Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
bluesky1ro
- utilizator constant

-
Bravo, chiar acum am trimis si eu parerea mea la ei, sper sa si apara pe site:
http://www.gandul.info/2006-05-16/eveni ... nul_reduce
Esenta e ca prohibitia trebuie facuta pe specii, si trebuie sa se tina seama de factorii de mediu, daca avem o primavara rece si cu ape mari, e clar ca pestii pasnici vor depune mult mai tirziu, si s-ar putea sa-i prindem tot cu icre, mai rau cum a fost in timis dupa inundatii la Foeni (Timis) toata lumea prindea la greu zeci de stiuci pe zi de pe canalele ramase pline cu peste dupa retragerea apelor... Romania no coment.
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
-
essos74
- utilizator constant

-
Eu sincer cred ca FOAMEA o afectat mentalitatea romanului,ca toata lumea se gandeste numai la bani!!! Nu zic ca nu sant necesari,dar se merge prea departe!!! TRIST !!!
Live for Fishing.
-
Gerula
- veteran

bluesky1ro scrie:Bravo, chiar acum am trimis si eu parerea mea la ei, sper sa si apara pe site
Stai linistit, la noi pe site apare opiniile cititorilor, cata vreme nu sunt injuraturi, obscenitati, atacuri la persoana, 7 mesaje postate de acelasi om samd.
Cu lacrimi Bastus!
-
danr
- Site Admin

auzi mai Gerula, eu nu pricep o chestie
ce aveti frate cu aceasta reducere ?
acum de fapt s-a revenit la o normalitate in ceea ce priveste perioada de prohibitie pe Dunare pe zona de frontiera, si daca este ceva de condamnat nu este aceasta reducere a perioadei de prohibitie ci concesionarea Dunarii pentru pescuit industrial in ansamblul sau, si faptul ca nu aplica nimeni legea pe Dunare ( paza, control, repopulari, etc )
-
Gerula
- veteran

Auzi mai danr, pai faptul ca aia baga la greu navodul cat pestele mai are icre nu-i nici o problema, nu?

Uite eu deja sunt invitat de niste baieti de la PF sa mergem in diverse locuri, dar mai rezistam o luna, nu intram in sevraj.
In orice poveste de-asta incepi cu lucrurile la zi, cum e chestia cu reducerea prohibitiei. Daca eu m-as apuca acum sa scriu un mare studiu despre impactul pescuitului industrial asupra faunei piscicole a Dunarii crezi c-as avea cum sa-l public intr-un cotidian central de mare tiraj? Asta pot eu sa fac, si fac,fara sa am nici un interes, macar daca ar face fiecare ce depinde de el.
Cu lacrimi Bastus!
-
Adi_
- veteran

"la noi pe site
apare opiniile cititorilor"
scuze de off-topic

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

Moaa, ce tare e eternul student

. Da, marturisesc, am vrut intai sa spun "apare tot ce scriu cititorii" si pe urma (cand am precizat exceptiile

) am modificat fara sa fiu atent. Desigur insa ca nu erai tu ala in masura sa deschida gura despre vreo greseala gramaticala, dar ma rog, stim cu totii ca nu tupeul e ceea ce-ti lipseste

.
Cu lacrimi Bastus!
-
Adi_
- veteran

mai, ma asteptam ca plebea sa greseasca, dar la marele scriitor, mai ales dupa ce le scoate ochii unora si altora ca gresesc la scriere, nu ma asteptam. am fost uluit cand am vazut
imi cer scuze pt reactia mea

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
Gerula
- veteran

Recunosc, e greseala mea ca te mai bag in seama din cand in cand. O sa se intample tot mai rar

.
Cu lacrimi Bastus!
-
bluesky1ro
- utilizator constant

-
Adi esti o mare figura...

mai bine bagai si tu un mic "reportaj" cu prohibitia asta, ca greserile gramaticale le face oricine. mesajele off topic ar trebuie sterse.

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...