Ordin al ministrului privind pescuitul in 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 11 Ian 2010, 20:47

Ma scuzati Dom` Popescu alias Don Quijote.Doriti sa scriu si cu diacritice?Sa iti caut si eu greselile gramaticale?Te crezi chiar asa mare scula in bascula sa imi spui mie ce scoala am facut sau nu?Bazaie-ma mult la cap, ca sa vezi cat de agramat poti sa fii.

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 11 Ian 2010, 20:49

pentru apsalba
daca vrei curent cauta la tine in cap sau in alta parte [in vid nu e curent]
pentru cultura ta generala egala cu un submultiplu al lui 0 vezi ca aurolacul pe care l-ai categorisit a avea doar 10 clase e student si inca la piscicultura.
dar cu faza sa te provoace i-am spus sa te lase in pace ca stii vorba aia -
nu-ti pune mintea cu prostul ca o are ff odihnita
si cu asta am pus punct discutiilor la adresa ta .
fa sa-mi fie dor de tine ca de legea care vine
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

je_xman
junior
junior

Mesaj de je_xman » 11 Ian 2010, 21:19

nu cred ca aps alba va avea sange in vene sa mearga sa-si masoare stinta in ale pescuitului, vorbe-n vant ca si cele cu cei 10 mil pentru repopulari

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 12 Ian 2010, 00:43

apsalba scrie: Hai sa ne punem sculele de pescuit fata in fata, dupa care te invit la o partida de pescuit sa vedem ce sti.
Daca asta e un citat din apsalba, intr-adevar, apoi clar nu a ajuns inca la gimnaziu ... si nu e suficient calificat sa dea note la gramatica nimanui! Rusine tovarase apsalba!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 12 Ian 2010, 03:24

Pai asta ziceam si eu.Prima oara sa se uite in ograda lui.Cel putin, eu stiam ca "sti" al lui apsalba e "stii", chestie pe care o inveti in clasa a 3-a cred.Poate el a lipsit de la ora aceea, sau a trecut direct la facultate? :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Ian 2010, 10:36

Mai baieti, nu firi asa de rai cu Apsalba! Saracutul de el, tot luptandu-se sa promoveze interesle pescarilor sportivi din asociatia lui nu a mai avut timp sa stea si pe bancile scolii, si-a sacrificat tineterile studioase pentru binele colectiv!!! :lol: Si noi ii mai cerem sa stie gramatica, sintaxa, morfologie? Da ce, el e Gigi becali sau Vanghelie sa treaca direct din scoala generala in facultate? Nuuuu, e om decent, cu muuuult bun simt, parolist, de cuvant! Daca a spus ca da banii aia ptr repopulare s-a si tinut de cuvant. Ba chiar a dat mai mult, cica treaca de la el, sa le fie bine pescarilor! :lol: Vedeti ca ar putea exista si un alt domn Popescu? E nevoie doar de un mic efort de imaginatie...

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 12 Ian 2010, 10:50

:lol: :lol: Ai perfecta dreptate Fario! Dar unii nu au imaginatie atit de bogata ca a ta si ... mai gresesc. Ce sa faci?!??! :D

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Ian 2010, 13:46

uite cine vorbeste de pescuit :lol: :lol: :lol: aps alba :lol: :lol: :lol:
Mai priceputule - poate ai descoperit intre timp de care parte se apuca batul - tu in toata viata ta si inca vreo doua vieti nu o sa prinzi pestii pe care ia prins doryan si sti care-i culmea ? e si foarte tinerel si mai are timp sa mai prinda pe cand tu o sa prinzi pesti doar cu plasa cand golesti vreo balta.
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Ian 2010, 15:22

Pun si eu o intrebare; stie cineva cum se va pescui in Delta Dunarii?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Ian 2010, 15:48

Conteaza? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns