Magia Pescuitului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- junior
:)
Multumim de aprecieri;
Pai cum nu a dat si la artificala, pai ala din vis ce era? Leustean?
))
Pai cum nu a dat si la artificala, pai ala din vis ce era? Leustean?

-
- junior
naluci
desi un pescar extrem de specializat pe o naluca poate face minuni cu ea in aproape orice conditii, totusi pentru pescarul normal si la modul general, nalucile isi au tintele lor si mediul lor propice.
Cu alte cuvinte, in caz ca nu esti vreun artist al unei anume naluci, este bine sa alegi varianta de artificiala in functie de apa in care dai, ori bucata aia de mal era total improprie voblerului, fapt de care m-am convins din doua trei lansari ( si eu preferand de multe ori voblerul altei artificiale : )
Cu alte cuvinte, in caz ca nu esti vreun artist al unei anume naluci, este bine sa alegi varianta de artificiala in functie de apa in care dai, ori bucata aia de mal era total improprie voblerului, fapt de care m-am convins din doua trei lansari ( si eu preferand de multe ori voblerul altei artificiale : )
asa ziceam si eu pana sa vad ca exista si solutzia(insista si fal sa mearga pe acolo pe unde nu poate rotativa), eu sunt fan rotative si o parte buna din viatza am petrecut-o pescuind cu ele,cred ca am peste 30 dar din experientza am vazut ca acolo unde e mai greu acesibil locul si plin de craci si formatziuni acolo stau submarinele si singura solutzie e wb ca sa il scotzi de acolo
)
acum revenind la problema noastra cleanul:
in primul rand era vara si cleanul e activ pe timpul zilei in locurile de sub copacii aflatzi pe malul apei asteptand sa cada insecte acolo mergea cu niste wb care seamana la culoare cu insectele din acea perioada chiar si cu un poper merita incercat
in al doilea rand in curent nu prea stau aia mari cred ca de lene sau din cauza ca in malul adanc au unde sa se ascunda si sa atace cu fortza atunci cand cade ceva in apa si e insecta, asa incerc eu acolo unde nu cunosc locul arunc in apa un cal de iarba,goange de colorado sau in cel mai rau caz ma apuc si scutur pomul sa cada ceva fara sa fiu observat
asta era tot ce vroiam sa itzi impartasesc ca pescar de clean
ca pe viitor sa te vad cu submarinul la poze si in cadru,mi-o placut ca ai bagat si la pescutz pe noapte 

acum revenind la problema noastra cleanul:
in primul rand era vara si cleanul e activ pe timpul zilei in locurile de sub copacii aflatzi pe malul apei asteptand sa cada insecte acolo mergea cu niste wb care seamana la culoare cu insectele din acea perioada chiar si cu un poper merita incercat
in al doilea rand in curent nu prea stau aia mari cred ca de lene sau din cauza ca in malul adanc au unde sa se ascunda si sa atace cu fortza atunci cand cade ceva in apa si e insecta, asa incerc eu acolo unde nu cunosc locul arunc in apa un cal de iarba,goange de colorado sau in cel mai rau caz ma apuc si scutur pomul sa cada ceva fara sa fiu observat

asta era tot ce vroiam sa itzi impartasesc ca pescar de clean

-
- junior
Episodul 4 "Vorba de Maramu"
Iata si [url+http://www.reactii.ro/reactiitv/fire-de ... stiucilor/]>> episodul 4 <<[/url]
Vizionare placuta!
Ed - multumesc mult pentru sfaturi, se vede experienta din ele, multe din ele le-am auzit cand eram mic, din gura celui care m-a invatat sa dau pe ape de munte; toate sunt perfect adevarate, dar crede-ma cand iti spun ca unde ai vazt filmarea nu se putea da decat cu popper, nu cu un vobler normal ( cu care am incercat in alte zone, exact sub copaci si apa adanca intrata sub mal, dar nu a luat);
Adevarul este ca si caldura ma omorise de tot si fiind destul de sigur ca voi prinde la pestisor, nu am dat cat ar fi trebuit la artificiala...
Vizionare placuta!
Ed - multumesc mult pentru sfaturi, se vede experienta din ele, multe din ele le-am auzit cand eram mic, din gura celui care m-a invatat sa dau pe ape de munte; toate sunt perfect adevarate, dar crede-ma cand iti spun ca unde ai vazt filmarea nu se putea da decat cu popper, nu cu un vobler normal ( cu care am incercat in alte zone, exact sub copaci si apa adanca intrata sub mal, dar nu a luat);
Adevarul este ca si caldura ma omorise de tot si fiind destul de sigur ca voi prinde la pestisor, nu am dat cat ar fi trebuit la artificiala...
- bushmaster
- utilizator constant
-
- junior
Fain si episodul asta , dar nici nu stiam ca "Maramu' " este asa mic
...probabil din cauza apelor crescute si tulburi sau a potentialului piscicol foarte redus.
...nu stiu daca ati avut lostrita pe lista , dar in "zona bunicilor" ati fi avut o sansa reala sa vedeti aceasta specie.
Cat despre mult "trambitata" balta a stiucilor :
Pacat ca ati dedicat atata "pelicula" episodului : "Becul din stg. spate"
...probabil din cauza apelor crescute si tulburi sau a potentialului piscicol foarte redus.
...nu stiu daca ati avut lostrita pe lista , dar in "zona bunicilor" ati fi avut o sansa reala sa vedeti aceasta specie.
Cat despre mult "trambitata" balta a stiucilor :
...garantat prigat... 100%valistrati scrie:Lin poti prinde garantat la Sacalaia(lacul stiucilor-) jud. Cluj.

Pacat ca ati dedicat atata "pelicula" episodului : "Becul din stg. spate"