mesaje private
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: mesaje private
Uite ca a aparut si solutia...Sincer si pe mine m-au incomodat aceste notificari lipsa ,mai ales ca aveam un schimb de mesaje cu niste amici .Daca se poate trece pe gmail o sa fac si eu acest lucru.Multumesc colegilor care au sesizat problema! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- kingofbeasts
- veteran
Nu stiu care sunt imbunatatirile permanente care se tot fac ca site-ul devine incompatibil cu tot mai multe programe. De cand a inceput problema cu notificarile pe yahoo (adica de cand a aparut casuta de reclama la subsolul paginilor de mesaje) browserul Opera nu mai resuseste sa incarce paginile complet ramanand supendate undeva pe la 3/4 din incarcare. Tot de atunci nu mai deschide nici linkurile in pagina noua facand mai enervanta navigarea pe forum.
Mai mult de vreun an si ceva de cand s-a schimbat platforma , la mp-uri nu pot folosi codurile de link- , nu pot folosi smilies , nu mai pot sa copiez un text dintr-un mesaj scris daca nu citez si astea sunt doar cateva chestiuni care-mi vin rapid in minte.
Culmea e ca am mai sesizat unele din ele de vreo cateva ori fara nici un rezultat insa.
Nu mai spun ca up-urile la mesaje se fac tot de 2-3 ori pe zi, ca au aparut o gramada care posteaza numai pe la vanzare cumparare si n-au nici o treaba cu pescuitu' si inca multe alte chestiuni.
Daca initial forumul plescase de la un "club" in care iti face placere sa te aflii in ziua de azi te simti pe aici tot mai mult ca-ntr-o piata de mahala.
Pacat ca sa ajuns aici
Mai mult de vreun an si ceva de cand s-a schimbat platforma , la mp-uri nu pot folosi codurile de link- , nu pot folosi smilies , nu mai pot sa copiez un text dintr-un mesaj scris daca nu citez si astea sunt doar cateva chestiuni care-mi vin rapid in minte.
Culmea e ca am mai sesizat unele din ele de vreo cateva ori fara nici un rezultat insa.
Nu mai spun ca up-urile la mesaje se fac tot de 2-3 ori pe zi, ca au aparut o gramada care posteaza numai pe la vanzare cumparare si n-au nici o treaba cu pescuitu' si inca multe alte chestiuni.
Daca initial forumul plescase de la un "club" in care iti face placere sa te aflii in ziua de azi te simti pe aici tot mai mult ca-ntr-o piata de mahala.
Pacat ca sa ajuns aici

de ce am si eu exact aceeasi senzatie?kingofbeasts scrie:[.....]
Pacat ca s-a ajuns aici
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Sint(em) pescari ,pescuitori,povestitori....
...si din pacate , multi care aveau ceva de spus au renuntat sa mai intre aici sau chiar au ajuns in faza de a cere excludereakingofbeasts scrie:[.....]
Pacat ca s-a ajuns aici

...noroc ca :
agabi scrie:Sint(em) pescari ,pescuitori,povestitori....

salut,
de o saptamana avem contract cu o firma, pentru dezvotare si mentenanta
spatiile goale dein header si footer se datoreaza unor coduri google care momentan nu merg, se discuta la google
daca doriti, puteti face un topic cu ce nu merge si doriti sa se rezolve, si eu le voi da in lucru
refritor la ce se discuta si la atmosfera, aici nu prea pot sa ajut
discutiile si atmosfera le creaza pescarii de pe forum, adica noi toti la un loc
de o saptamana avem contract cu o firma, pentru dezvotare si mentenanta
spatiile goale dein header si footer se datoreaza unor coduri google care momentan nu merg, se discuta la google
daca doriti, puteti face un topic cu ce nu merge si doriti sa se rezolve, si eu le voi da in lucru
discutiile si atmosfera le creaza pescarii de pe forum, adica noi toti la un loc
...da , da si de multe ori le nenorocesc moderatorii...sau o fi unu' singur ?!danr scrie:...
...nu ma intreba cand , nu ma pune sa dau exemple concrete , dar au fost cazuri de partialitate care au fost sesizate la vremea lor si nu s-a rezolvat nimic
...chestiile astea dor , inghiti in sec ca altceva nu poti face si de multe ori stai si te gandesti ...oare mai merita ?
...sper sa nu primesc raspunsul de genul :"daca nu va place pe la noi pe forum e o tara libera"

atata timp cat o discutie este de bun simt si o persoan este de bun simt nu o sa dau acel raspuns la care te referi
iti propun sa devii moderator, si sa discutam si sa implementam cu totii ce trebuie ca sa fie bine
ce zici ?
iti propun sa devii moderator, si sa discutam si sa implementam cu totii ce trebuie ca sa fie bine
ce zici ?
- kingofbeasts
- veteran
este unul mai vechi pe care o sa-l reanimez acum si anume asta (de fapt din cate retin ar fi mai multe dar asta are titlul cel mai potrivit ) :danr scrie:puteti face un topic cu ce nu merge si doriti sa se rezolve, si eu le voi da in lucru
http://www.rapitori.ro/forum/probleme-p ... 71-30.html