modificare ordin prohibitie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
modificare ordin prohibitie
s-a modificat ordinul de prohibitie printr-un nou ordin care este depus la Monitorul Oficial si urmeaza sa se publice in zilele urmatoare.
se reduce perioada de prohibitie pentru apele de frontiera, dupa cum urmeaza:
Pentru Dunăre şi braţele sale, pentru zonele de frontieră cu Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria şi Uniunea Statală Serbia şi Muntenegru durata prohibiţiei se reduce la 30 zile, în intervalul 10 aprilie – 9 mai, comparativ cu o durată de 60 de zile în celelalte ape naturale.
Pentru râul Prut, la frontiera cu Republica Moldova durata prohibiţiei se menţine de 60 de zile, în intervalul 10 aprilie – 8 iunie, în timp ce pentru zona de frontieră cu Ucraina, atât pe râul Prut cât şi pe râul Tisa durata prohibiţiei este de 42 de zile, în perioada 10 aprilie – 21 mai inclusiv.
noile prevederi devin valabile dupa publicarea in MO.
se reduce perioada de prohibitie pentru apele de frontiera, dupa cum urmeaza:
Pentru Dunăre şi braţele sale, pentru zonele de frontieră cu Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria şi Uniunea Statală Serbia şi Muntenegru durata prohibiţiei se reduce la 30 zile, în intervalul 10 aprilie – 9 mai, comparativ cu o durată de 60 de zile în celelalte ape naturale.
Pentru râul Prut, la frontiera cu Republica Moldova durata prohibiţiei se menţine de 60 de zile, în intervalul 10 aprilie – 8 iunie, în timp ce pentru zona de frontieră cu Ucraina, atât pe râul Prut cât şi pe râul Tisa durata prohibiţiei este de 42 de zile, în perioada 10 aprilie – 21 mai inclusiv.
noile prevederi devin valabile dupa publicarea in MO.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !
-
- veteran
-
- senior
razvan m. scrie:Asa e cand joci la amatori si treci brusc la profesionisti
Cand intram in uniune,daca intramcum ca legislatia de la noi e varza,va fi vai de basca lor,ca trebe sa se alinieze la legislatia uniunii.Astia de la noi dau o lege,dupa aia o modifica si tot nui clara,dar vom vedea
![]()
![]()
Numai bine
Live for Fishing.
Jonin.-Din moment ce modificarea este oficiala si publicata in MO,si daca politia de frontiera primeste fax si daca nu eu tot merg pe 22-luni la un clean.La noi in tara lipsa de informatie te sufoca,mai avem noroc cu internetul ca de nu ..........Din pacate am internet numai din decembrie 2005,dar am invatat un lucru! -daca legea-i in monitorul oficial,trebuie profitat de ea,ca agvps-ul nu afiseaza nimic.Si de pescuitul stiucii in prohibitie am aflat numai acum de vreo luna,tot de pe situl asta.Pescarii de pe aici nici acuma nu ma cred,au zis ca ma joc cu focul,ca merg la pescuit in prohibitie
. Numai bine!

Live for Fishing.