mesaje private
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: mesaje private
mai are cineva problema asta?
va rog,poate ma ajuta cineva si pe mine.
pur si simplu nu mai inteleg nimic,nu am umblat deloc la setari !
va rog,poate ma ajuta cineva si pe mine.
pur si simplu nu mai inteleg nimic,nu am umblat deloc la setari !
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
n-as fi crezut sa ramana lumea asa de nepasatoare....la toti merg treburile ca unse,asa-i ???
eu ma dau de ceasul mortii...
eu ma dau de ceasul mortii...

a,inca ceva,cate mesaje trebuie sa am sau de cate ori pot sa intreb cat e ceasul,pana sa pot trimite si eu un mesaj privat ? nu-i secret cui,d-lui administrator vreau sa-i cer ajutorul 

Parca 20 de mesaje trebuie sa ai, ca sa poti trimite mp...
Trebuie sa te uiti la cutia cu mesaje "spam". Probabil ca acolo au ajuns mesajele de la rapitori si de aceea nu te poti loga.
nu ajunge nicaieri nici un mesaj.tudor scrie:Trebuie sa te uiti la cutia cu mesaje "spam". Probabil ca acolo au ajuns mesajele de la rapitori si de aceea nu te poti loga.
-
- veteran
hmarius scrie:nu ajunge nicaieri nici un mesaj.tudor scrie:Trebuie sa te uiti la cutia cu mesaje "spam". Probabil ca acolo au ajuns mesajele de la rapitori si de aceea nu te poti loga.
S-a "taiat " sarma spre Oradea

Ce spun cei care nu primesc raspuns la mp--uri ? Ca asa-s oradenii, fuduli ?
ps: acuma, chiar nu mai stiu daca am avut sau nu mesaje ! Scuze anticipate !
aceeasi problema,
nu mai sunt anuntat pe email la primirea mesajelor sau urmarirea topicurilor.
adresa de email este pe yahoo, deci...........ceva nu se mai "pupa" intre acest forum si yahoo
nu mai sunt anuntat pe email la primirea mesajelor sau urmarirea topicurilor.
adresa de email este pe yahoo, deci...........ceva nu se mai "pupa" intre acest forum si yahoo
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
ioooi,tucu-te !biban solzos scrie:hmarius scrie:nu ajunge nicaieri nici un mesaj.tudor scrie:Trebuie sa te uiti la cutia cu mesaje "spam". Probabil ca acolo au ajuns mesajele de la rapitori si de aceea nu te poti loga.
S-a "taiat " sarma spre Oradea...Aceeasi problema, dar credeam c-o rezolvi tu...Ca deobicei, esti mai infigaretz
...Instiintare pe email nimic, dar la conectare pe forum, apare mesaj privat ! Credeam ca-s io mai "paria" , dar tu esti baiat gigel
...Ce facem, ca nu-mi fac alte conturi nici daca se strica tricicleta de plastic !!!
Ce spun cei care nu primesc raspuns la mp--uri ? Ca asa-s oradenii, fuduli ?
ps: acuma, chiar nu mai stiu daca am avut sau nu mesaje ! Scuze anticipate !
mersi de sustinere

incepeam sa cred ca-s dus cu capul,si ca mi se paruse mie ca pana acum am primit mesaje informative,si ca daca toata lumea tace,totul e perfect dincolo de crisuri,si....
noa,ardelean si io,ca de lene deschid numai mail-ul si daca zice acolo ca-i vreun rapitor in boxa deschid,daca nu,nu.
sincer si io ma bazam pe tine,ca te simt asa,mai tehnic...daca nu ti-au dovedit ai nostri CNP-ul...

no,si io credeam c-aci se bea cafea!