Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
din cite am vazut omul dadea sfaturi, indrumari la magazin probabil de aceea si erau asa multe pe acel lac probabil de aceea erau acceptate si pt altii,probabil chiar reprezentntii ajvps practica acel stil ,in orcecaz totul e condamnabil,lipsit de sportivitate, iar daca si in acest an se va tine un turneu avp pe acest lac nu voi participa la acea etapa.
-
- senior
Tata nu il stiu pe dl. Hrisca dar de Tov Tomosoiu m-am lamurit cu ocazia cocursului de la Rogojesti . Asta taie si spanzura pe acumulare si in mod sgur nu trimere-le l-au deranjat ! Sunt curios daca mai exista vreun precedent de reactie de asa proportii si cu consecinte similare ? Pai chiar in timpul concursului un concurent a fost amenintat cu bataia ( sa venit cu barca pana langa el ) daca nu pleaca de linga plasele lor de catre braconierii locali ! Localnicii ( omeni cu permise vizate ) cu care am vorbit il caracterizau ca pe " Cine ma ? Jegosu' ala de Tomosoiu ! Cel mai mare bra(n)conier !"
Personal nu dau si nu agreez deloc stilul "la pet" dar nici sa ne dam basicati la maxim asta nefiind cel mai nociv stil de dat la peste ( sau de braconat ! ) comparand cu thailandezele sau japca , ci mai mult penibil ( patron de mag de pescuit )sau ( sa fim blanzi ) din mimetism a pus si el botu !
Apropo acu vreo 3-4 ani cand " ma mai spurcam la crap" pe Tancabesti (lac de cu pretentii !) unde era interzis sa dam la spin sa nu deranjem CRAPARII din plictiseala ( sau nu ! ) evoluau linistite zeci de pet-uri cu baboi pe lac puse de crapari ( marea lor majoritate cu aspiratii de lot national ) si lucrul asta era considerat ... un divertisment ... evident inofensiv ! Nu mai stiu cum e in prezent dar nu m-ar mira sa fie la fel !
Personal nu dau si nu agreez deloc stilul "la pet" dar nici sa ne dam basicati la maxim asta nefiind cel mai nociv stil de dat la peste ( sau de braconat ! ) comparand cu thailandezele sau japca , ci mai mult penibil ( patron de mag de pescuit )sau ( sa fim blanzi ) din mimetism a pus si el botu !
Apropo acu vreo 3-4 ani cand " ma mai spurcam la crap" pe Tancabesti (lac de cu pretentii !) unde era interzis sa dam la spin sa nu deranjem CRAPARII din plictiseala ( sau nu ! ) evoluau linistite zeci de pet-uri cu baboi pe lac puse de crapari ( marea lor majoritate cu aspiratii de lot national ) si lucrul asta era considerat ... un divertisment ... evident inofensiv ! Nu mai stiu cum e in prezent dar nu m-ar mira sa fie la fel !
Aloooooooo ....... taicanoe fara sticle de beuturi "spirtoase" , ca mi se apleaca
Uite omul cat traieste invata : eu muream prost (acum m-am desteptat al dreak-ului) si nu stiam ca se poate pescui si asa ! Din fericire nu vreau sa invat prostii ! Acum nu ma bag la pro sau contra ca nu-s foarte catolic deoarece am pescuit noaptea intr-o veselie pana sa se modifice legea , deci am fost ori contravenient ori infractor , stie pisicu'
Dar un lucru ,vorbind serios acum , ma supara: se pare ca pe lacul ala e festival de pet-uri ceea ce intradevar este jignitor pentru breasla noastra, asa braconieri cum om fi! In alte galaxii s-ar sesiza cel putin protectia mediului ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Mihai,sofoneamihai scrie:Tata nu il stiu pe dl. Hrisca dar de Tov Tomosoiu m-am lamurit cu ocazia cocursului de la Rogojesti . Asta taie si spanzura pe acumulare si in mod sgur nu trimere-le l-au deranjat ! Sunt curios daca mai exista vreun precedent de reactie de asa proportii si cu consecinte similare ?!
...
Ai pus punctul pe I mare.
D-l H.D. a pus 5 peturi.
Dar frate, restul... restul... restul pina la 100 sau 200, cind si cum au fost puse ?
Cine le verifica ?
La un asemenea numar sa nu-mi spuneti ca nu era activitate si nici "nu se vedeau pe apa".
PS. Nu-i iau apararea, da' nu-mi iese la socoteala.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
MihaiV am facut odata o invitatzie generoasa… si curat balamuc … ! meseriasi KANCI… !MihaiV scrie: intr-un concurs la tine acasa. Te tine? Nu prea cred!

ci sa mai vorghim… ?
Parca ai facut jeografia cu fimeia de serviciu… de la mini pina la Laponia ( partea finlandeza ce mai apropiata ) ai de mers de te saturi... cam 1000 km... ( o mie de kilometri ) dar hai sa nu ma pun pt oleca… nu ?

Domn redactor sef… vorgheste di parca a dat in boala vacii… maninca hirtia… arunca bucata …Sorin scrie: poate daca incepem prin a scoate barbeta si corpul de balsa sa ramanem doar cu ancora

Asa ! asa ! acu spui adevarul ! vorghesti din proprie iexperientza ?Sorin scrie: mama lor de chitici ca greu se mai prind cateodata .....![]()

Sorin scrie: am inteles ca nu mai e mult si vii tu incoace , ce zici ? il luam pe Luci pe o balta si facem neste meditatii ?si te mai asteapta cineva .....
Am fost ! si tu ai tot venit sa ne intilnim… numai gura e de tine !

