Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SD

Mesaj de SD » 19 Dec 2006, 20:21

Irod scrie:
SD scrie:parerea mea este ca aia cu 10 pripoane si 20 de crilige... raneau mai putzin peste decit un " meserias " la spinn care da cu vobler si ia la japca totzi chitici... raul produs de un "sportiv" este inzecit !
vorbesti numai prostii! ceea ce spui este jignitor.Aproape ca le tzii partea braconierilor.Nu am sa mai postez la nici un topic legat de braconieri shi braconaj deoarece se pare ca multzi membri de pe forum sau chiar unii din braconieri vin pe forum sa ne explice noua , la restul cum de fapt ei sunt nnevinovatzi shi noi ii denigram defapt criticandu-i pt faptele lor de kkt.
Este jignitor ce spui tu despre mine ca le-as tzine partea braconerilor ... si vorbesti tu numai prostii ... insinuezi cumva ca si io sint braconer ? sau altzi membri pi forumul ista ?

Tot ce am zis de fapt este ca unul "sportiv" raneste insutit mai multzi pesti pina prinde unul ... decit unul cu 5 pripoane si 10 cirlige asteptind pasiv...

asta am spus ... ca raul produs de pripon este mai mic decit japca la spinn

te simtzi cumva cu musca pi caciula ?

moldovean !

stanga dumitru

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 19 Dec 2006, 20:25

io-s pe dunare si mai dau cu lanseta la stationar cu pestisor.la cate lansete am dreptul sa dau? daca pot pune 2 carlige la lanseta?in privinta discutiei de mai sus..cine-i nevinovat sa arunce primul cu piatra... :lol:
Toti pescarii ajung in Rai...

lucianl
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucianl » 19 Dec 2006, 20:49

Sorin scrie:tot el si tu sunteti indignati ??
tu nu ai fi indignat daca ai vedea ca se scriu lucruri neadevarate? ii iau apararea pentru ca stiu ce fel de om e,am spus ca a gresit si una e sa platesti pentru prostia ta si una e sa te trezesti ca platesti si ceea ce nu ai facut.nu vrea nimeni sa spuna ce se intampla pe Rogojesti ,zi de zi, setci se pun in continuare,numai ca acum unii au voie altii nu ,inainte aveau liber toti, acu e preferential,sincer nu vad nici o diferenta :( daca suna cineva la club la siret va spun eu care e raspunsul referitor la pescuitul la sticla,iti spun baietii ca ai voie sa pescuiesti cu 3 sticle de om :shock: ,e impanzita apa aia de sticle.

Valentin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Valentin » 19 Dec 2006, 23:13

Tot respectul pentru D-l Tomosoiu si cei din conducerea filialei Siret pentru lupta impotriva braconierilor din zona, dar in cazul Hrisca Daniel cred ca s-a facut o mare exagerare si s-a dorit discreditarea lui.
Il cunosc personal, cumpar de la magazinul dumnealui frecvent si stiu ca lupta si el impotriva braconajului.
probabil ca in ziua respectiva a gresit, dar nu cred ca D-l Hrisca Daniel se poate numara printre braconieri.

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 19 Dec 2006, 23:16

Domnilor! Acum, cind citesc unele posturi,mi se cam face scirba.Cum se poate ca unii dintre voi sa luati apararea unui individ care da la pet-uri?!Astai forum pentru pescari sau pentru PETARI???

danielh
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de danielh » 20 Dec 2006, 07:45

