mesaje private

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: mesaje private

Mesaj de Zamfi » 18 Mar 2014, 08:37

Uite ca a aparut si solutia...Sincer si pe mine m-au incomodat aceste notificari lipsa ,mai ales ca aveam un schimb de mesaje cu niste amici .Daca se poate trece pe gmail o sa fac si eu acest lucru.Multumesc colegilor care au sesizat problema! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Mar 2014, 12:15

Nu stiu care sunt imbunatatirile permanente care se tot fac ca site-ul devine incompatibil cu tot mai multe programe. De cand a inceput problema cu notificarile pe yahoo (adica de cand a aparut casuta de reclama la subsolul paginilor de mesaje) browserul Opera nu mai resuseste sa incarce paginile complet ramanand supendate undeva pe la 3/4 din incarcare. Tot de atunci nu mai deschide nici linkurile in pagina noua facand mai enervanta navigarea pe forum.
Mai mult de vreun an si ceva de cand s-a schimbat platforma , la mp-uri nu pot folosi codurile de link- , nu pot folosi smilies , nu mai pot sa copiez un text dintr-un mesaj scris daca nu citez si astea sunt doar cateva chestiuni care-mi vin rapid in minte.
Culmea e ca am mai sesizat unele din ele de vreo cateva ori fara nici un rezultat insa.
Nu mai spun ca up-urile la mesaje se fac tot de 2-3 ori pe zi, ca au aparut o gramada care posteaza numai pe la vanzare cumparare si n-au nici o treaba cu pescuitu' si inca multe alte chestiuni.
Daca initial forumul plescase de la un "club" in care iti face placere sa te aflii in ziua de azi te simti pe aici tot mai mult ca-ntr-o piata de mahala.
Pacat ca sa ajuns aici :(

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 18 Mar 2014, 12:29

kingofbeasts scrie:[.....]
Daca initial forumul plescase de la un "club" in care iti face placere sa te aflii in ziua de azi te simti pe aici tot mai mult ca-ntr-o piata de mahala.
Pacat ca s-a ajuns aici :(
de ce am si eu exact aceeasi senzatie?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 18 Mar 2014, 12:31

Sint(em) pescari ,pescuitori,povestitori....

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Mar 2014, 13:29

kingofbeasts scrie:[.....]
Pacat ca s-a ajuns aici :(
...si din pacate , multi care aveau ceva de spus au renuntat sa mai intre aici sau chiar au ajuns in faza de a cere excluderea :(
...noroc ca :
agabi scrie:Sint(em) pescari ,pescuitori,povestitori....
:oops:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Mar 2014, 11:56

salut,
de o saptamana avem contract cu o firma, pentru dezvotare si mentenanta
spatiile goale dein header si footer se datoreaza unor coduri google care momentan nu merg, se discuta la google
daca doriti, puteti face un topic cu ce nu merge si doriti sa se rezolve, si eu le voi da in lucru

refritor la ce se discuta si la atmosfera, aici nu prea pot sa ajut
discutiile si atmosfera le creaza pescarii de pe forum, adica noi toti la un loc

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Mar 2014, 14:26

danr scrie:...
refritor la ce se discuta si la atmosfera, aici nu prea pot sa ajut
discutiile si atmosfera le creaza pescarii de pe forum, adica noi toti la un loc
...da , da si de multe ori le nenorocesc moderatorii...sau o fi unu' singur ?!
...nu ma intreba cand , nu ma pune sa dau exemple concrete , dar au fost cazuri de partialitate care au fost sesizate la vremea lor si nu s-a rezolvat nimic
...chestiile astea dor , inghiti in sec ca altceva nu poti face si de multe ori stai si te gandesti ...oare mai merita ?
...sper sa nu primesc raspunsul de genul :"daca nu va place pe la noi pe forum e o tara libera"
:oops:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Mar 2014, 14:36

atata timp cat o discutie este de bun simt si o persoan este de bun simt nu o sa dau acel raspuns la care te referi
iti propun sa devii moderator, si sa discutam si sa implementam cu totii ce trebuie ca sa fie bine
ce zici ?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Mar 2014, 15:09

danr scrie:puteti face un topic cu ce nu merge si doriti sa se rezolve, si eu le voi da in lucru
este unul mai vechi pe care o sa-l reanimez acum si anume asta (de fapt din cate retin ar fi mai multe dar asta are titlul cel mai potrivit ) :

http://www.rapitori.ro/forum/probleme-p ... 71-30.html

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 19 Mar 2014, 15:28

Nici eu nu sunt anuntat atunci cand am un MP.
Bucuresti

Scrie răspuns