noul magazin ENERGOFISH (bucuresti)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 28 Iun 2006, 22:30

@mrvily

cu scuzele de rigoare ca intervin in discutie cred ca ai perceput gresit totul.
daca ceea ce zice Stefan este adevarat,inseamna ca nu vrem nici in ruptul capului sa evoluam.parerea mea e ca nu trebuie sa-l faca numai "Bula"pe ala...ci si incapabil,si.....ma abtin de la alte"cuvinte grele".Nu inteleg unde ai vazut tu "denigrarea firmei"...si daca stau sa ma gandesc bine....da....este vorba de,denigrare...insa ea vine din partea vanzatorului...nu a lui Stefan Dinu!!!
cred ca rolul forumului este acela de a acumula noi informatii folositoare in ceea ce priveste pescuitul(cu tot ceea ce tine de el...ekipamente..bla bla).inchei cu un singur exemplu:
nu demult mi-am adus de la basspro,cu ajutorul unui amic din state o rola de mono de la ANDE.dupa ce am pescuit cu firul respectiv,am fost tare nemultumit de el(din anumite motive ..nu mai intru in detalii acum).i-am relatat asta amicului meu de acolo,el a sunat la ei la fabrica,le-a relatat intamplarea,si ATENTIE...si-au cerut scuze,au zis ca rar s-a intamplat sa aiba probleme si au oferit GRATIS 3 role de de aprox 1700 de yarzi rola..adica ,mai pe romaneste vreo 3 km juma de mono ANDE!!!!!
vezi stimate Mrvily...de aia aia sunt unde sunt si noi unde suntem!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 29 Iun 2006, 07:33

Da dar dupa cum singur ai spus prietenul tau a sunat LA EI nu pe net si sa intimplat cele relatate de tine DECI..................

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Iun 2006, 08:28

cred ca partea cu batutul a fost doar un mod de exprimare care sa reflecte sentimentele lui Stefan, ca nu-mi imaginez ca s-ar fi putut gandi cineva in mod real la treaba asta

ref. la forum, oricine poate sa povesteasca ce doreste, inclusiv experientele placute/neplacute cu firmele de pescuit, nu cred ca este vorba despre denigrare
doar ca trebuie putina atentie la limbaj

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 29 Iun 2006, 09:48

mrvily scrie:Da dar dupa cum singur ai spus prietenul tau a sunat LA EI nu pe net si sa intimplat cele relatate de tine DECI..................
corect.insa nu vad unde-i prejudiciul adus kiar daca e expusa problema pe net.am fost si eu in depozitul lor acu vreun an si ceva kiar 2.au marfa interesanta si buna.kiar si preturi bune(sau cel putin aveau).tre' sa lucreze la oameni.atata tot.nu-mi dau seama daca ai motive de subiectivism??!!!

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 29 Iun 2006, 10:02

:). ciudata mentalitate avem. un vanzator isi bate joc de noi, dar n-avem voie sa spunem, ca vezi doamne stricam imaginea firmei. Nu-i problema ca insolentul de la tejghea isi bate joc de tine pe banii tai, e problema sa nu afle lumea. :). Nu stiu care e legatura lui mrvily cu energo-ul, dar concluzia este urmatoarea:
- faptul ca s-au relatat intamplarile nu au stricat imaginea, ci vanzatorul prin atitudine.
- nu e grav, se poate remedia.
- Imaginea firmei a fost stricata de-a binele de mrvily care in loc sa spuna: da domnule, ne pare rau si incercam sa remediem (chiar daca nu facea nimic macar arata ca ii pasa de cumparator), ia la rost omul ca si-a spus pasul.
trebuie o data si o data sa intelegeti ca nu ne faceti o favoare ca ne vindeti produse, noi va facem o favoare ca le cumparam.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Iun 2006, 13:18

scz ca imi dau shi yo cu parerea, dar cred ca prejudiciul de imagine este adus chiar de directorul firmei care ar trebui sa shtie pe cine angajeaza in pravalie.daca angajutul se comporta asha cum s-a relatat pe forum o mare parte din vina ii revine shi directorului pentru ca ori il tolereaza ori nu-shi cunoashte angajatzii, dar pentru ca sintem in romania e mai ushor sa dai vina pe client ca nu accepta toate mizeriile.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 29 Iun 2006, 22:33

bondan scrie: - Imaginea firmei a fost stricata de-a binele de mrvily care in loc sa spuna: da domnule, ne pare rau si incercam sa remediem (chiar daca nu facea nimic macar arata ca ii pasa de cumparator), ia la rost omul ca si-a spus pasul.
trebuie o data si o data sa intelegeti ca nu ne faceti o favoare ca ne vindeti produse, noi va facem o favoare ca le cumparam.
Da poate ca ai dreptate,(dar nu pot sa fiu cu doua fete sa spun ca imi pasa dar sa nu fac nimic, asta sunt si e greu sa schimbi o mentalitate la 46 de ani,stii chestia cu calul batrin care trebuie sa traga la jug....)dar nu sta in puterea mea sa fac cea ce spui tu, nu eu am putere de decizie sunt un angajat ca si acel vinzator,
Chestea cu favoarea tine de mentalitate,nu te obliga nimeni sa ne faci favoruri,poate doar tu singur.? din necesitate?.... :idea:
Stii de fapt parerea lui Stefan o asteptam nu a altora si mai astept inca,sigur voi discuta cu Stefan,asta cit de curind, cum il stiu eu pe Stefan va accepta o discutie tet a tet. :wink:
Stii cred ca cel mai simplu ar fi sa vina Stefan sa zica uite domle asta a zis si a facut,acolo cu el de fata si cred ca atunci alfel vor sta lucrurile.
PS. Am spus ca nu mai scriu,nu m-am putut abtine cind vad cum uni isi dau cu parerea fara sa fie in cunostinta de cauza.
Ce usor este sa arunci cu acuze dupa un "nic" si cu ajutorul tastaturi,dar incercati sa vedeti ce si cum si apoi dati cu piatra.............. :?:
Scuze de interventie promit ca este ultima. :lol:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 30 Iun 2006, 08:37

"Ce usor este sa arunci cu acuze dupa un "nic" si cu ajutorul tastaturi,dar incercati sa vedeti ce si cum si apoi dati cu piatra.............. "

Mr.Vily este numele tau adevarat??? :shock:

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 30 Iun 2006, 10:09

@mrvily

la replica ta despre "nic"mi-a luat-o mihai f. inainte.

nu acuza nimeni in necunostinta de cauza.de la relatarea lui stefan s-au purtat niste discutii la mod general.nu e un caz singular ceea ce i s-a intamplat lui stefan.
si atentie!! eu am discutat atitudinea TA(care dpmdv este gresita).ai pozat in avocat si te-ai ofensat cand nu era cazul,si(parerea mea)prin aceasta atitudine ai adus cel putin la fel de mult prejudiciu companiei cat a facut-o si vanzatorul cu pricina.

Cu stima,
Cristian Pindichi(asta nu-i nick)! :wink:

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 30 Iun 2006, 11:10

:). Ok. Ma numesc Bogdan Muresan, am 28 de ani si sunt project manager si software architect la o firma de soft in Cluj-Napoca. :). Am trecute pe site si facute publice si adresa de mail si telefonul si id-ul de messenger. Nu ma ascund in spatele unui nick, nici nu cred ca are de ce sa-mi fie jena sa-mi spun opinia chiar si in 'necunostiinta de cauza'. Din fericire in magazinele din cluj de unde ma aprovizionez cu materiale de pescuit am dat peste oameni f de treaba si de aceea cumpar in continuare de acolo.
cand spui necesitate spui ca n-am ce face si trebuie sa iau de acolo deoarece in alta parte nu este = poti sa te porti cu clientul cum vrei. gresit din punctul meu de vedere.
Stefan a dat peste un vanzator 'uracios'. vine si isi spune pasul, sunt tentat sa il cred, nu vad de ce ar minti, deoarece stim cu toti ca mai sunt astfel de vanzatori, nu numai in domeniul pescuitului.
Acuma vine problema, nici Stefan nu cred ca a spus ca nu mai vrea sa cumpere de acolo, nici eu nu sustin ca trebuie sa se ajunga din prima la masuri din astea extreme. Pur si simplu a ridicat o problema, care poate sa aiba o rezolvare simpla.
E greu pt un om sa-si schimbe firea la 46 de ani, dar nu imposibil. Depinde cum se pune problema. E vorba de motivatie si de educare a angajatului.
Motivatarea se poate face si cu frumosul (clienti multi multumiti = bonusuri) si cu o parte mai putin placuta (multe plangeri = concediere). Si sigur nu ii va mai fi asa greu sa se schimbe.
Nu am nimic cu mrvily, dar fiind intr-un domeniu in care ofer si eu servicii (programe ca sa zic asa, nu unelte de pescuit) stiu ca daca ii spun clientului sa-ti tina gura si sa nu spuna cand e o problema, in loc sa incerc sa o rezolv, imi pierd clientul.
Nimeni nu a dat in cap firmei Energofish, se vrea doar o rezolvare ca acel angajat sa nu-si bata joc de mine pe banii mei. :)

Scrie răspuns