Intrebare pt tine... care este limita minima de marime la pastrav curcubeu in Romania ?taicanoe scrie:nimeni de pe aici nu a incalcat legea ... ca nu a fost prins ... cine a fost prins ... suporta consecintele. punct.
Din punct de vedere moral nici nu are importanta daca a avut doua sticle in plus sau doua sute ... mai ales ca nu era muritor de foame ... era pasionat de pescuit ? vreau si io cartile sau articolele din revistele de specialitate din care a invatat stilul asta de pescuit.
Cand ai comis-o, ai comis-o si gata ... nu o mai da la intors ca disculparile mai mult te infunda decat sa te spele de pacate ... sau acum ar trebui sa ne para rau pentru ce ti sa intamplat, sa te declaram victima regimului si te te urcam pe un soclu ca exemplu de moralitate pentru generatiile viitoare ? Statuie ecvestrapescar calare pe sticla
![]()
Eventual poti sa ceri si la coca cola/pepsi/ etc. niste bani ca le-ai facut reclama pe balta
cu alte cuvinte cit de mic este legal de retinut ?
[quote="pikeman"]@georegelucius nu ai de ce sa iti stergi contul, ai dorit doar sa demonstrezi ca se mai poate face cate un control si prin tara asta si ca in unele locuri se mai misca ceva, acum nu esti tu de vina ca datele din ziarul respectiv sunt gresite, si mi se pare absolut normal sa fi indignat de cele scrise acolo si sa te exteriorizezi pe un forum de specialitate
[/quote]
De acord cu tine,
Dar ma intreb de ce oare nu a postat de pe contul lui si a facut alt cont cu alt ID si alta localitate??
Adica vezi doamne cineva din Bucuresti a descoperit asta.
Mie mi se parea normal sa scrie de pe contul lui daca era asa de indignat,tie nu?????

De acord cu tine,
Dar ma intreb de ce oare nu a postat de pe contul lui si a facut alt cont cu alt ID si alta localitate??
Adica vezi doamne cineva din Bucuresti a descoperit asta.
Mie mi se parea normal sa scrie de pe contul lui daca era asa de indignat,tie nu?????
aaa, io intelesesem altfel problema, credeam ca omu s-a suparat pe el insusi ca a postat linkul cu articolul accela cand a aflat ca de fapt nu is asa reale faptele redate in articol, dar ca a creat alt user nu stiam, la faza asta no comment 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
[ Inca o data recunosc ca am avut 2 sticle in plus, dar de aici si pana la a mi se intocmi dosar penal este cale lunga.
stau citesc si nu-mi vine a crede ochilor, de ce v-ati coborat la nivalul asta (de MAHALA) a da cu sticle, (nu inteleg
), aveti bani, magazin .....
, sau am intzeles, suferiti de `efectul de turma` din care sufera majoritatea dintre Romani, ce-ati zis, hai ca badea Gheorghe o luat shi el la sticla ceva stiuka siii hai sa dau shi io, sauuu poate nu, si avetzi in dumneavoastra un pik de `branconier`in ciuda unor pareri
, sincer avand in vedere cum se spune ca sunteti un om `respectabil` la dumneavoastra in oras SA VA FIE RUSINE
pentru modul cum atzi procedat.
Din pacate `aia cu stare si spate` braconeaza si Muresul in Arad, aia muribunziiii ce n-au ce manca nu cred... nu am vazut pe vreunul (deocamdata).
stau citesc si nu-mi vine a crede ochilor, de ce v-ati coborat la nivalul asta (de MAHALA) a da cu sticle, (nu inteleg

Din pacate `aia cu stare si spate` braconeaza si Muresul in Arad, aia muribunziiii ce n-au ce manca nu cred... nu am vazut pe vreunul (deocamdata).
be smart be silent be deadly.....
hai sa-ti dau eu motive pentru ambele clase:
1. Bogatani braconieri = oameni comozi care vor sa prinda peste stand in fund si cu sticlutza langa ei , fiind bogatani isi imagineaza ca toata balta e a lor, impanzesc 1000 de sticle sau betze si pe o raza de 50m in jurul instrumentelor nai voie sa te apropii, pe deasupra li se rupe de orice amenintare fiind prieteni cu toti de la politai la ajvpsist
2. Saracii, apoi astia n-au bani de nimica bietzii oameni, i-am mai vazut si eu cu cate un batz vai de mama lui si dau dupa obletzi
3. Cealalta clasa de braconieri am sa o caracterizez cu statutul de tzigani fiindca astia is majoritatea pe la noi si cam astia braconeaza sa isi cumpere bautura, numa ca astia is mai feriti, nu dau chiar langa tine, pun plasa noaptea, daca o pun ziua si te apropii de ea si chiar o tai nu s-ar sa zica _ ca este a lor , deseori ii vezi pe malul alalalt si ii lasi in plata lor
1. Bogatani braconieri = oameni comozi care vor sa prinda peste stand in fund si cu sticlutza langa ei , fiind bogatani isi imagineaza ca toata balta e a lor, impanzesc 1000 de sticle sau betze si pe o raza de 50m in jurul instrumentelor nai voie sa te apropii, pe deasupra li se rupe de orice amenintare fiind prieteni cu toti de la politai la ajvpsist
2. Saracii, apoi astia n-au bani de nimica bietzii oameni, i-am mai vazut si eu cu cate un batz vai de mama lui si dau dupa obletzi
3. Cealalta clasa de braconieri am sa o caracterizez cu statutul de tzigani fiindca astia is majoritatea pe la noi si cam astia braconeaza sa isi cumpere bautura, numa ca astia is mai feriti, nu dau chiar langa tine, pun plasa noaptea, daca o pun ziua si te apropii de ea si chiar o tai nu s-ar sa zica _ ca este a lor , deseori ii vezi pe malul alalalt si ii lasi in plata lor
Always C&R