Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
StefanDinu
- veteran

-
Am fost in noul magazin al ENERGOFISH din BAICULUI 64A
Este acolo un vanzator cretin de tot.
Sa vedeti faza:
EU: vreau sa cumpar asta.
EL: nu mai am decat aia expusa si nu o dau jos de acolo ca uit sa comand si mi-a luat mult sa o pun acolo. Daca vrei una cu defect!
EU:
EU: vreau aia!
EL: nu mai decat aia din vitrina si nu o vand ca uit sa comad alta si daca dau vitrina jos o sparg !!
EU:
Domlu director ENERGOFISH! In magazin se vinde sau doar se expune marfa!!!!?
Dati-i una in cap lu` BULA ala ca data viitoare eu il bat!!!!

-
Adi_
- veteran

Stefane, faza aia era doara asa, sa nu uiti unde traiesti

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
mihaimircea
- veteran

-
O fi fost vanzator pe vremuri la alimantara... oricum ori era matol, ori facea misto de tine si tu nu te-ai prins ori chiar e batut in cap.
Astia nu si-au pastrat vanzatorii de dincolo sau e din aia vechi?
Apropo, cam unde pe baicului vine 64A? un reper ceva? ca am incercat odata si am facut tot baicului de 2 ori si nu am gasit.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
mihai florescu
- veteran

@Stefan
Si eu am patit treaba asta

, la vechiul sediu, cred ca este vorba de acelasi vinzator.L-am rugat sa se duca in depozit si sa ia marfa cerauta(depozitul era la 20 m de magazin) ......pauza , a incercat sa gaseasca o scuza, adevarul e ca era lenea mare sa imi si arate un produs din vitrina, dar sa se duca sa aduca din depozit.....greu.A promis ca in 2 saptamini cind revin gasesc marfa in mag. .......raspunsul peste 2 saptamini:"am uitat , imi pare rau, reveniti peste 2 saptamini".
Ciini latra , salariul merge. Cred ca in magazinul de prezentare si vinzatorii sint mostre "pretioase" .
-
StefanDinu
- veteran

-
vanzatorii sunt tot aia vechi ... dar cred ca sunt handicapati ... imi vine sa ma pupla nu l-am batut.
@mihaimircea
cand vii dinspre PANTELIMON trci de calea ferata si pe partea dreapta este o cladirea alba, lunga, fara insemnea speciale (de ex o firma!!!!). Ca puncte de reper: are umarul 64A pe ea, usa magazinuluieste maro si are orar, imediat e o straduta in dreapta, este inainte de firma de catering ... cam atat ... sper sa te descurci.
-
mihaimircea
- veteran

-
StefanDinu scrie:Ca puncte de reper: are umarul 64A pe ea
ce tare e asta
Acuma ce sa zic, cand am cautat magazinu (de fapt pierdeam timpu in zona) a fost prima oara in viata mea cand am vazut de unde si pana unde se intinde baicului
Multam de info Stefane, cand imi fac drum pe acolo iti spun ce perle au mai scos (daca am noroc

)
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
-
mrvily
- Moderator

-
StefanDinu scrie:Am fost in noul magazin al ENERGOFISH din BAICULUI 64A
Domlu director ENERGOFISH! In magazin se vinde sau doar se expune marfa!!!!?
Dati-i una in cap lu` BULA ala ca data viitoare eu il bat!!!!

Stefane cred ca ai ceva personal cu unul sau cu amindoi vinzatori de la Energofish.Altfel nu vad de ce folosesti acest limbaj...............
Faptul ca ai cautat cu ardoare magazinul denota ca ai nevoie de marfa vinduta de Energofish,daca nu iti placea comportamentul lor ai fi putut sa vorbesti cu directorul de vinzari din Bucuresti si sa-i spui ce te doare nu sa denigrezi imaginea firmei aici pe net. Daca ai ceva de reclamat reclama la 2525028 telefonul firmei si cere cu Dnu Director,mie unul asa mi se pare cel mai corect.
Sa nu uitam ca toti suntem oameni si deci supusi greseli................
-
dragos74
- veteran

Unde este denigrarea asta de care spui ca mie mi se pare ca stefan tocmai asta si face :pune in garda directorul despre atitudinea vanzatorilor din magazin deci chiar face un bine firmei. Nu el e angajatul firmei sa aibe vreo obligatie sa sune la vreun nr. de telefon ci mi se pare ca marii directori ai acestei firme ar trebui sa fie inyeresati de parerile clientilor spuse indiferent pe ce cale inclusiv pe siturile de specific.

