Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
pentru apsalba
daca vrei curent cauta la tine in cap sau in alta parte [in vid nu e curent]
pentru cultura ta generala egala cu un submultiplu al lui 0 vezi ca aurolacul pe care l-ai categorisit a avea doar 10 clase e student si inca la piscicultura.
dar cu faza sa te provoace i-am spus sa te lase in pace ca stii vorba aia -
nu-ti pune mintea cu prostul ca o are ff odihnita
si cu asta am pus punct discutiilor la adresa ta .
fa sa-mi fie dor de tine ca de legea care vine
daca vrei curent cauta la tine in cap sau in alta parte [in vid nu e curent]
pentru cultura ta generala egala cu un submultiplu al lui 0 vezi ca aurolacul pe care l-ai categorisit a avea doar 10 clase e student si inca la piscicultura.
dar cu faza sa te provoace i-am spus sa te lase in pace ca stii vorba aia -
nu-ti pune mintea cu prostul ca o are ff odihnita
si cu asta am pus punct discutiilor la adresa ta .
fa sa-mi fie dor de tine ca de legea care vine
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
-
- veteran
Mai baieti, nu firi asa de rai cu Apsalba! Saracutul de el, tot luptandu-se sa promoveze interesle pescarilor sportivi din asociatia lui nu a mai avut timp sa stea si pe bancile scolii, si-a sacrificat tineterile studioase pentru binele colectiv!!!
Si noi ii mai cerem sa stie gramatica, sintaxa, morfologie? Da ce, el e Gigi becali sau Vanghelie sa treaca direct din scoala generala in facultate? Nuuuu, e om decent, cu muuuult bun simt, parolist, de cuvant! Daca a spus ca da banii aia ptr repopulare s-a si tinut de cuvant. Ba chiar a dat mai mult, cica treaca de la el, sa le fie bine pescarilor!
Vedeti ca ar putea exista si un alt domn Popescu? E nevoie doar de un mic efort de imaginatie...

uite cine vorbeste de pescuit
aps alba
Mai priceputule - poate ai descoperit intre timp de care parte se apuca batul - tu in toata viata ta si inca vreo doua vieti nu o sa prinzi pestii pe care ia prins doryan si sti care-i culmea ? e si foarte tinerel si mai are timp sa mai prinda pe cand tu o sa prinzi pesti doar cu plasa cand golesti vreo balta.

Mai priceputule - poate ai descoperit intre timp de care parte se apuca batul - tu in toata viata ta si inca vreo doua vieti nu o sa prinzi pestii pe care ia prins doryan si sti care-i culmea ? e si foarte tinerel si mai are timp sa mai prinda pe cand tu o sa prinzi pesti doar cu plasa cand golesti vreo balta.
S'altare și bunăstare !