mesaje private

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
hmarius
utilizator nou
utilizator nou

Re: mesaje private

Mesaj de hmarius » 10 Mar 2014, 13:00

adiwolf scrie:aceeasi problema,
nu mai sunt anuntat pe email la primirea mesajelor sau urmarirea topicurilor.
adresa de email este pe yahoo, deci...........ceva nu se mai "pupa" intre acest forum si yahoo
deci...sa nu incercati sa schimbati adresa de mail,asa ca mine,ca din cauza "nepupaturii" nu o sa mai puteti primi e-mail-ul de activare pe yahoo.
eu totusi cred ca f...t...tii de la yahoo sunt de vina,cu schimbarile lor disperate de formate!

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 10 Mar 2014, 16:25

aloha !
ati crezut ca m-ati pierdut ? nee ! :lol:
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 10 Mar 2014, 16:39

mariush scrie:aloha !
...bine ai revenit Marius...h !
...pana la urma care a fost "hiba" ?
...cum ai reusit sa-ti recapeti vechea identitate ?

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 10 Mar 2014, 16:40

S-a "taiat " sarma spre Oradea :mrgreen: ...Aceeasi problema, dar credeam c-o rezolvi tu...Ca deobicei, esti mai infigaretz :D ...Instiintare pe email nimic, dar la conectare pe forum, apare mesaj privat ! Credeam ca-s io mai "paria" , dar tu esti baiat gigel :P ...Ce facem, ca nu-mi fac alte conturi nici daca se strica tricicleta de plastic !!!
Ce spun cei care nu primesc raspuns la mp--uri ? Ca asa-s oradenii, fuduli ?

ps: acuma, chiar nu mai stiu daca am avut sau nu mesaje ! Scuze anticipate ![/quote]

ioooi,tucu-te !
mersi de sustinere :lol:
incepeam sa cred ca-s dus cu capul,si ca mi se paruse mie ca pana acum am primit mesaje informative,si ca daca toata lumea tace,totul e perfect dincolo de crisuri,si....
noa,ardelean si io,ca de lene deschid numai mail-ul si daca zice acolo ca-i vreun rapitor in boxa deschid,daca nu,nu.
sincer si io ma bazam pe tine,ca te simt asa,mai tehnic...daca nu ti-au dovedit ai nostri CNP-ul... :lol:
no,si io credeam c-aci se bea cafea![/quote]
pe asta l-am salvat ca sa ramana marturie a faptului ca si eu te apreciez,asa cum am zis-o. :respekt:
te pun al doilea pe lista celor care m-au ajutat/sustinut !
nu te superi,nu ? :mrgreen:

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 10 Mar 2014, 16:42

old_radu scrie:
mariush scrie:aloha !
...bine ai revenit Marius...h !
...pana la urma care a fost "hiba" ?
...cum ai reusit sa-ti recapeti vechea identitate ?
habar n-am,dar facem ca de obicei:crede si nu cerceta !
probabil de la mail a fost problema...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Mar 2014, 21:47

mariush scrie:
ioooi,tucu-te !
mersi de sustinere :lol:
incepeam sa cred ca-s dus cu capul,si ca mi se paruse mie ca pana acum am primit mesaje informative,si ca daca toata lumea tace,totul e perfect dincolo de crisuri,si....
noa,ardelean si io,ca de lene deschid numai mail-ul si daca zice acolo ca-i vreun rapitor in boxa deschid,daca nu,nu.
sincer si io ma bazam pe tine,ca te simt asa,mai tehnic...daca nu ti-au dovedit ai nostri CNP-ul... :lol:
no,si io credeam c-aci se bea cafea!
Nu, ma, nu ma supar...Cine-o zis ca esti dus cu capul :evil: ...Doar capul e dus , tu esti tot oradean :P
Si, ti-o zic pt ultima data : nu ma amestec intre tine si nevasta , dar lasa-ma naibii cu tucatul ...Apreciaza-ma cum vrei, cu parul , cu tigaia-n cap, ca oricum nu trece de stadiul de tentativa :wink: :wink: ...daca vrei CNP-ul, pe privat pot sa ti-l dau...Stiu ca va manca rau printre turturii dorsali ...
ps: daca erai ardelean ( baiat destept) :wink: verificai cu bibanul daca-ti mere mp-ul cum trebe ...Tot io tre sa ma ocup si de defectiunile tale ....si la calculator, si la "sentiment " ...Sa te tuce paznicul de la zoo, nu eu :!: ...

ps-ul peseului : vezi ca iar ai lovit-o de colt : singurele mele abilitati tehnice sunt reflectate de inchisul zibzarului , legatul unui carlig si , apogeul , am reusit sa rezolv schimbatul unei roti la masina, in plin camp ...In rest, stiu sa folosesc tacamurile fara sa ma fac de ras ...Vezi, vezi, aici sunt mai ardelean ca tine, si tac...Da' nu TE rade :!:

ps-ul lostritei : Ia vezi tu topicul cu lostrita si povestete-le colegilor de forum "viziunile " gurului tau "bronze" cu acel loc cu lostrite la metru ( patrat sau liniar , nu mai retin ) ...Ia sa te vad...Pupate-ar sigurantele de 10 amperi :P :P

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 12 Mar 2014, 07:16

biban solzos scrie:
ps-ul lostritei : Ia vezi tu topicul cu lostrita si povestete-le colegilor de forum "viziunile " gurului tau "bronze" cu acel loc cu lostrite la metru ( patrat sau liniar , nu mai retin ) ...Ia sa te vad...Pupate-ar sigurantele de 10 amperi :P :P
stiu LOCUL ,la sutime de grad,dar va ramane secret...
la vobler nu prea e voie,de muste nu m-am apucat...daca totusi ma loveste patima muscaritului stiu si la ce intra, culoare,dimensiuni.mai mult...stiu chiar si ora !
ps. uite ca sa nu zici ca nu-s gigel iti zic una : musca din pene de prepelita...mai exact puful de la subratul ei . 8)

ps.1' daca ma loveste patima imi furnizezi si mie ceva materie prima ? :mrgreen:
pps. locul e la metrii patrati in general,doar lostritele se cubeaza :lol1:

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 12 Mar 2014, 07:23

nu fi prea aspru...din viteza am scapat un "i" in plus.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Mar 2014, 19:56

adiwolf scrie:aceeasi problema,
nu mai sunt anuntat pe email la primirea mesajelor sau urmarirea topicurilor.
adresa de email este pe yahoo, deci...........ceva nu se mai "pupa" intre acest forum si yahoo
alooo, adminu sau cine se ocupa!!!
se rezolva cumva treaba asta??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 14 Mar 2014, 20:21

la fel, nema mesaje pe mail...
cine o fi, da nu cred ca il 'doare" de mp-urile noastre :lol:

Scrie răspuns