habar n-ai sa pescuiesti daca spui ca dand la vobler iei chitici la ...japcaSD scrie:parerea mea este ca aia cu 10 pripoane si 20 de crilige... raneau mai putzin peste decit un " meserias " la spinn care da cu vobler si ia la japca totzi chitici... raul produs de un "sportiv" este inzecit !
Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
lucianl ,lucianl scrie:tu nu ai fi indignat daca ai vedea ca se scriu lucruri neadevarate? ii iau apararea pentru ca stiu ce fel de om e,am spus ca a gresit si una e sa platesti pentru prostia ta si una e sa te trezesti ca platesti si ceea ce nu ai facut.nu vrea nimeni sa spuna ce se intampla pe Rogojesti ,zi de zi, setci se pun in continuare,numai ca acum unii au voie altii nu ,inainte aveau liber toti, acu e preferential,sincer nu vad nici o diferentaSorin scrie:tot el si tu sunteti indignati ??daca suna cineva la club la siret va spun eu care e raspunsul referitor la pescuitul la sticla,iti spun baietii ca ai voie sa pescuiesti cu 3 sticle de om
,e impanzita apa aia de sticle.
nu-l cunosc ca om si o fi paine calda .....nu te contrazic , e posibil
dar faptul ca a pescuit cu sticle este pa langa ilegal si absolut penibil !
mai ales ca e patron de magazin de scule de pescuit
ca acolo e o cloaca unde setca si datu la sticla e sport national si politia actioneaza preferential nu implica nicidecum o nota de normalitate sau o culpa diminuata pentru nici unul din ei
unde esti tu Tepes......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Re: sal
raspunsul este deosebit de simplu , cu 2(doua) betze dupa cum specifica legea pescuitului sportiv.laurentiucat scrie:io-s pe dunare si mai dau cu lanseta la stationar cu pestisor.la cate lansete am dreptul sa dau? daca pot pune 2 carlige la lanseta?in privinta discutiei de mai sus..cine-i nevinovat sa arunce primul cu piatra...
ca bine zici Mihai!MihaiV scrie:Pe mine ma lasa masca o asemenea remarca: "am avut 2 sticle in plus"!danielh scrie: Inca o data recunosc ca am avut 2 sticle in plus, dar de aici si pana la a mi se intocmi dosar penal este cale lunga...
In lege nu exista nici un paragraf care sa permita pescuitul la sticla. Asa ca nu ati avut 2 sticle in plus ci toate 5!
Aveti vreo hartie de la dl Tomosoiu care sa va permita pescuitul cu 3 sticle?
Chestia cu pescuitul cu trei sticle e permis , poate filiala de acolo are un regulament propriu care nu are nimic de a face cu legea pescuitului si asta ar trebui sa puna semne de intrebare ! Ce s-ar intampla daca fiecare director de filiala ar daca cate o regula(nescrisa dealtfel) de genu asta pentru simplul motiv ca lui i se pare normal sa fie asa!
Dar cum bine spunea un intelept al vremii " TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!"
Dar cum bine spunea un intelept al vremii " TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!"
- mihaimircea
- veteran
@danielh
ati gresit, ati fost prins cu mata-n sac.
faptul ca numarul de sticle este doar cu 2 mai mare decat cel "permis" nu reprezinta circumstanta atenuanta. Faptul ca de obicei pescuiti sportiv nu reprezinta o scuza.
Daca eu il busesc pe unu cu masina si e primul accident din cei 10 ani de soferie nu ma scuteste sa platesc dauna. Daca lovesc un pieton, tot pentru prima oara, dupa ce pentru prima oara in viata mea am baut alcool, nu imi acorda nimeni circumstante atenuante. Cred ca sunt doua exemple graitoare.
Ca nu este corect ca bracinierii de meserie sa fie nepdepsiti si sa fie pedepsit un pescar care (dupa cum sustine dansul si cunoscutii dansului) pescuieste de obicei sportiv, este adevarat, sunteti in pozitia de tap ispasitor.
