Nu stiu sa pescuiesc dar vreau sa invat!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 10 Noi 2005, 20:58

PS. pt. Michael:

Posibilitatea de a te exprima liber este un drept castigat,dragul meu,nu un privilegiu asa cum elucubrezi tu pe acest forum...sincer ash prefera sa-ti bagi undeva semnatura de(ma scuzi) kk, adica in acea parte dorsala a corpului de unde de altfel cred ca ti-a shi ieshit...daca neuronul tau "dicotiledonat" da nastere la tripletzi?...ce-i invetzi pe cei 6 ?....ii invetzi ca:"Posibilitatea de a te exprima public pe un forum este un privilegiu. Onoreaza-l."?......scythe&hammer ...scuze pt ca mi-am incalcat promisiunea de a nu mai posta este pt. ultima data.

scuze ca ma bag intre monstri...da mie daca mai multi oameni imi zic ca m-am imbatat ma duc sa ma culc...
Dau pace la amici si Kpace la paKlici

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 12 Noi 2005, 22:05

vrea unu sa-mi vanda un carbo spin 240 din doua bucati cu actiune 40-80 gr nu zic marca ....ce parere aveti?

PS:vrea 500 mii lei pe ea.......

tiebie
junior
junior

Mesaj de tiebie » 12 Noi 2005, 22:11

miaitza_peskriciu scrie:vrea unu sa-mi vanda un carbo spin 240 din doua bucati cu actiune 40-80 gr nu zic marca ....ce parere aveti?

PS:vrea 500 mii lei pe ea.......

Spune-mi te rog, cu ce momeli / naluci vrei s-o folosesti !? Cu ce mulineta si fir ? Si pe ce ape ?

T.D.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Noi 2005, 22:12

eu,ca om beat,iti pot spune ca la greutatile lansate 40-80 este prea rigid si greu pentru spinning.Cauta un bat care lanseaza 5-20 gr,sau 10-30gr.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

tiebie
junior
junior

Mesaj de tiebie » 12 Noi 2005, 22:14

Michael scrie:eu,ca om beat,iti pot spune ca la greutatile lansate 40-80 este prea rigid si greu pentru spinning.Cauta un bat care lanseaza 5-20 gr,sau 10-30gr.

Da ! Tocmai de asta l-am intrebat ... ce si cum

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 12 Noi 2005, 22:43

pai de asta v-am intrebat si eu ca in magazine am vazut ca artificialele variaza intre 5 si 25 gr...deci a vrut sa ma pacaleasca..... :evil:

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 12 Noi 2005, 22:51

Spune-mi te rog, cu ce momeli / naluci vrei s-o folosesti !? Cu ce mulineta si fir ? Si pe ce ape ?
vreau sa dau la salau stiuca biban...nu la pastrav ...salmonidele ma inerveaza:)....iar la somn nici nu ma gandesc sa dau la spinning :)

miaitza_peskriciu
junior
junior

Mesaj de miaitza_peskriciu » 12 Noi 2005, 22:58

eu,ca om beat,iti pot spune ca la greutatile lansate 40-80 este prea rigid si greu pentru spinning.Cauta un bat care lanseaza 5-20 gr,sau 10-30gr.
Mercic "betivane"....macar ai un simt al umorului foarte subtil... :lol:...peace 8)

tiebie
junior
junior

Mesaj de tiebie » 12 Noi 2005, 23:08

miaitza_peskriciu scrie:pai de asta v-am intrebat si eu ca in magazine am vazut ca artificialele variaza intre 5 si 25 gr...deci a vrut sa ma pacaleasca..... :evil:

Nu stiu daca e vorba de pacaleala sau nu , cert e ca un bat pt. spinning ( !! ) , la categoria descrisa de tine , e absolut inutil ! Am adunat in decursul anilor un arsenal care acopera toate necesitatile . Intre timp sunt 43 de bete, insa asa ceva cum ai descris tu , nu am . Nici nu stiu la ce l-as putea folosi !? Poate la trena , cu wobblere imense ( daca e foarte bine construit ) sau in fiordurile Finlandeze cu pilkere , ... nu stiu ! Sunt convins ca nu ai nevoie de asa ceva . Eu la sectorul spinning, nu am nimic peste 40 g . La trena cu wobbler ( la Ebro in Spania de ex.) folosesc la somn categoria 60 g . Dar NUMAI la lungimea 2,70 m . La fel ca si in spinningul "de zi cu zi ". Tot 2,7 m / 30-40 g . Exceptie , doar cand dau la twister si shaduri mai marunte, pt. a putea imprima miscarea dorita ...scurt, din incheietura, cazuri in care folosesc 2,4 m . Si atunci , doar lansete cu manerul / cotorul relativ sau foarte scurt ! Pt. wobblere si shaduri mai mari, iau tot 2,7 m si 30-40 g .
Asa ca, ... nu stiu la ce ti-ar folosi o maciuca scurta !? Ba da, stiu ! Te priveaza de satisfactiile unui drill frumos !

fir intins !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 12 Noi 2005, 23:12

miaitza_peskriciu scrie:As dori sa-mi cumpar un bat de spinning,asa ca pentru un peskrici incepator ca mine :) , un compromis care sa mearga la cat mai multe specii de rapitor. Ce ma sfatuiti sa cumpar?

PS : nu prea am multi bani :cry:
Un compromis bun ar fi un 2.40 de 10-30g. Ia-ti intai unul ieftin, ca asa au inceput toti, indiferent cate fite fac acum :P. Dupa ce te mai dumiresti care-i treaba il tii prin portbagaj, ca nu se stie niciodata. Mie mi s-a intamplat de vreo doua ori sa fac niste partide super-reusite cu un euro-spinning de nici 300.000 . Cea mai buna lanseta e aia pe care-o ai la tine la momentul potrivit :).

Scrie răspuns