Ordinul nr 20/2010 privind pescuitul sportiv

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 14 Feb 2010, 14:04

scuze

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 14 Feb 2010, 14:07

Prietene dacă te-ai supărat îmi cer scuze.sSunt în Alba şi dacă vrei pot să ţi le prezint personal,fără glumă.nu cred că este cazul să ne supărăm din atâta....pa,pa mă retrag cu scuzele de rigoare,că nu sunt ranchinos ca Fănelul vostru

Branco_s
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Branco_s » 17 Feb 2010, 18:03

SALUT!
Stie cineva anul asta ce regim mai au apele de munte.. cele care au apartinut de RNP.?
.....eu sunt tare confuz....

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 17 Feb 2010, 22:38

Branco_s scrie:SALUT!
Stie cineva anul asta ce regim mai au apele de munte.. cele care au apartinut de RNP.?

R.N.P.-ul nu mai are nici o treaba cu apele si cu pescuitul .
Cu permisul eliberat de Asociatii poti pescui pe intreg teritoriu din Romania .

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 17 Feb 2010, 23:08

APSHD scrie:

Si protocolul semnat anul trecut intre ANPA si RNP ? Si apele pe care RNP-ul le-a inchiriat asociatiilor pe 10 ani ? Contractele nu o sa mai fie valabile ?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 18 Feb 2010, 10:44

APSHD scrie:

Rog asociatiile, inca odata, sa nu mai dezinformeze. Apele cu potential salmonicol vor fi administrate de Romsilva pe baza de protocol. Se va incheia un protocol nou, in baza legii 317/2009 de aprobare a OUG 23/2008, intre ANPA si Romsilva vizat de ministrul agriculturii de de cel al mediului si padurilor. Se va pescui in baza permisului ANPA + a bonului de zi, saptamana sau an, ce se va plati la unitatile teritoriale ale Romsilva( directii silvice si ocoale silvice).

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 18 Feb 2010, 13:16

Treaba e altfel . La noi o asociatie a facut un contract cu RNP-ul din judet pe 10 ani . Intrabare : daca platesc permisul anual pe toate apele RNP-ului are drept asociatia sa-mi perceapa taxa/bon de zi peste permisul deja platit cu replica " noi am populat cu peste asa ca daca vrei sa pescuiesti , platesti " ?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 18 Feb 2010, 13:50

genu scrie:Treaba e altfel . La noi o asociatie a facut un contract cu RNP-ul din judet pe 10 ani . Intrabare : daca platesc permisul anual pe toate apele RNP-ului are drept asociatia sa-mi perceapa taxa/bon de zi peste permisul deja platit cu replica " noi am populat cu peste asa ca daca vrei sa pescuiesti , platesti " ?
Asociatia o sa spuna ca are tot dreptul sa perceapa bon de zi deoarece ea plateste o chirie catre Romsilva. Pe de alta parte, legea spune ca permisul de pescuit emis de ANPA este valabil atat pe zona concesionata de asociatia al carei membru este pescarul respectiv, cat si pe zonele concesionate de alte asociatii.Dumnezeu sa-i mai inteleaga pe facatorii de legi din Romania!

Dupa mine, corect ar fi in felul urmator:daca ANPA da in administrare apele de munte catre Romsilva, pe baza de protocol, pai atunci Romsilva sa le administreze cu adevarat si nu sa le dea in subadministrare catre nu stiu ce asociatie. Dar, deoarece exista contracte in derulare ale Romsilva cu diferite asociatii, probabil ca acestea nu pot fi desfiintate si va trebui sa la expire perioada de valabilitate. In tot cazul Romsilva nu trebuie sa mai incheie contracte noi cu asociatiile.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 18 Feb 2010, 14:05

Degeaba dorim noi sa intram mai repede in posesia permiselor ANPA. Nea Fane Popescu , daca a disparut de pe forum, nu inseamna ca sta degeaba.Preseaza cat poate de mult ANPA ca aceasta sa dea permise de pescuit numai asociatiilor care vin cu planuri de management si care si le coreleaza cu celelalte asociatii. Asa c-o sa mai asteptam putin. Vezi:
www.fnpsr.ro

Branco_s
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Branco_s » 18 Feb 2010, 18:08

Asa mi se pare normal !
Eu si anul trecut am avut permis pt apele de munte pe toata tara , eliberat de Romsilva. Anul trecut a fost o mare abrambureala ....
..Ceva tarife pt anul...2010...? stie cineva??

Scrie răspuns