modificare ordin prohibitie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 17 Mai 2006, 13:13

Unde sa bage, la gazeta de perete a facultatii? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 17 Mai 2006, 13:39

bluesky1ro scrie:Adi esti o mare figura... :lol: mai bine bagai si tu un mic "reportaj" cu prohibitia asta, ca greserile gramaticale le face oricine. mesajele off topic ar trebuie sterse. :D
ovidiu, lasa ca-ti explic eu cand ne intalnim :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 27 Mai 2006, 11:34

Adi_ scrie:
bluesky1ro scrie:Adi esti o mare figura... :lol: mai bine bagai si tu un mic "reportaj" cu prohibitia asta, ca greserile gramaticale le face oricine. mesajele off topic ar trebuie sterse. :D
ovidiu, lasa ca-ti explic eu cand ne intalnim :wink:
Bine Adi, sa iei in considerare ca peste o luna o tai iar la munca in Muenchen, o sa-mi completez trusa de voblere si husele cu bete... :D
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

dorulet radu
junior
junior

Mesaj de dorulet radu » 28 Mai 2006, 15:10

nu stiu cum e in sud, la dunare, dar va spun cum e la prut. pana acu cativa ani, daca voia cineva peste mergea si cumpara de la cei care au suprafete concesionate. acu nu mai gasesti nimic pentru ca baiatii dau en gross la cativa indivizi smecheri din tara. cumpara aia orice de la babusca pana la salau si somn. cat despre modificarea ordinului respectiv, va dau cuvântul meu ca am avut o discutie telefonica, chiar in ziua cand trebuia semnat odinul de prohibitie, cu seful companiei care era undeva in zona dunării că începeau inundatiile, si i-am spus că până acum, pentru zonele de frontiera, perioadele de prohibitie se stabileau de comun acord cu statele vecine. mi-a zis că anul asta nu se va mai tine cont de asta. si a dat ordinul cum il stim cu totii. iată că nu a fost bun, si ca a fost nevoit sa revina. probabil ca astia i-au schimbat si portarul după ce au castigat alegerile si meserie nu mai stie nimeni.

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 28 Mai 2006, 19:52

Interesanta treaba, cam astea sunt efectele globalizarii, si comertului in stil engros...
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

dorulet radu
junior
junior

Mesaj de dorulet radu » 28 Mai 2006, 21:13

sorry am incurcat subiectul. am vrut sa intru pe cel cu prohibitia.

dorulet radu
junior
junior

Mesaj de dorulet radu » 28 Mai 2006, 21:17

hai ca m-am ramolit. chiar acolo eram. e clar e tarziu shi sunt obosit.

Scrie răspuns