Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
L-ati vazut pe tov.Selaru azi la emisiunea "Mincinosii"? Interesant punc de vedere:ape concesionate la licitatie, agvps de departe cea mai organizata si calificata asociatie, etc,etc...
Chiar sunt curios ce urmeaza!Omu' zicea ca prin martie este ca si rezolvata treaba 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
zamfi scrie:L-ati vazut pe tov.Selaru azi la emisiunea "Mincinosii"? Interesant punc de vedere:ape concesionate la licitatie, agvps de departe cea mai organizata si calificata asociatie, etc,etc...Chiar sunt curios ce urmeaza!Omu' zicea ca prin martie este ca si rezolvata treaba
Si mie mi s-a parut prea sigur pe el. Pai daca e ordin de sus se rezolva favorabil.
Si eu care le cantam prohodul.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
[quote="Iujin"][quote="apsalba"] Hai sa ne punem sculele de pescuit fata in fata, dupa care te invit la o partida de pescuit sa vedem ce sti.[/quote]
Parca a fost provocat!!![/quote]
Dom`le, nu vezi ca el isi masoara mintea in scule de pescuit?adica cine are scule mai multe si mai scumpe, trebuie sa fie neaparat mai bun?
pacat, pentru ca eo nu am posibilitati materiale cum are el.
Parca a fost provocat!!![/quote]
Dom`le, nu vezi ca el isi masoara mintea in scule de pescuit?adica cine are scule mai multe si mai scumpe, trebuie sa fie neaparat mai bun?