Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 04 Ian 2007, 22:29

chiar aseara reciteam in AVP mai vechi despre etapa de la Rogojesti si ma minunam ce vorbe frumoase :D :D :D

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 04 Ian 2007, 22:42

Presedinte, esti off-topic. Am vrut sa arat in ce fel s-a facut de cacao subremuneratu paznic la o oarecare adunare pescareasca.
il Presidente scrie:chiar aseara reciteam in AVP mai vechi despre etapa de la Rogojesti si ma minunam ce vorbe frumoase :D :D :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2007, 09:14

Dan Iercosan scrie: Am vrut sa arat in ce fel s-a facut de cacao subremuneratu paznic la o oarecare adunare pescareasca.
Pai arata-ne, ce mai astepti?

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 05 Ian 2007, 10:42

Te grabesti, citeste cu atentie mai sus.
Pai arata-ne, ce mai astepti?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2007, 10:45

Nu ma grabesc. Am citit si nu m-am lamurit. Te asteptai sa se poarte ca un lord sau sa vorbeasca la fel ca un profesor universitar? Ai vazut cum se poarta paznicii de pe alte ape publice? Sunt altfel?

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 05 Ian 2007, 11:28

Atunci esti in stare euforica. Exercitiul functiunii adica arbitru in concurs. Chill, relax
MihaiV scrie:Nu ma grabesc. Am citit si nu m-am lamurit. Te asteptai sa se poarte ca un lord sau sa vorbeasca la fel ca un profesor universitar? Ai vazut cum se poarta paznicii de pe alte ape publice? Sunt altfel?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2007, 11:39

No, no!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 05 Ian 2007, 12:43

Dle Dan Iercosan,nu va inteleg indirjirea impotriva lui Tomosoiu.In legatura cu timpenia lunga cit Rogojestiul ,ce sa mai zic?
Despre Sile cel simpatic si sotia sa ar fi multe de spus-totusi prima impresie a fost buna- asa cum rea a fost despre Tomosoiu.Credeti ca nu este posibil sa va inselati si a doua oara?Cum la fel de bine pot sa ma insel si eu!
Dle Mitrea,daca nu ma insel,cred ca ne-am intilnit la Caldarusani si am discutat despre Petre Grant.Dar au trecut ceva ani de atunci!
Despre arbitrajul de la Rogojesti nu am ce sa spun pentru ca cine se scuza se acuza.Au fost mai multe motive care au dus la acea situatie.Important este ca nu au fost probleme...zic eu,majore.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 05 Ian 2007, 18:35

Ce nu inteleg eu e ca un singur om am vazut sa zica pe forum ca nu ar mai trebui sa se faca concursuri pe Rogojesti, iar acela nici macar nu a fost la vreun concurs de pe Rogojesti. Inainte de a promova in mod repetat aceasta idee, ar fi bine sa cititi ce au scris cei care au fost la acele concursuri.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 05 Ian 2007, 20:27

Mihai
Este adevart ca nu am fost la Rogojesti (nu pista de la Rogojesti am criticato ci modul de organizare) dar am discutat cu multi din cei care au fost acolo la conc. din trofeul AVP si nu la celelalte.Cind am spus ca se va renunta (PROBABIL) am spus ca este o parere personala si mi se pare normal sa se renunte la o asociatie care nu sia prea dat interesu ca totul sa fie bine :
nucus
Despre arbitrajul de la Rogojesti nu am ce sa spun pentru ca cine se scuza se acuza.Au fost mai multe motive care au dus la acea situatie.Important este ca nu au fost probleme...zic eu,majore.

Sunt satul de afirmatii de genul celor de mai sus..
Sau poate tu crezi ca ar trebui sa se renunte la o asociatie care sa straduit si a si reusit sa faca un concurs (APROAPE) ca la carte?
Mie personal mi se pare normal sa renunti la cei mai slabi,daca tie ti se pare ca pentru afirmatia mea trebuia sa fi fost pee Rogojesti atunci poti face abstractie de parerea mea. Oricum e democratie si eu spre deosebire de "ALTII" am avut curajul sa-mi spun parerea....

MihaiV scrie:Ce nu inteleg eu e ca un singur om am vazut sa zica pe forum ca nu ar mai trebui sa se faca concursuri pe Rogojesti, iar acela nici macar nu a fost la vreun concurs de pe Rogojesti. Inainte de a promova in mod repetat aceasta idee, ar fi bine sa cititi ce au scris cei care au fost la acele concursuri.

Scrie răspuns