau cu pescuitu la sticla.Deci e ca o cursa de prins soareci.Acum domnul Hrisca shi altzi stimatzi domni care practica astfel de obiceiuri o fac doar din dorintza de a captura multzi pesti in scop alimentar sau comercial.Aceste practici nu au nimic in comun cu pescuitul.E ca shi cum ai spune ca omorarea soarecilor cu cursa de prins soareci te face automat vanator , cea ce e comic nu credetzi???

-
- utilizator nou
pt irod
ce mai comparatie! pesti= soareci. tu decat sa mergi la peste mai bine ai vana soareci sa-i mananci
Re: pt irod
Da ce ar fi sa ii mananci chiar tu?sorin alexa scrie:ce mai comparatie! pesti= soareci. tu decat sa mergi la peste mai bine ai vana soareci sa-i mananci