mesaje private

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: mesaje private

Mesaj de Zamfi » 19 Mar 2014, 15:39

feugen scrie:Nici eu nu sunt anuntat atunci cand am un MP.
Eu am schimbat emailul de pe yahoo pe gmail si acum merge! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Mar 2014, 15:46

Zamfi scrie:
feugen scrie:Nici eu nu sunt anuntat atunci cand am un MP.
Eu am schimbat emailul de pe yahoo pe gmail si acum merge! :wink:
e si nu e o solutie asta in sensul ca nu mi se pare firesc ca, pentru a primi niste notificari sa-mi schimb adresa de email pe care o folosesc de ani de zile sau pentru a naviga corespunzator pe forum sa-mi schimb browserul pe care de asemenea il folosesc de ani de zile .

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Mar 2014, 16:03

Pentru mine a fost o solutie. Nu mi s-a parut nici umilitor :twisted: ,nici exagerat de greu ...Acuma am din nou mp si sunt multumit. Browserul ...pe rapitori stau cu Opera de cand a aparut si nu am constatat probleme.Fiecare cum crede. :respekt:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Mar 2014, 16:24

danr scrie:...
iti propun sa devii moderator, si sa discutam si sa implementam cu totii ce trebuie ca sa fie bine
ce zici ?
...zic sa revenim la subiect ca sunt off-topic
...nu stiu , poate ar fi bine sa postez aici unde zice "kingofbeasts" :
http://www.rapitori.ro/forum/probleme-p ... 71-30.html
...postez aici , dar o s-o fac si dincolo
...inafara de faptul ca nu sunt nici eu anuntat cand primesc "mp" , mi-ar fi placut vechea versiune la "Album foto"
...la vechiul format al forumului se puteau vedea toate pozele postate in urma , in timp ce la asta nou vezi doar ultimele 3 postate si mai ai posibilitatea sa vezi foto ce apar aleatoriu
...inconvenienta este faptul ca daca ai postat o poza si peste 1 minut posteaza un alt user 3 poze , poza ta dispare...nu-i prea corect

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 19 Mar 2014, 17:23

@Old radu
Dupa ce deschizi galeria ai deasupra niste butoane.apesi pe view recent images si gasesti ce vrei.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Mar 2014, 17:38

Zamfi scrie:Pentru mine a fost o solutie. Nu mi s-a parut nici umilitor :twisted: ,nici exagerat de greu ...Acuma am din nou mp si sunt multumit. Browserul ...pe rapitori stau cu Opera de cand a aparut si nu am constatat probleme.Fiecare cum crede. :respekt:
nici mie nu mi se pare umilitor ci costisitor, enervant si constrangator . Adica daca eu nu vreau sa folosesc unele servicii puse la dispozitie de Google (gmail , chrome etc.), nu vad de ce sa fiu constrans sa o fac .Pe de alta parte referitor la mail mi se pare chiar greoi sa monitorizez permanent 2 sau mai multe mailuri dintre care unu doar pentru un forum mai ales ca, de multe ori ma loghez de pe telefon si pentru mine orice pagina deschisa in plus inseamna costuri in plus . Daca nu monitorizez forumul si nu raspund mesajelor ( inclusiv private) in timp rezonabil, colegii de forum pot considera asta lipsa de respect la adresa lor si asta nu-mi convine.
In plus daca eu vreau sa bag banii in buzunarul "yahoo" si nu in buzunarul "google " nu vad de ce sau fiu constrans sa o fac doar pentru ca am interese la un tert (forumul) care merge pe exclusivitate cu compania care nu-mi convine. Daca e o eroare tehnica cea careia i se datoreaza exclusivitatea o sesizez ca ea sa poata fi corectata dar, daca e un efect de politica economica sau un parteneriat care mi se impune, as vrea sa mi se spuna pentru ca in asemenea conditii as putea alege sa nu mai activez pe un forum partener unei entitati cu care nu doresc sa colaborez.

pentru browserul opera pun mai jos doua-trei fotografii comparative care arata cum o pagina e incomplet incarcata chiar si dupa 10 minute sau chiar juma de ora.

Imagine
Imagine
Imagine

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Mar 2014, 17:55

Asa cum am zis ,fiecare cum crede. Pe mine nu ma deranjeaza browserul (eu consider ca la mine merge la fel ca si celelalte),nici faptul ca trebuie sa supervizez 2-3 notificari de pe domenii diferite .Oricum am mai multe adrese de email care le folosesc diferentiat si cand sunt pe telefon primesc notificare de email nou.Si de pe yahoo si de pe gmail .Oricum primesc si oricum intru pe ele ca nu am ce face...
Acuma ca deschid mai multe pagini ... iar nu ma deranjeaza ca operatorii astia cam dau net acuma :lol:
Eu am considerat ca pana se pune la punct forumul este o metoda de a vedea in timp util mp-urile.Daca-si revine yahoo pot reveni.
Om trai si om vedea.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Mar 2014, 18:01

salut,
asa cum am mai spus mai sus este o problema de la serverele yahoo, se investigheaza
o sa vedem si ce se intampla cu opera, dupa ce drumu google la codurile din spatiile goale
multumesc

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Mar 2014, 18:08

danr scrie:salut,
asa cum am mai spus mai sus este o problema de la serverele yahoo, se investigheaza
o sa vedem si ce se intampla cu opera, dupa ce drumu google la codurile din spatiile goale
multumesc
am inteles, multumesc :respekt:

peter76.
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de peter76. » 19 Mar 2014, 21:12

Se pare ca am pătit-o si eu :( .
Nu reușesc nicicum sa obțin o noua parola pentru userul peter76, ca urmare nu mai pot accesa contul.
Ați ghicit - adresa de mail asociata userului e tot una de Yahoo si nu primesc mailul de generare a unei noi parole.
Mă poate ajuta cineva ?
Multumesc.

Scrie răspuns