De asemenea vad ca nu e singurul care relateaza astfel de stupizenii ale angajatilor firmei respective.

-
mrvily
- Moderator

-
dragos74 scrie:Unde este denigrarea asta de care spui ca mie mi se pare ca stefan tocmai asta si face :pune in garda directorul despre atitudinea vanzatorilor din magazin deci chiar face un bine firmei. Nu el e angajatul firmei sa aibe vreo obligatie sa sune la vreun nr. de telefon ci mi se pare ca marii directori ai acestei firme ar trebui sa fie inyeresati de parerile clientilor spuse indiferent pe ce cale inclusiv pe siturile de specific.

De asemenea vad ca nu e singurul care relateaza astfel de stupizenii ale angajatilor firmei respective.

Dragos,
De unde stii tu sau Stefan ca directorul firmei cauta relatii despre vinzatori din magazinul sau pe internet?????
Nu ti se pare normal ca orice cumparator daca are ceva de discutat si de spus sa o faca fata in fata cu directorul si nu sub un nik pe net???
Poate ca directorul habar nu are de acest topic si poate ca nici nu va avea mult timp habar deci cum crezi ca se vor lua masuri in modul asta?????
Vad ca nu realizezi ca afirmatia este facuta pe un forum si nu vrei sa vezi vocabularul lui Stefan...........Ce bine face Stefan daca bate unul sau pe amindoi vinzatorii???Si cui face acel bine?? Hai sa fim seriosi.........
Mie personal mi se pare normal ca Stefan sau oricare altul care are o nemultumire sa se adreseze Directorului personal si nu pe net ,si nu cu acel vocabular.Punct si cu asta inchei orice comentariu pe acest subiect.
Mie personal mi se pare ca a fost denigrata imaginea firmei ( si a fost facuta intrun mod rusinos) si nu poate nimeni sa-mi scoata asta din cap este parerea mea si am dreptul la ea,daca cineva vrea si poate sa-mi argumenteze contrariul ii stau la dispozitie pentru orice discutie fata in fata nu pe net. si cu asta sper ca am spus tot ce aveam de spus.
-
dragos74
- veteran

Eu cred ca orice client poate sa-si spuna oricand si oriunde parerea personala despre serviciile(oricare ar fi ele) pe care isi cheltuie banii.
Dar aici nicimacar nu a fost vorba despre asa ceva...nu a facut nici o referire la calitatea marfii vandute de aceasta firma sau la preturi.....
Stefan a facut referire doar la un anumit vanzator (angajat) al magazinului povestind ce s-a intamplat cand a vrut sa-si cheltuie banii acolo.Ca foloseste un limbaj sau altul e treaba lui iar asta iar nu influenteaza ''imaginea firmei'' si de care imagine trebuie sa ma doara pe mine si pe ceilalti drept ''undeva'', ca doar nu sunt actionar la ei.
Ca de aceea au probabil serv. de management si marketing sa se ocupe de imaginea firmei iar asta inseamna printe altele sa caute sa afle parerea clientilor (ca de aceea sunt platiti).Nu clientii sunt platiti sa-l caute pe director sa-i dea idei
Dar de aceea sunt majoritatea serv.din Romania de **** ca se gaseste cate unul sa le planga de mila tuturor nesimtitilor care poate au in cap sa le dai si o spaga ca te-au lasat sa-ti cheltui banii in magazinul lor si sa-i rogi frumos sa te ierte ca i-ai deranjat.
In occident nu stiu cum sa se poarte de frumos ca sa te faca sa cumperi si sa te simti bine la ei tocmai ca sa evite sa pleci nemultumit si sa mai spui si la altul si aici vezi Doamne(pe banii tai) trebuie sa taci din gura sa nu cumva sa-i strici imaginea (ca altfel nu esti domn si...patriot ...)
Cam asa vad eu lucrurile