mergem la peste, dar permisele ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 22 Mar 2006, 20:13

pe Dunare da. in delta e altceva. e alt gestionar. iti trebuie permis de delta.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 23 Mar 2006, 08:23

adrian ionascu scrie:pe Dunare da. in delta e altceva. e alt gestionar. iti trebuie permis de delta.
Permis de Delta? Merg de 5-6 ori pe sezon in Delta, am avut intotdeauna permis de AJVPS Tulcea si atat. In ultimii 10 ani, o singura data m-a intrebat un individ de permis.
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 25 Mar 2006, 11:33

Am prins in ultima emisiune Info Pescar O discutie intre Florentin si Gigi Stefan din care am inteles ca in Delta nu mai trebuie sa ai permis, vine la tine administratorul delegat platesti taxa si esti implicit si membru al acelei asociatii care tia incaasat taxa. Stiti ceva de asta??? Eu nu am prins discutia de la inceput cu doar la finalul ei si asta am inteles eu.
Astept comfirmari sau infirmari de la voi, eventual comentarii.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 27 Mar 2006, 14:35

mrvily scrie:Am prins in ultima emisiune Info Pescar O discutie intre Florentin si Gigi Stefan din care am inteles ca in Delta nu mai trebuie sa ai permis, vine la tine administratorul delegat platesti taxa si esti implicit si membru al acelei asociatii care tia incaasat taxa. Stiti ceva de asta??? Eu nu am prins discutia de la inceput cu doar la finalul ei si asta am inteles eu.
Astept comfirmari sau infirmari de la voi, eventual comentarii.
Nu vreau sa fiu rautacios, dar din respectiva emisiune n-am inteles nici eu mare lucru. La emisiunea de vineri ( 24.03.2006) am vazut un interviu cu cineva de la Romsilva care spunea ceva de o intalnire a celor 3 gestionari( CNAFP, Romsilva si ARBDD) la sediul Ministerului Agriculturii la initiativa ANPA. Se spunea ceva de adoptarea unor noi reglementari in ceea ce priveste pescuitul recreativ si delimitarea clara a zonelor de competenta a celor 3 gestionari.

Poate stie mai multe lucruri Adrian Ionascu.

Scrie răspuns