Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
sorin alexa
- utilizator nou

Irod scrie:sorin alexa scrie:ce mai comparatie! pesti= soareci. tu decat sa mergi la peste mai bine ai vana soareci sa-i mananci
Da ce ar fi sa ii mananci chiar tu?
eu de obicei merg la peste si imi satisfac pofta , dar tu facand comparatie cu soarecii inseamna ca nu te incadrezi la asociatia pescarilor ci a rozatoarelor.
-
Michael
- Moderator

eu zic ca discutia sa continue on-topic,dati dovada de maturitate.
mersi.
-
Irod
- veteran

sorin alexa scrie:Irod scrie:sorin alexa scrie:ce mai comparatie! pesti= soareci. tu decat sa mergi la peste mai bine ai vana soareci sa-i mananci
Da ce ar fi sa ii mananci chiar tu?
eu de obicei merg la peste si imi satisfac pofta , dar tu facand comparatie cu soarecii inseamna ca nu te incadrezi la asociatia pescarilor ci a rozatoarelor.
nu mai vreau sa continue aceasta polemica de 2 lei pt. mine subiectul e consumat .Am dat acel exemplu numai pt. a ilustra mai bine cat este de pervers shi de lipsit de sportivitate pescuitul la sticla.
-
Michael
- Moderator

@sorin alexa:daca continui sa ataci aiurea pe aici,vei lua o pauza...
@irod:nu mai raspunde cu aceeasi moneda,scrie in regulament cum se rezolva problemele de genul asta
-
taicanoe
- veteran

-
Ca la lucrat cineva ... ca nu la lucrat ... ca e braconaj sau ca nu e ... sa se pronunte legea ca de aia e lege - si sper ca justitia moderna (nu chioara aia legata la ochi) are priceperea de a interpreta faptele si de a discerne facatura sau vina reala.
Dar daca cineva mai are tupeul sa sustina ca acela e pescuit (cu petul/sticla) sa ne lase ... si eventual sa se duca pe alte forumuri ...
www.metode-alternative-de-a-captura-peste ... si acolo le va da distinsul patron impreuna cu colegul de "pescuit" si cu alti prieteni de aceeasi factura lectii de moralitate si alte lectii depre "metode" de capturare a pestilor.
Cand faci o gafa ... mai bine las-o moarta ca daca mai incerci sa dregi busuiocul ...
S'altare și bunăstare !
-
il Presidente
- junior

pescuitul cu pet-ul din punctul meu de vedere arata disperare si dorinta vadita de a duce peste acasa !da-o la naiba ca suna ridicol:te duci sa dai la artificiala si arunci si vreo 5 peturi acolo la misto!du-te frate si cumpara-ti de unde vrei peste daca tot esti disperat si zici ca ai bani.
-
danr
- Site Admin

ce stii tu ce satisfactii iti ofera drill-ul cu un pet UL, de cola la jumate
-
razvan m.
- veteran

-
Ala nu-i bun ca daca intra ceva mai mare tre sa te bagi cu capul sub apa dupa el.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
il Presidente
- junior

atunci unul de 2,5 deja e pt capturi serioase!! eu cred ca sint unii care efectiv nu se pot abtine,simt nevoia mereu sa arunce in apa ceva in plus:pet-uri,pripoane etc.vor sa isi sporeasca sansele de umple juvelnicul cu orice pret .si cel mai frumos e atunci cind o eventula captura la pet e prezentata ca fiind captura la voblerul x sau lingura y inducind in "oroare" marea masa a forumistilor care il inconjoara cu respect.nu ma refer neaparat la domnul respectiv care a fost prins cu peturile si care e personajul principal al acestiu topic! sint multi altii care fac poate lucruri mai urite decit el.in general asemenea pescari apartin unei caste destul de abjecte si periculoase:casta impostorilor
-
TARANU
taicanoe scrie:Ca la lucrat cineva ... ca nu la lucrat ... ca e braconaj sau ca nu e ... sa se pronunte legea ca de aia e lege - si sper ca justitia moderna (nu chioara aia legata la ochi) are priceperea de a interpreta faptele si de a discerne facatura sau vina reala.
Dar daca cineva mai are tupeul sa sustina ca acela e pescuit (cu petul/sticla) sa ne lase ... si eventual sa se duca pe alte forumuri ...
www.metode-alternative-de-a-captura-peste ... si acolo le va da distinsul patron impreuna cu colegul de "pescuit" si cu alti prieteni de aceeasi factura lectii de moralitate si alte lectii depre "metode" de capturare a pestilor.
Cand faci o gafa ... mai bine las-o moarta ca daca mai incerci sa dregi busuiocul ...
da ! asa este ! cel mai bine este sa tzi “ ore de morala “ cind retzi curcubeu de 26 de cm… nu-i asa Taicanoe ?
corect ! legal esti ok... dar 26 cm ?