mergem la peste, dar permisele ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ionescu adrian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionescu adrian » 05 Mar 2006, 12:57

o idee buna cu asociatiile aste private
corect
dar unde vom pescui?
in 1-2 baltii ca eu asa am auzit
sau sunt mai multe oportunitati

nelufish
junior
junior

Mesaj de nelufish » 05 Mar 2006, 14:10

asta sete - aici este toata chestia care conteaza-
vanatorul de pesti are perfecta dreptate. toti suntem de acord ca nu ne place cum ajvps-ul a gestionat toata problema dar ne place sa ne stim la caldurica si la adapost de vanturile ce ne pot prinde pe balta :wink:
daca vrem ca o alta alternativa sa aiba oarece sanse trebuie sa le-o dam.
una este sa te asezi la tratative cu cateva zeci de oameni in spate si alta sa sti ca ai cateva mii sau cati or fi ei de multi :shock:
anul asta (dupa multi, foarte multi, trebuie sa recunosc) sunt hotarat sa nu le mai dau niumic astora de la ajvps. asta e . cum v-oi pescui o sa vad eu. astept crearea unei asociatii in Ploiesti si pana atunci o sa vad...
eu nu zic ca nu exista padure fara uscaturi dar avem si noi ocazia pentru prima data sa alegem . asa ca ochii mari si ganditi-va de doua ori inainte sa faceti vreun pas.
FIR INTINS
(si sa va iubeasca Fishu)
.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 05 Mar 2006, 17:15

Bogdank,cat a fost pretul la taxa de urgenta si cat a durat? :?:

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 06 Mar 2006, 10:46

pentru Ionescu Adrian
asociatiile noi nu au numai 2 balti. au acces la toate apele naturale din judet daca fac contract cu CNAFP. nu trebuie decat sa existe alternativa
insa la voi in judet n-am auzit de nici o asociatie noua. asa ca nu aveti decat varianta sa platiti la Talpes, pana nu apare vreo asociatie noua, care sa ofere permise mai ieftine.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 07 Mar 2006, 10:13

si ca sa se bucure si Sile pot sa ma consider si eu vinovat
Auzi Adriane, Sile sa bucura cand aude ca sa interzice pescuitu industrial la stiuca si total la sturioni. N-are treaba nici d-al dracu cu razboiu (da imagine cu AGVPSu). Si-abia asteapta sa-i dati si alte motive da bucurie...
Mie-mi place-n Delta!

GIGA
junior
junior

Mesaj de GIGA » 18 Mar 2006, 21:25

Pitonu' scrie:daca'mi vizez permisu' la ajvps alba, pot sa'mi scot PG de MH?
nu de alta, da' cei din timishoara ishi pot scoate PG de MH shi CS
Pentu a obtine viza de frontiera [PG] tre sa fi membru al unei asociatii din jud. respectiv

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 18 Mar 2006, 23:32

GIGA scrie:Pentu a obtine viza de frontiera [PG] tre sa fi membru al unei asociatii din jud. respectiv
Gresit! Poti sa fii membru al unei asociatii de pescuit de oriunde, nu numai din judetul respectiv (din pacate am uitat nr. legii, e vorba de legea frontierei de stat)

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 19 Mar 2006, 12:07

legea 105/2001 privind organizarea frontierei de stat.Am tot cautat sa vad daca e asa cum zici dar nu am gasit.Tot in ceata am ramas :cry:

GIGA
junior
junior

Mesaj de GIGA » 21 Mar 2006, 20:44

fff scrie:
GIGA scrie:Pentu a obtine viza de frontiera [PG] tre sa fi membru al unei asociatii din jud. respectiv
Gresit! Poti sa fii membru al unei asociatii de pescuit de oriunde, nu numai din judetul respectiv (din pacate am uitat nr. legii, e vorba de legea frontierei de stat)
Nu vrea sa te contrazic ptr ca vad ca esti VETERAN dar nu poti pescui cu permisul pe jud Cta ex.la tulcea fara a avea si viza de la asociatie si frontiera Tulcea

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 22 Mar 2006, 20:10

[
Gresit! Poti sa fii membru al unei asociatii de pescuit de oriunde, nu numai din judetul respectiv (din pacate am uitat nr. legii, e vorba de legea frontierei de stat)[/quote] Nu vrea sa te contrazic ptr ca vad ca esti VETERAN dar nu poti pescui cu permisul pe jud Cta ex.la tulcea fara a avea si viza de la asociatie si frontiera Tulcea[/quote]

Foarte corect dar poti pescui cu permis de Baia Mare de exemplu la Tulcea daca platesti cei 50.000 lei vechi la Tulcea si ei viza de acolo de la politia de frontiera si poti pescui si la Giurgiu cu acelas permis daca mai platesti 50.000 lei vechi si la Giurgiu si obtii o viza si de la politia de frontiera de acolo si asa in toate judetele de frontiera, este suficient un permis de pescuit si conform unei legi careia nu-i mai stiu numarul poti obtine permis de mers si sedere pe frontiera chiar daca nu esti pescar doar pentru agrement.

Scrie răspuns