Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TARANU

Mesaj de TARANU » 28 Dec 2006, 01:44

ok ! esti legal !

dar moral ?

sau penibil ?

cum esti ?

scuze nu fac atac la persoana dar tot mi se pare pastravul mic ! :D

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Dec 2006, 02:35

stii ceva prietene, e dreptul lui
de cand un pastrav prins legal, la tigaie, e imoral sau penibil ?

si inca ceva cred ca esti tot dumitru, alias sd alias georgescu alias tarzan, care nu se poate stapani si incep sa ma satur
si pe urma o sa incepi iarasi ca ce am cu contul fratelui tau

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Dec 2006, 11:03

TARANU scrie:ok ! esti legal !

dar moral ?

sau penibil ?

cum esti ?

scuze nu fac atac la persoana dar tot mi se pare pastravul mic ! :D
:lol: acel pastrav era cumparat din pravalie ... am pus poza (pe un alt forum) pentru frumusetea coloritului :lol: nu scria niciunde ca l-am pescuit eu ... si daca nu gresesc parca limita la pastrav e de 20cm ... asa ca poate sa ti se para tie cat vrei de mic -
S'altare și bunăstare !

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Dec 2006, 17:34

sofoneamihai scrie:.....
Personal nu dau si nu agreez deloc stilul "la pet" dar nici sa ne dam basicati la maxim asta nefiind cel mai nociv stil de dat la peste ( sau de braconat ! ) comparand cu thailandezele sau japca , ci mai mult penibil ( patron de mag de pescuit )sau ( sa fim blanzi ) din mimetism a pus si el botu !
Apropo acu vreo 3-4 ani cand " ma mai spurcam la crap" pe Tancabesti (lac de cu pretentii !) unde era interzis sa dam la spin sa nu deranjem CRAPARII din plictiseala ( sau nu ! ) evoluau linistite zeci de pet-uri cu baboi pe lac puse de crapari ( marea lor majoritate cu aspiratii de lot national ) si lucrul asta era considerat ... un divertisment ... evident inofensiv ! Nu mai stiu cum e in prezent dar nu m-ar mira sa fie la fel !
Mihai,
voi astia cu magazinele de pescuit : "corb la cord nu's scoate ochiul" :D

ia vedeti poate dati drumul si la o linie nou : "Iluminator PET 6lb - 8lb" ,vizibile si pe timp de noapte , merge pana la maxim 30 kg, rezista pana la 10m presiune ! fiti inventivi , ceva banuti din treaba asta :evil:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 04 Ian 2007, 15:56

