doar administratorul te poate ajuta,ia legatura cu el.peter76. scrie:Se pare ca am pătit-o si eu.
Nu reușesc nicicum sa obțin o noua parola pentru userul peter76, ca urmare nu mai pot accesa contul.
Ați ghicit - adresa de mail asociata userului e tot una de Yahoo si nu primesc mailul de generare a unei noi parole.
Mă poate ajuta cineva ?
Multumesc.
mesaje private
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: mesaje private
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
dupa ce am schimbat adresa de email si am mutat pe gmail, acuma am primit notificare si pe yahoo
cum draqu?? de unde si pana unde?!!!
daca am schimbat adresa, inseamna ca cea veche ar fi trebuit sa nu mai existe nicaieri pe forum sau in alte servere ce deservesc acest forum si implicit sa nu pot primi mesaje de la acest forum pe adresa respectiva, dar...........uite ca am primit.
se stocheaza adresele de email pe undeva?!...................

cum draqu?? de unde si pana unde?!!!
daca am schimbat adresa, inseamna ca cea veche ar fi trebuit sa nu mai existe nicaieri pe forum sau in alte servere ce deservesc acest forum si implicit sa nu pot primi mesaje de la acest forum pe adresa respectiva, dar...........uite ca am primit.

se stocheaza adresele de email pe undeva?!...................

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
mariush scrie:doar administratorul te poate ajuta,ia legatura cu el.peter76. scrie:Se pare ca am pătit-o si eu.
Nu reușesc nicicum sa obțin o noua parola pentru userul peter76, ca urmare nu mai pot accesa contul.
Ați ghicit - adresa de mail asociata userului e tot una de Yahoo si nu primesc mailul de generare a unei noi parole.
Mă poate ajuta cineva ?
Multumesc.
Poate vede mesajul aici

[quote="peter76."][quote="mariush"][quote="peter76."]Se pare ca am pătit-o si eu
.
Mă poate ajuta cineva ?
Multumesc.
ADMIN :

Mă poate ajuta cineva ?
Multumesc.
ADMIN :

Multumesc.danr scrie:ti-am dat eu pe mail noua parola
S-a rezolvat.

Eu primesc pe yahoo mesaje de la alte forumuri (pescuit la somn, asociatia pescar club 21, asociatia pescar sportiv, pescar clujean etc). De la rapitori.ro.... oha Parca nu as arunca vina pe yahoo. Cred ca este un bug in softul acestui forum.
Bucuresti
azi am primit notificari pe mail la niste subiecte urmarite.
s-a remediat ceva sau e doar o svacnire de moment,un szgarci acolo...?

s-a remediat ceva sau e doar o svacnire de moment,un szgarci acolo...?

"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
am pus anunt, ar trebui sa mearga...... pana nu mai merge...