Dar incaodata sunteti responsabil si conform legii in culpa pentru fapta pe care ati savasit-o.
ati gresit, ati fost prins cu mata-n sac.
faptul ca numarul de sticle este doar cu 2 mai mare decat cel "permis" nu reprezinta circumstanta atenuanta. Faptul ca de obicei pescuiti sportiv nu reprezinta o scuza.
Daca eu il busesc pe unu cu masina si e primul accident din cei 10 ani de soferie nu ma scuteste sa platesc dauna. Daca lovesc un pieton, tot pentru prima oara, dupa ce pentru prima oara in viata mea am baut alcool, nu imi acorda nimeni circumstante atenuante. Cred ca sunt doua exemple graitoare.
Ca nu este corect ca bracinierii de meserie sa fie nepdepsiti si sa fie pedepsit un pescar care (dupa cum sustine dansul si cunoscutii dansului) pescuieste de obicei sportiv, este adevarat, sunteti in pozitia de tap ispasitor.
Dar incaodata sunteti responsabil si conform legii in culpa pentru fapta pe care ati savasit-o.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
eu cred ca are dreptate, luci.
aia cu sticle mai mult fac agatatura pe loc si nu poti sa dai de fire rupte. altfel, rar prind ceva si nu dau gauri in pesti ca cei care baga la japca. agatatura facem si noi si lasam si noi plumbi toxici in apa.
ca este interzis prin lege presupun ca argumentul e ca pestii mor in chinuri daca se inteapa si nu vede omu sa-i scoata (de parca nu-i hacuieste oricum pe mal). dar cat de multi pesti sunt atat de idioti sa se intepe singuri cred ca ne dam seama toti...
eu am dat cu sticle si spray cand eram pusti si n-aveam bani de lansete. prindeam carasi la greu, stateam langa ele si era aceeasi senzatie ca si mai tarziu cand mergeam la stationar cu lansete. nu stiu daca se cheama tot pripon, da' asa puteai sa dai un plumb mare departe fara sa ai lanseta.
acuma chiar daca am permis vizat in regula si as avea chef sa dau la stationar dupa pasnici, ar trebui sa fac acelasi lucru ca nu am scule de stationar. daca as face-o, s-ar considera tot braconaj pentru ca lipseste ingredientu' lanseta. dar aia care incalca legea pe malu celalalt pescuit cu mult peste numarul de lansete permis prin lege tare-mi e ca nu-i intreaba nimeni de sanatate si pescuiesc sportiv.
nu zic ca nu si-a meritat amenda omu', da' oricum e discutabila treaba. daca privesti toate strict prin litera legii nu stiu daca e ok, ca e cam rigida treaba si cu mult dus-intors.
aia cu sticle mai mult fac agatatura pe loc si nu poti sa dai de fire rupte. altfel, rar prind ceva si nu dau gauri in pesti ca cei care baga la japca. agatatura facem si noi si lasam si noi plumbi toxici in apa.
ca este interzis prin lege presupun ca argumentul e ca pestii mor in chinuri daca se inteapa si nu vede omu sa-i scoata (de parca nu-i hacuieste oricum pe mal). dar cat de multi pesti sunt atat de idioti sa se intepe singuri cred ca ne dam seama toti...
eu am dat cu sticle si spray cand eram pusti si n-aveam bani de lansete. prindeam carasi la greu, stateam langa ele si era aceeasi senzatie ca si mai tarziu cand mergeam la stationar cu lansete. nu stiu daca se cheama tot pripon, da' asa puteai sa dai un plumb mare departe fara sa ai lanseta.
acuma chiar daca am permis vizat in regula si as avea chef sa dau la stationar dupa pasnici, ar trebui sa fac acelasi lucru ca nu am scule de stationar. daca as face-o, s-ar considera tot braconaj pentru ca lipseste ingredientu' lanseta. dar aia care incalca legea pe malu celalalt pescuit cu mult peste numarul de lansete permis prin lege tare-mi e ca nu-i intreaba nimeni de sanatate si pescuiesc sportiv.
nu zic ca nu si-a meritat amenda omu', da' oricum e discutabila treaba. daca privesti toate strict prin litera legii nu stiu daca e ok, ca e cam rigida treaba si cu mult dus-intors.