Magia Pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Noi 2009, 20:59

Felicitari !
...pacat ca nu a vrut si la artificiale.

magiapescuitului
junior
junior

:)

Mesaj de magiapescuitului » 15 Noi 2009, 17:03

Multumim de aprecieri;

Pai cum nu a dat si la artificala, pai ala din vis ce era? Leustean? :)))

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 15 Noi 2009, 17:58

"...vise cu clean , fireste..."
Leustean a fost acela din ...primele 7 secunde... :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Noi 2009, 00:34

frumos,data care vine ia si niste wb cu tine si incearca o sa ai mai multe satisfactzii decat cu rotativa
apropo de viermi naturali,mirosu din pesti sunt copil mic pe langa cei din oratanii de 100kg (porci mortzi) :lol: :lol:
sunt curios ce o sa mai coacetzi pe parcurs :wink:

magiapescuitului
junior
junior

naluci

Mesaj de magiapescuitului » 19 Noi 2009, 14:02

desi un pescar extrem de specializat pe o naluca poate face minuni cu ea in aproape orice conditii, totusi pentru pescarul normal si la modul general, nalucile isi au tintele lor si mediul lor propice.

Cu alte cuvinte, in caz ca nu esti vreun artist al unei anume naluci, este bine sa alegi varianta de artificiala in functie de apa in care dai, ori bucata aia de mal era total improprie voblerului, fapt de care m-am convins din doua trei lansari ( si eu preferand de multe ori voblerul altei artificiale : )

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Noi 2009, 21:00

asa ziceam si eu pana sa vad ca exista si solutzia(insista si fal sa mearga pe acolo pe unde nu poate rotativa), eu sunt fan rotative si o parte buna din viatza am petrecut-o pescuind cu ele,cred ca am peste 30 dar din experientza am vazut ca acolo unde e mai greu acesibil locul si plin de craci si formatziuni acolo stau submarinele si singura solutzie e wb ca sa il scotzi de acolo ;))

acum revenind la problema noastra cleanul:
in primul rand era vara si cleanul e activ pe timpul zilei in locurile de sub copacii aflatzi pe malul apei asteptand sa cada insecte acolo mergea cu niste wb care seamana la culoare cu insectele din acea perioada chiar si cu un poper merita incercat
in al doilea rand in curent nu prea stau aia mari cred ca de lene sau din cauza ca in malul adanc au unde sa se ascunda si sa atace cu fortza atunci cand cade ceva in apa si e insecta, asa incerc eu acolo unde nu cunosc locul arunc in apa un cal de iarba,goange de colorado sau in cel mai rau caz ma apuc si scutur pomul sa cada ceva fara sa fiu observat :lol:

asta era tot ce vroiam sa itzi impartasesc ca pescar de clean :wink: ca pe viitor sa te vad cu submarinul la poze si in cadru,mi-o placut ca ai bagat si la pescutz pe noapte :wink:

magiapescuitului
junior
junior

Episodul 4 "Vorba de Maramu"

Mesaj de magiapescuitului » 26 Noi 2009, 22:32

Iata si [url+http://www.reactii.ro/reactiitv/fire-de ... stiucilor/]>> episodul 4 <<[/url]

Vizionare placuta!

Ed - multumesc mult pentru sfaturi, se vede experienta din ele, multe din ele le-am auzit cand eram mic, din gura celui care m-a invatat sa dau pe ape de munte; toate sunt perfect adevarate, dar crede-ma cand iti spun ca unde ai vazt filmarea nu se putea da decat cu popper, nu cu un vobler normal ( cu care am incercat in alte zone, exact sub copaci si apa adanca intrata sub mal, dar nu a luat);

Adevarul este ca si caldura ma omorise de tot si fiind destul de sigur ca voi prinde la pestisor, nu am dat cat ar fi trebuit la artificiala...

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 26 Noi 2009, 23:06

Ceva nu-i in regula cu linku ala... :(

magiapescuitului
junior
junior

Episodul 4 "Vorba de Maramu"

Mesaj de magiapescuitului » 26 Noi 2009, 23:52

Iata si episodul 4

Vizionare placuta!

Sper ca am dat linkul bine de data asta.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 27 Noi 2009, 16:28

Fain si episodul asta , dar nici nu stiam ca "Maramu' " este asa mic
...probabil din cauza apelor crescute si tulburi sau a potentialului piscicol foarte redus.
...nu stiu daca ati avut lostrita pe lista , dar in "zona bunicilor" ati fi avut o sansa reala sa vedeti aceasta specie.
Cat despre mult "trambitata" balta a stiucilor :
valistrati scrie:Lin poti prinde garantat la Sacalaia(lacul stiucilor-) jud. Cluj.
...garantat prigat... 100% :lol:

Pacat ca ati dedicat atata "pelicula" episodului : "Becul din stg. spate" :(

Scrie răspuns