Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Michael
- Moderator

tiebie scrie:
Cu ce drept si in ce postura ?
cu dreptul si in postura user-ului de forum,care acceseaza un anumit topic pentru a citi acel subiect on-topic.
tiebie scrie:
Consider acest forum, o comunitate virtuala cu caracter democratic , in care fiecare membru are dreptul la satisfactia spirituala a comunicarii si libertatea de exprimare !
Corect!Tocmai de aceea te rog sa ne respecti pe noi,ceilalti useri ai acestui forum,care dorim sa citim informatii/postari on-topic.
tiebie scrie:
Si daca mai descoperiti texte necorespunzatoare gusturilor Dvs., luati va rog calea cea mai scurta : Nu le cititi !
Fii sigur ca nu am citit si nu voi citi niciodata postari care sunt mari,dar de fapt nu spun nimic,unii vor cu tot dinadinsul sa fie mari povestitori,dar asta nu inseamna ca si sunt+ca mesajele personale catre anumiti useri se pot trimite cu "mp",in caz ca nu stiai...in rest,toate cele bune.
-
noname
- veteran

-
Mai forumistilor.... Buna sera.... Tot respectul pentru cei care sacrifica timp pentru a scrie mesaje... dar de multe ori juma de metru il poti reda in 3 randuri ...si dupa parerea mea aceea-i adevarata valoare .... punctul pe "i"...Chiar daca am deviat de la subiect,... poate acesta chiar merita un topic separat.

-
Mugurstefan
- veteran

miaitza_peskriciu scrie:As dori sa-mi cumpar un bat de spinning,asa ca pentru un peskrici incepator ca mine

, un compromis care sa mearga la cat mai multe specii de rapitor. Ce ma sfatuiti sa cumpar?
PS : nu prea am multi bani

Miaitza , daca vrei o lanseta buna la toate o sa sfirsesti prin a avea un bat bun la nimic. Ai precizat totusi ca vrei sa fie cat mai ieftin.OK.Parca asa am inceput si eu candva.
Ia tu magazinele la rand , joaca-te cu betele pe acre le intalnesti si vezi ce-ti place.Apoi vino cu intrebari de genul s: sa-mi iau batul cutare sau cutare? ca eu vreau sa dau la cutare specie in principal!
Citeste ce e pe forum si edificate, ca la intrebarea ta generala, scuze ca iti atrag atentia, raspunsul poate fi : oricare sau nimic.
Eu mi-am mai luat un bat in iarna si decizia a fost luata dupa mai bine de 2 luni de 'cercetari'.Iar parerile altoar au contat foarte mult.
Poate tot din ratiuni economice mi-am luat si eu al doilea bat.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
miaitza_peskriciu
- junior

de miaitza_peskriciu » 10 Noi 2005, 01:40
multumesc lui zvic si lui Mugurstefan pentru bunavointa de care au dat dovada.Mercic!!
Imi vine-n minte un vers tare ..."dau pace la amici si capace la pacalici"

-
fishi
- veteran

Michael scrie:Tiebie&fishi:satira si umor-aici:
http://www.rapitori.ro/forum/viewforum.php?f=8
in rest,va rog sa respectati subiectele on-topic,fara mishtouri.
Tiebie,incearca dom'le sa scrii pastari ceva mai scurte si la subiect,sincer cand vede omul o postare de juma' de metru,isi pierde interesul in a-l citi.
Mersi.
Domnu' Michael stiam ca era comunista a apus demult.Nu o sa scriu aici niciodata ce vrei TU si cat vrei TU.Daca nu-ti place nu citi.Si ca sa fac o parabola privind conceptiile TALE ,se vede clar ca decat sa citesti cartea mai bine vezi filmul.....este mai simplu ....nu-ti pui prea tare circumvolutiunile la treaba.Cred ca sobrietatea pe care o reclami in cazul tau se rezuma la faptul ca nu-ti convin subiectele .Nu sunt toti asa ,,meseriasi '' ca tine ,unii chiar vor sa fie invatati si accepta sfaturi si mai grav (pt tine) unii au simtul umorului.Ce-ar fii sa sa ma enervez pe Calone (scuze d-le) si sa-i contest postarile pentru ca prinde pesti mai mari si mai multi decat mine?Sau pe nu stiu care altul care vorbeste de echipamente si scule de pescuit pe care eu nu o sa mi le pot permite niciodata.Aici pe forum se voia sa fie o comunitate,o familie (daca nu merg prea departe) de oameni care au aceeasi pasiune si nu sunt ingraditi de paznici sau gardieni cu o gandire obtuza .
O ZI CAT MAI BUNA!
-
Armand
- veteran

-
zvic scrie:Eu as zice asa: Pentru inceput merge o varga de 5m fara pretentii, sa fie cat de cat usoara (nu de la rusi ca daca le strangi odata in mana se sfarma toata, mai bine mergi la un magazin energofish sau arrow sau gipo), pret maxim 400 000 lei si cu o linie gata facuta - se gasesc in magazine de la Gipo linii gata echilibrate. Oricum e bine sa manevrezi cu grija varga, sa nu o strangi prea tare in mana, eu am avut una chiar de carbon si la primul peste prins am strans-o in mana de s-a crapat.
Mai Zvic!
Scuze ca intreb dar ce faci tu in timpul liber de reusesti sa fermi vergile in mana! Lucrezi cu jumatate de norma pe post de Cheie Franceza!
Sper ca nu te superi dar mi s-a parut simpatica fobia ta pentru unditele casante!!
Daca vrei o undita ieftina si extrem de fiabila incearca un Eurocor de la Cormoran. Eu am de foarte multi ani si desi nu le-am menajat deloc nu mi-au facut nici o problema.
In ceea ce priveste liniile gata facute, nu le recomand!!!! Marea majoritate sunt prost facute si in plus nu ai satisfactia pestelui prins cu o linie facuta de tine!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
terrybill
- veteran

mah, toata lumea l-ati loat de maimutzoi pe baiatul asta care a intrebat ceva cat se poate de firesc!
1. aveti grija sa nu-l luati de MAIMUTZOI la propriu!!! (sar putea sa fie unul cu oo aviare!!)
2. cu exceptia celor ce si-au adus aminte de tinereti (ce vremuri...)si cum au inceput ei acest hobby, multi dintre ceilalti n-ati facut decat sa-i aratati ca de fapt pescuitul e alcatuit intr-un procent cam mare de partzosi fitzosi, care decat sa de3a niste sfaturi, mai bine se duc si se-mbata,nu???dupa ce ca e super penurie de oameni seriosi, voi mai puneti si paie pe foc!
3. eu am vreo 2-3 fraze dupa care m-am cam ghidat pana acum in viata:
-sa nu uiti de unde ai plecat:
-sa nu musti mana care te-a hranit sau ajutat;
-sa nu treaca o zi fara sa razi (de ceva sau de cineva).
ar mai fi si a patra, proverbul chinez despre fericire ( daca vrei sa fii fericit un an, ia-ti un caine, daca vrei sa fii fericit zece ani, ia-ti o nevasta, daca vrei sa fii fericit toata viata, invata sa pescuiesti, dea invata!, nu fii looser!!! adica fa-i pe toti de ras de cat de multe ori poti!!!ca poti fi sigur ca si ei te vor face vreodata!!!).
-
blackmind
- utilizator constant

prins un clean de aprox. 3 kile, cu cosas
bai adreiene de ce ne minti ma? ce ti-am facut noi?
Si eu sunt incepator si citesc pe nerasuflate ce postati .Dale naibi de noduri .....problema mea este dupa ce am citit pe forum daca sa ma dedic pescuitului la pasnic sau la rapitor...
super tareee , prietene apucate de fluierat

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
-
tiebie
- junior

Michael scrie:tiebie scrie:
Cu ce drept si in ce postura ?
cu dreptul si in postura user-ului de forum,care acceseaza un anumit topic pentru a citi acel subiect on-topic.
tiebie scrie:
Consider acest forum, o comunitate virtuala cu caracter democratic , in care fiecare membru are dreptul la satisfactia spirituala a comunicarii si libertatea de exprimare !
Corect!Tocmai de aceea te rog sa ne respecti pe noi,ceilalti useri ai acestui forum,care dorim sa citim informatii/postari on-topic.
tiebie scrie:
Si daca mai descoperiti texte necorespunzatoare gusturilor Dvs., luati va rog calea cea mai scurta : Nu le cititi !
Fii sigur ca nu am citit si nu voi citi niciodata postari care sunt mari,dar de fapt nu spun nimic,unii vor cu tot dinadinsul sa fie mari povestitori,dar asta nu inseamna ca si sunt+ca mesajele personale catre anumiti useri se pot trimite cu "mp",in caz ca nu stiai...in rest,toate cele bune.
D-le Michael,
Inca de aseara , am considerat aceasta penibila " conversatie" , ca si incheiata . Va rog inca odata, rezolvati-va problemele de perceptie si frustratiile personale, in alta parte .
Va multumesc
Cu stima
Tibi D.
-
zvic
- veteran

Armand scrie:Mai Zvic!
Scuze ca intreb dar ce faci tu in timpul liber de reusesti sa fermi vergile in mana! Lucrezi cu jumatate de norma pe post de Cheie Franceza!
Ei, eu am patit-o. Am luat o varga de 5m ieftina de la rusi, parea foarte usurica, era doar pentru un weekend cu prietena la pescuit. Dupa ceva timp am vrut sa o folosesc pentru o distractie mica la niste scobari si dupa cateva lanseuri, strangand ceva mai tare, mi-a tot intrat degetu prin ea cu tot carbonul ei scris mare pe cotor. De aia am zis ca alea de la rusi se sfarma. Nu ca oi fi io vreun sfarma piatra.
Si daca tot am pomenit de sfaramat lansete, la un Viking de 2,10m cu putere de aruncare 20-40 am rupt in trei segmentul de varf din cauza ca am alunecat si am cazut pe spate pe mal in timp ce incercam sa eliberez voblerul dintr-o agatatura, cu fir shimano stella de 0,12 - 8kg rezistenta. Cine vrea segmentul inferior de la un viking sa ma anunte.
Numai bine !