mergem la peste, dar permisele ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Mar 2006, 10:14

Era o intrebare retorica, de-aia am si pus emoticonul. :)
Cu lacrimi Bastus!

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 02 Mar 2006, 10:38

gemba111 scrie:vigneta inca nu a aparut
Si nici nu cred ca va mai apare .
Ce e ciudat cu pg - urile astea e ca in 2 judete e legea altfel , parca nu fac parte din aceisi tara , respectiv in unul se percepe taxa pg , in celalt nu costa nici un leu , se pune pe loc . Asta numai in Romania este posibil :lol:
Si uite asa te enervezi ca te duci sa ti rezolvi si aia te trimit colo , ceilalti de colo te trimit dincolo , pana intr-un final ajungi tot acolo .
Asfel anu asta cred ca mi bag picioarele-n el de pg. si ma duc numai la pastrav , ca am o restanta de anu trecut si nu mi mai bat atata capul.

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 02 Mar 2006, 12:02

Eu cred ca am luat o mica tzeapa. M-am inscris intr-o asociatie sibiana, alternativa la AJVPS, am decartat 600.000 lei, fata de aprox. 1.000.000 cat trebuie la AJVPS, eram foarte incantat si dupa-amiaza, am citit consternat un articol in ziarul local, conform caruia, s-a suspendat reglementarea cu asociatiile si anul asta e obligatoriu tot la AJVPS. Ce ziceti???
Mihai P.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 02 Mar 2006, 12:50

Concluzia: ramane ca-n tren...
Din spirit civic o sa platesc cotizatia la AJVPS Tulcea, chit ca nu mi-a folosit veci-pururi permisul in Delta, o singura data m-a intrebat un pandar de el si culmea, era mai obosit ca mine si spera sa-si clateasca gura asa ca i-am dat viteza, ca ma enervasera pestii care se ascundeau de mine :roll:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Mar 2006, 13:07

todi, cu barca am rezolvat, am inmatriculat-o
mai tre sa dau examenul de "capitan de gonflabila " :lol:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 02 Mar 2006, 13:22

o sa inveti regulile de circulatie pe apele publice? :lol: pun pe tot oltul semne cu "ancorarea interzisa" :wink:

woblerman
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de woblerman » 02 Mar 2006, 14:17

poate n-ar fi rau ca pe site-urile de pescuit sa fie un spatiu alocat prezentarii asociatiilor nou infiintate - toate detaliile care intereseaza un pescar, atunci cand vrea sa se inscrie intr-o asociatie.

daca unii considera ca asta ar fi reclama, sa puna taxa pe aparitie pe site. (ma rog, astea deja sint chestiuni care trebuie reglate intre proprietarul site-ului si asociatie).
dar de fapt ar fi un gest normal la capitolul relatii publice si comunicare pe care ar trebui sa-l faca asociatiile. asta daca vor sa mai puncteze o diferenta intre ele si ajvps.

cati ani mai trebuie sa treaca pana cand cei care au ceva de oferit sa inteleaga ca ei sunt cei care trebuie sa mearga la client si sa-l imbie, sa-l informeze, sa-l atraga si nu clientul sa bata timorat si cu sapca in mana la usa lor: "scuzati ca deranjez, pot sa ma inscriu si eu in asociatia dvs.? am niste bani de dat si nu stiu cui sa-i dau. as putea pentru ca sa vi-i dau dvs.? va multumesc, sa traiti!"

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Mar 2006, 17:06

woblerman,
foarte bine ai zis-o.

dane,
stiu de treaba cu cazierul, am sunat si eu.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 02 Mar 2006, 19:33

Tare mi-e ca tot la AGVPS ajungem anul asta. :cry:
Cu lacrimi Bastus!

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 02 Mar 2006, 19:48

daca'mi vizez permisu' la ajvps alba, pot sa'mi scot PG de MH?
nu de alta, da' cei din timishoara ishi pot scoate PG de MH shi CS

Scrie răspuns