Citesc pe Forum despre parerea pescarilor in ceea ce ma priveste si vreau sa le multumesc tuturor pentru atitudinea luata, indiferent ca unii dintre acestia ma critica. Recunosc ca am facut o greseala dar vreau sa mentionez faptul ca s-a mai efectuat anterior un control pe lacul Rogojesti, s-au confiscat pet-urile dar nu s-a ajuns la politie. La intrebarile pescarilor dl. paznic Tomosoiu le-a spus acestora ca au voie sa pescuiasca cu cate 3 sticle. Ajungem in ziua de 13.12.2006, sunt gasit cu 5 sticle (deci du 2 mai mult decat limita stabilita de Filiala Siret), dus la politie si data declaratie, acum urmand a mi se intocmi dosar penal. Inca o data recunosc ca am avut 2 sticle in plus, dar de aici si pana la a mi se intocmi dosar penal este cale lunga. Nu inteleg totusi ce se urmareste. Pescuitul cu sticle pentru mine nu este o practica, ziua respectiva fiind si singura, de altfel, in care am procedat astfel. Sunt un pasionat al pescuitului la vobler si intr-una din zilele in care pescuiam am dat peste o plasa pe care am strans-o, am taiat-o bucati si am aruncat-o in stuf. Eram cu sotia in barca si mi-a fost frica sa ies cu plasa la mal, stiut fiind faptul ca adevaratii braconieri sunt periculosi si au mijloacele necesare de "intimidare". Am si dat telefoane anumitor persoane din Siret si Radauti spunandu-le ca am gasit o setca. Pentru a nu va plictisi cu problemele mele, inchei aici, deocamdata.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Dec 2006, 08:28

danielh scrie: Inca o data recunosc ca am avut 2 sticle in plus, dar de aici si pana la a mi se intocmi dosar penal este cale lunga...
Pe mine ma lasa masca o asemenea remarca: "am avut 2 sticle in plus"! Mai ales ca nu vine de la unul care abia isi duce zilele si nu are nici o tangenta cu domeniul, ci tocmai de la un patron de magazin care vorbeste toata ziua despre pescuit.
In lege nu exista nici un paragraf care sa permita pescuitul la sticla. Asa ca nu ati avut 2 sticle in plus ci toate 5!
Aveti vreo hartie de la dl Tomosoiu care sa va permita pescuitul cu 3 sticle? Nu, pentru ca ar intra el la mititica, nefiind mai presus de lege.
Ca e penal sau nu, habar n-am ca nu-s avocat, dar ilegal si imoral este.
Ce nu inteleg eu: daca tot aveti scule destule, de ce nu pescuiti cu 5 bete si preferati 5 sticle?

E clar ca daca un patron din orasul meu ar fi prins braconand, nu i-as mai calca pragul, la fel ca alti vreo 30-40 dintre cunoscutii mei!

florinel_the_best
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinel_the_best » 20 Dec 2006, 09:18

Reno il cunosti pe domnul Hrisca Daniel ?Crezi in Dumnezeu?
Georgelucius probabil caracterul tau lasa de dorit, la cat esti de dual!!!!
Referitor la afirmatiile celor din Cluj le spun ca anul trecut am participat la cupa "SALMO" de pe acumularea SĂCALAIA, care a fost populata de cei de la ENERGO xxx si balta era seaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 20 Dec 2006, 09:30

Eu ii recomand domnului in cauza sa-si deschida un magazin de sticle si pet-uri, mi se pare un cunoscator.Se pot deschide si niste subiecte de discutii:sticla sau pet? sticla de votca-plina la pescuit?galetul sticlei de sampanie...la pet-uri e mai simplu, in loc de rapala VS salmo VS cosma ar putea fi coca-cola VS pepsi VS american cola. :D :D

Dan Iercosan
junior
junior

Mesaj de Dan Iercosan » 20 Dec 2006, 09:32

Are si omul dreptate. Diferenta dintre Rogojesti si Sacalaia ar fi ca daca ambele sunt lacuri superbe de stiuca, Sacalaia se mai cheama si "rezervatie". Halal! Noi bagam pestele intr-un capat al lacului, in celalalt il scoteau localnicii sau/si paznicii. Inainte de Cupa Salmo 2005 a fost, de altfel, si ultima populare pe care am mai facut-o. Florinel, nu cei de la Cluj care au scris aici sunt vinovati, sunt altii, fie ei tot clujeni. Ideea ta era ca peste tot sunt oameni care fac..asta, cum se cheama ... ihtiogenocid. Motiv pentru care am hotarat sa terminam cu Sacalaia, macar pana diliii aia nu se opresc.

florinel_the_best scrie:Reno il cunosti pe domnul Hrisca Daniel ?Crezi in Dumnezeu?
Georgelucius probabil caracterul tau lasa de dorit, la cat esti de dual!!!!
Referitor la afirmatiile celor din Cluj le spun ca anul trecut am participat la cupa "SALMO" de pe acumularea SĂCALAIA, care a fost populata de cei de la ENERGO xxx si balta era seaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scrie răspuns