Ordinul nr 20/2010 privind pescuitul sportiv

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 15:24

Până la apariţia noilor permise se pescuieşte pe baza celor vechi.
Cân nu era rovignetă pliţia nu avea treabă...mai vă aduce-ţi aminte??

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 15:28

[quote="apsalba"]IoanS

Am spus ca tu crezi asta. Se pare ca esti de acord cu tine insuti. Si te intrebi de ce asociatiile se uita crucisi la tine. Eu in locul lor nu ti-as da permis decat dupa efectuarea a 100 ore munca in folosul comunitatii. De exemplu sa aduni rahatii lasti de pescari prin tufe
Domnul Ioan S. săptămâna viitoare sunt în delegaţie la ALBA IULIA doreşti să îi ......duc ceva la prietenul nostru comun??

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2010, 15:32

Dragi prieteni o să vă aduc veşti proaspete de la Of. juridic AB...ce mai face...cu ce se mai ocupă după votarea schimbării...HI HI HI

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 12 Feb 2010, 15:40

jhonny scrie:Dragi prieteni o să vă aduc veşti proaspete de la Of. juridic AB...ce mai face...cu ce se mai ocupă după votarea schimbării...HI HI HI
omu asta nu intelege frate,are impresia ca suntem tampiti cu totii,dau la peste cu chitanta,un avocat a gasit portita legala(care e evidenta de fapt),astept amenzi si le contest,in paralel am vazut ca o asociatie a sesizat deja madr,avocatul poporului,org. ptr apararea drepturilor omului si altele,si o sa le sustin pe toate,NU VREAU SA MAI FIU PIONIER SI UTECIST na.
in alta ordine de idei eu pescuiesc pe dunare intre calarasi si fetesti,anu trecut stateau electricienii la rand sa dea toane,cine are curaj sa se dea la ei?DUNAREA A CUI E?
daca merg cu cortu tre sa ma inscriu in asociatia cortangiilor?
la pensionari si studenti PERMISUL DE PESCUIT E GRATIS de unde sa va dea oamenii astia bani?
plus ca mai e si criza,cred ca e coada la asociatii sa decarteze lumea bani

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Feb 2010, 18:44

Am ajuns în jud.Alba înzona Aiud şi mâine fiind Duminică o să dau o tură la ALba la Ampoi şi la VINŢ la prietenul Puiu,Primarul, dar am înţeles că deocamdată nu este în localitate...şi "făptaşii"" sedau în stambă la pod la Vurpăr. Osă verifioc şi o să fac pozeee...!!!!!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 13 Feb 2010, 19:19

astazi stateau masinile la coada de dimineata la podul peste ampoi, si era o vreme nasoala, de acolo o iau pe jos pina la varsare!!!care pescar este nebun, cat de pescar este el, sa steie pe o vreme asa nasoala de iarna, la pesti... JAPCARII normal!
nu ai ce sa le faci la parazitii, capusele astea, nici la VINT (bine ar fi sa intervina vreo trupa SWAT)!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 13 Feb 2010, 20:20

bai jonny ma crezi tampit?postezi imediat dupa mine aiurea sa nu vaza lumea ce zic? te ard imediat fraiere!!!

ducati desmo
junior
junior

Mesaj de ducati desmo » 13 Feb 2010, 20:21

LEGAE ASTA DE **** O SA SE SCHIMBE OSA VEZI!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 14 Feb 2010, 12:25

:shock:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Feb 2010, 12:48

ducati desmo scrie:bai jonny ma crezi tampit?postezi imediat dupa mine aiurea sa nu vaza lumea ce zic? te ard imediat fraiere!!!
ce-i cu reactia asta, te iei si tu dupa altii cu vocabularul??? :shock:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns