adrian25 scrie:poate nu le convina sa vanda en-detail, nu le convina sa mai dea bani in plus pe chirie si pe amenajat spatiu, ei poate isi scot banii foarte bine prin firmele distribuitoare si lasa promovarea doar pe seama acestora, va zic din surse sigura ca daca o rotativa se cumpara din magazin cu 6-7lei, maigazinul nu o cumpara cu mai mult de 4 lei garantat, exista contracte peste contracte negociate f bine, asa ca nu se complica cu un magazin amarat
Asta e evident, un importator atat de mare si care ruleaza atata marfa, calitate variata, nu castiga din vanzari proprii ci din vanzarile catre retaileri...
Treaba este alta, ca tocmai, la cata marfa aduc, mai ales ca aduc si marfa de calitate, cumparatorului ii este imposibil sa vada live marfa..nici un retailer nu aduce tot ce importa ei, dimpotriva, majoritatea sunt buticuri sau tarabe in piata care se axeaza pe marfa low end, consumabile, etc...
In felul asta, aia cu adevarat nebuni si care dau 300-500 pe o varga sau pe o mulineta si care chiar stiu de ce dau banu si vor sa simta in mana produsul, sunt lasati fix....in aer...
Eu am vrut sa iau 4-5 produse cu valoare relativ mare, nu maruntisuri... Vede-le UNDE??? nu le-am putut atingem am luat de la alti producatori...
Si cum sa spun, daca Energo, ditamai importatorul, nu isi permite un showroom in capitala, cum sa mai avem pretentii la cei mult, mult mai mici decat ei? si cum de altii isi permit cate 2-3-4?
Asta e, nu vor banii mei, ii dau altora care stiu sa mi-i ia...