ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2008, 13:38

Nu faceti pe naivii; costurile de transport nu se socotesc la consumul pe suta de kilometri. Faceti o cerere de oferta de la un transportator si vedeti ce zice piata. Ma asteptam ca profesorii unuversitari sa aiba habar de preturi (asta daca nu sunt profesori de limbi straine).

PS Daca faceti transportul pe mijloacele voastre (masini personale) de ce nu ati facut-o pana acum?

apsalba
veteran
veteran

Re: ne implicam in populare?

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2008, 14:13

kingofbeasts scrie:pe mai multe topicuri in acest forum se plange lumea ca asociatiile nu pre fac nimic sau ca nu se vede ceea ce fac (inclusiv eu). multi dintre noi ar vrea sa faca ceva pentru popularea raurilor.
dupa consultarea listei de memrii ai forumului lucrurile ar fi cam asa:
in prezent sunt 5294 de membrii. daca am pune fiecare 5 lei la bataie pe luna (echivalentul a 1 bucata pachet tigari)intr-un cont in data de 1 a lunii urmatoare am avea in cont 26470 RON de care sa cumparam puiet pentru popularea cate unui rau. am putea face 12 actiuni de populare pe an.
Sunt convins ca am avea sprijinul unor persoane ca pescuitorul in vederea achizitionarii puietului si in realizarea studiilor de compatibilitate intre speciile de puiet si apele in care urmeaza sa fie introdusi precum si avizele de la ANPA.
prin mediatizarea acestor actiuni putem obtine 2 lucruri:
1. o reactie similara din partea unor asociatii inclusiv AJPS
2. am starni jena publica a celor care ar trebui sa faca asta, si a statului care ar trbui sa aloce fonduri si pentru asa ceva.
Astept si alte pareri precum si sugestii si propuneri .

respecte

P.S. asa putem face si noi ceva concret si nu numai polemica.
Rezultate:
1.Reactia asteptata = zero
2.jena publica a celor care ar trebui sa faca asta si fondurile alocate :arrow: mai la dreapta
Sprijinul pescuitorului, mai la stanga.
Suportul forumistilor: aproape inexistent

Sugestii si propuneri: apucati-va de table

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 21 Oct 2008, 14:29

:lol: :lol: :lol: ma omoara omu asta!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Oct 2008, 14:36

apsalba scrie:Nu faceti pe naivii; costurile de transport nu se socotesc la consumul pe suta de kilometri. Faceti o cerere de oferta de la un transportator si vedeti ce zice piata. Ma asteptam ca profesorii unuversitari sa aiba habar de preturi (asta daca nu sunt profesori de limbi straine).

PS Daca faceti transportul pe mijloacele voastre (masini personale) de ce nu ati facut-o pana acum?
@ "apsalba"
transportul o sa-l faca baietii cu masinile lor, deci nici vorba de tarifele pe care le-ati afisat d-voastra :!:
Se face acum pt ca acum este momentul; unii dintre cei care v-au citit postarea in care ati scapat porumbelul cu deja celebra cotizatie de 10milioane lei vechi poate au sperat ca va veti tine de promisiunea facuta. In locul d-voastra mi-ar fi rusine :oops: sa mai postez pe acest topic

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Oct 2008, 14:48

apsalba scrie:
kingofbeasts scrie:pe mai multe topicuri in acest forum se plange lumea ca asociatiile nu pre fac nimic sau ca nu se vede ceea ce fac (inclusiv eu). multi dintre noi ar vrea sa faca ceva pentru popularea raurilor.
dupa consultarea listei de memrii ai forumului lucrurile ar fi cam asa:
in prezent sunt 5294 de membrii. daca am pune fiecare 5 lei la bataie pe luna (echivalentul a 1 bucata pachet tigari)intr-un cont in data de 1 a lunii urmatoare am avea in cont 26470 RON de care sa cumparam puiet pentru popularea cate unui rau. am putea face 12 actiuni de populare pe an.
Sunt convins ca am avea sprijinul unor persoane ca pescuitorul in vederea achizitionarii puietului si in realizarea studiilor de compatibilitate intre speciile de puiet si apele in care urmeaza sa fie introdusi precum si avizele de la ANPA.
prin mediatizarea acestor actiuni putem obtine 2 lucruri:
1. o reactie similara din partea unor asociatii inclusiv AJPS
2. am starni jena publica a celor care ar trebui sa faca asta, si a statului care ar trbui sa aloce fonduri si pentru asa ceva.
Astept si alte pareri precum si sugestii si propuneri .