N-am stiut de scandalul asta si doar azi la magazinul Colt Alb din Radauti am aflat.Pentru ca stiu cite ceva despre CPS Siret,acumularea Rogojesti si parte din persoanele implicate,ma simt obligat sa-mi spun si eu parerea:
-il cunosc personal pe dl.Daniel Hrisca de la mai multe concursuri de spin.(Sacalaia,Belis) si de pe malul apei cind am stat mai mult la povesti.
Fapta ramine!Sigur ca isi va primi pedeapsa!Nu cred ca a fost o facatura!Si,pentru a gasi si ceva bun in cele intimplate:sper ca o sa le fie invatatura de minte si altora!
-dle Sorin Alexa,din pacate nu stiti cit s-a muncit la Siret si cred ca rezultatele care s-au obtinut se datoreza foarte mult lui Gica Tomosoiu(peste 80,0km. de setci distruse ,12 dosare penale intr-un an de activitate cu un salariu de350,0 lei impozabili pe luna).Asa cum spuneti ca dl.Hrisca D.deranjeaza pe cineva asa eu sint sigur cind spun ca Gica Tomosoiu deranjeaza pe multa lume.Daca doriti incercati sa veniti duminica 07.01.2007 pe la prinz la Club la Siret sa stam de vorba.Mi-ar place sa poata sa vie si dl.Hrisca.(A gresi este omeneste...)
-dle lucianl din botosani:cum poti proba cele afirmate in legatura cu faptul ca acum se pun pe Rogojesti setci in mod preferential?
-dle Mihai Sofonea din cite stiu eu incidentul din timpul concursului de la Rogojesti a fost cu un pescar care pescuia cu undita si nu cu un tip care punea sau stringea setci.De ce nu intervine concurentul in cauza?
-dle Dan Iercosan-daca imi aduc bine aminte-scriati,acum mai multi ani,intr-o revista ce aparea la Sibiu,despre simpaticul Sile si sotia lui,gazdele stiucilor cu care ati populat Sacalaia si care au devenit ucigasii stiucilor de la Sacalaia.Vesnica e doar schimbarea!Am vrut sa spun ca azi ii iau apararea lui Gica Tomosoiu si o fac cu toata convingerea pentru ca nu poti gasi pe cineva sa faca treba cit face el ptr.un salariu de mizerie.Ce va fi miine, nu stiu inca?Sper ca vom putea sa-i dam lui Gica un salariu decent pentru a nu fi expus tentatiilor(nu vorbim aici despre AGVPS si mentinerea lui).
-dle Mircea Teodorescu,nu te obliga nimeni sa vii la Rogojesti!
-in sedinta de comitet pe luna noiembrie,s-a hotarit ca se poate pescui la copca cu maximum 3(trei)soldatei.(Va aduceti aminte Dle Hrisca despre discutia avuta pe aceasta tema,mai asta toamna?).Este ilegal dar in anii trecuti se pescuia cu zeci si chiar sute de soldatei(popici sau cum le mai spune).NU s-a discutat nimic despre PET-uri pentru ca noi nu stiam de aceasta metoda de "pescuit".Si cum lumina venea de la rasarit, metoda asta a venit din sud, de la Suceava.Daca ar fi dupa mine as opri pescuitul la stiuca incepind cu 01 decembrie!!
Se consuma mult prea multa energie in dispute fratesti cind mai bine am putea folosi aceasta energie ajutind la paza fondului piscicol!
Sincer regret cele intimplate dlui.Hrisca Daniel.Pedeapsa cea mai mare ptr.el este ca a ajuns in gura unei tari intregi.Pe linie juridica cred ca va lua o amenda administrativa.Eu personal am toata increderea ca ne va demonstra,in timp,ca toate cele bune spuse despre el,sint adevarate.
Sper ca nu v-am plictisit prea mult si ca nu v-am invrajbit si mai tare!
Cu respect
Sorin Buculei

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 04 Ian 2007, 16:01

Nu e interesant citi forumisti noi au aparut in urma scandalului?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 04 Ian 2007, 21:53

buna remarca!

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 04 Ian 2007, 22:12

Regretabil exemplu. In perioada aceea, gazdele se laudau cu popularile unei companii cu care, redactor fiind, nu aveam nici cea mai sensibila legatura.

In schimb mi-l aduc aminte bine pe Tomosoiu. Cu halba de bere pe burta, vegetand la terasa de la podul peste Siret. Se facea ca omul era arbitru-sef in exercitiul functiunii. Individul ragaia puternic si scotea cate o injuratura printre dinti catre copii care se avantau direct pe pod, tintind barca unui coleg-concurent, Cristi Anghelina.
QED

Ca Rogojestiul tine peste, nu sunt dubii. Ca Rogojestiul mai tine peste datorita lui Tomosoiu resemnat cu salariul sau de mizerie, e o tampenie lunga. Cam cat Rogojestiul cap-coada.

-dle Dan Iercosan-daca imi aduc bine aminte-scriati,acum mai multi ani,intr-o revista ce aparea la Sibiu,despre simpaticul Sile si sotia lui,gazdele stiucilor cu care ati populat Sacalaia si care au devenit ucigasii stiucilor de la Sacalaia.Vesnica e doar schimbarea!Am vrut sa spun ca azi ii iau apararea lui Gica Tomosoiu si o fac cu toata convingerea pentru ca nu poti gasi pe cineva sa faca treba cit face el ptr.un salariu de mizerie.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 04 Ian 2007, 22:20

Domnule Buculei Sorin, ne cunoastem??
Eu ma numesc Mitrea Vasile si aprovizionez din cind in cind si magazinul Colt Alb din Radauti.
Nu stiu de ce dar numele dumneavoastra imi suna destul de cunoscut! De ce oare?
O seara buna.
Legat de forumisti daca ati urmarit toate posturile ati fi vazut ca marea majoritate sunt forumisti cu destule postari nu cu doua trei.

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 04 Ian 2007, 22:27

da frumos tare,da !!de acum va afaceti ca nu va cunoasteti!oameni in toata firea :D :D

Scrie răspuns