respecte

P.S. asa putem face si noi ceva concret si nu numai polemica.
Rezultate:
1.Reactia asteptata = zero
2.jena publica a celor care ar trebui sa faca asta si fondurile alocate :arrow: mai la dreapta
Sprijinul pescuitorului, mai la stanga.
Suportul forumistilor: aproape inexistent

s-a strans o mana de oameni care nu a luat seama la betele in roate bagate de d-voastra si fiecare a cotizat cate ceva. Nu a fost o conditie obligatorie ca toti membrii forumului sa contribuie la aceasta colecta. Fiecare a facut ce i-a dictat constiinta.
marea majoritate a tacut si nu a contribuit cu nimic. Insa alti forumisti (cel putin unu) au facut tam-tam ca ei contribuie si rezultatul contributiei lor este egal cu zero.

Vali Vesa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Vali Vesa » 21 Oct 2008, 15:15

apsalba scrie: ...Suportul forumistilor: aproape inexistent...
Nu cred ca tre sa batem "doba" sa dam de stire cine si cat au donat. Mai bine taci si faci...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2008, 15:57

Vali Vesa scrie:
apsalba scrie: ...Suportul forumistilor: aproape inexistent...
Nu cred ca tre sa batem "doba" sa dam de stire cine si cat au donat. Mai bine taci si faci...
Subscriu in totalitate.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 21 Oct 2008, 16:06

HellRAISER scrie:Noutati:
shaloo de 2 verii in jur la kg bucata 18ron+tva Kg
shaloo de o vara in jur de 300-400 gr bucata 18ron+tva Kg
shaloo de anu acesta (in jur de 5-6 cm) 50 de bani bucata
Transport asigurat de catre firma 1.3ron/Km

acestea sunt tarifele practicte de da catre ferma, am postat aceste date pt ca toti dintre cei care au donat sa isi dea cu parerea cam ce este mai bine sa achizitionam

PS: poate este printre noiun inginer piscicultor si ne ajuta cu o parere profesinala :roll:

Daca vreti sa aduceti salau obligatoriu chemati si un POPA sa le faca o slujba.
Garantez ca dupa cei 300 de Km 99% din salai vor fi cu burta in sus
Domnilor cred ca ar fi cazul sa intrebati si sa va informati inainte de a cumpara si a transporta orice cantitate de peste .
Atentie nu orice specie de peste se poate transporta cu hidrobionul.
Ar fi pacat sa pierdeti niste bani

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 21 Oct 2008, 16:48

D-le "Apsalba", pana in prezent s-a discutata civilizat pe topicul asta. Expresii de genul celei dinainte, aruncate fara a gandi, nu pot dacat sa starneasca raspunsuri pe masura. Deci, du-te dumneata si mai plimba vaca pe coclauri, pentru ca subiectul topicului te depaseste, asta e evident. As pune si o sageata, da nu am drepturi de autor.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 21 Oct 2008, 19:27

APSHD scrie:

Daca vreti sa aduceti salau obligatoriu chemati si un POPA sa le faca o slujba.
Garantez ca dupa cei 300 de Km 99% din salai vor fi cu burta in sus
Domnilor cred ca ar fi cazul sa intrebati si sa va informati inainte de a cumpara si a transporta orice cantitate de peste .
Atentie nu orice specie de peste se poate transporta cu hidrobionul.
Ar fi pacat sa pierdeti niste bani

OK. Vrem sa ne informam. Ce anume se poate face?
Oferi si o solutie?

Scrie răspuns