Magia Pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 27 Noi 2009, 17:39

Tare de tot emisiunea!!! Asteptam episoadele urmatoare

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Noi 2009, 17:51

azi noapte am stat sa vad acest nou episod.
putin (mai mult) dezamagit de acest episod, asta fiindca a-ti pus accent prea mult pe episodul cu masina - totusi, faza cu "lemnutul" a fost ok.
din punctul meu de vedere, este cat se poate de clar ca esti(sunteti) pescar de stationar, iar episodul cu Sacalai mi-a intarit convingerea,insa asta nu impieteaza cu nimic asupra a ceea ce v-ati propus sa realizati
cred ca a-ti avut ghinion (meteo) in alegerea perioadei in care sa faceti aceasta incursiune pe apele tarii.
ma bucura si ma amuza comentariul de inceput pentru lacul stiucilor - o balta privata si nimic mai mult :D
deci.............hai cu episodul urmator,pare mai incitant :wink:

magiapescuitului
junior
junior

Episodul 4 "Vorba de Maramu si lacul stiucilor"

Mesaj de magiapescuitului » 27 Noi 2009, 19:07

Buna baieti, multumesc pentru pareri. Cred ca episodul urmator va avea vreo 3 minute in plus, unde voi incerca sa povestesc in cateva vorbe cum a fost seria ca sa va faceti o idee...

Episodul 4 a fost greu de realizat pentru ca in vreo 600 de km de ape nu aveam ce alege. Trebuie sa intelegeti ca in fiecare episod bagam ce s-a intamplat efectiv, incercand sa nu facem cinci minute de tranzitie cu soselele patriei.

In maramures nici macar nu am scos unditele din masina, apa era neagra si nu numai atat, mai era si cu cianura... Lostrita fiind protejata nu era pe lista, dar daca am fi prins una "din intanplare" si i-am fi dat drumul nu ar fi fost deloc rau.

Cu alte cuvinte nu bagam episodul cu masina ( mie mi s-a parut reprezentativ pentru spiritul echipei de a pune mana fara sa stie...) il puteam inlocui ori cu 20 de rosioare ori cu secvente de mers; nu stiu daca ar fi dat mai bine.

Cat despre ce pescar sunt, eu nu mi-am pus vreodata intrebarea asta. Nu cred ca vreun pescar se naste spinner :)), adica nu situ pe cineva care sa fi invatat sa pescuiasca din prima la artificiala. Eu unul imi montez unditele de stationar iar apoi bat malul cu artificiala. De prins am prins pastrav,clean,biban,stiuca,salau,avat ( de-a lungul timpului un in filmarea asta ghinionista) cu naluci de la musca,rotativa,oscilanta, pana la vobler, si niciodata nu s-a intanplat in sezonul rapitorilor ( cand rupe tot ce arunci in apa).

Nu sunt un pescar exceptional dar imi place sa ma cred complet, iar din punctul meu de vedere, invat foarte repede locurile, poate si de asta am ales sa mergem pe loc nou, a fost o lectie buna :)), adica inveti inveti da nici chiar asa. bineinteles ca pe locurile care le stiu ma iau la tranta cu oricine :)

Cum spuneam in episodul urmator o sa leg cateva idei pentru a sti ce asteptari sa aveti de la fire de aventura pentru a nu fi dezamagiti. asta pentru ca daca ne ajuta soarta si voi, Fire de Aventura 2 va fi mult mult mai tare , tocmai datorita experientei din prima serie si faptului ca, vazand ca am incercat ceva, o sa avem mai mult ajutor chiar din partea voastra.

Multumim tutror celor care se uita, celor care lasa pareri ( mentiune speciala pentru cei care lasa pareri chiar pe site) si fir intins :)

magiapescuitului
junior
junior

completare

Mesaj de magiapescuitului » 27 Noi 2009, 20:06

a si ca o nota explicativa, trebuie sa precizez ca daca spun ca ceva nu trage sau ca o apa e moarta, nu ma bazez pe faptul daca am prins eu ceva, dimportiva, intr-un loc nou daca nu prinzi si apa e buna, presupui ca tu nu dai bine nu ca pestele un mananca;

dar cand vezi ca pescari obisnuiti ai locului nu prind nimica datele se schimba; ori cat am fost eu acolo singura stiuca ce s-a prins, a fost subiect intr-o discutie dintre admin si pescar, pentru ca se dadea cu pestisor... in rest nimeni nu a luat nimic la lingurita, o fi fost toti incepatori la stiuca, cum sunt eu?

atat pentru stiuca cat si pentru lin, era cea mai proasta perioada posibila :)), desi locul era perfect pentru ambele specii ( da de lin sa nu aud pentru ca cel mai ticalos peste posibil :)) da despre asta in episodul 6.. );

am spus asta pentru a se intelege cum cataloghez o apa... sunt convins ca pe aici sunt multi care au rupt in doua stiuca de pe sacalaia, si ar avea rezultate mult mai bune ca mine in orice meci direct acolo, dar exact in alea doua zile nu stiu cat si ce ar fi prins :)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 27 Noi 2009, 20:59

...stai "relax" , ca din cate scriu baietii pe aici , in ultima vreme s-au prins numai "pixuri" ,iar despre lin nu se mai zice nimic .
...asa ca... :oops:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 27 Noi 2009, 22:13

Corect. :wink: Felicitari baieti.

GigiBM
junior
junior

Mesaj de GigiBM » 28 Noi 2009, 10:18

Am vizionat toate cele 4 episoade ale voastre si chiar mi-a facut placere.
In alta ordine de idei eu le-am privit din doua unghiuri, cel al pescarului si cel al unuia care lucreaza de cativa ani buni in tv.
Cum sunt suprasaturat de anumite tipuri de montaje si filmari, ale voastre chiar m-au relaxat. Flicitari!
Dupa cum cred ca am inteles, acestea(filmarile si episoadele) nu au fost facute la comanda cuiva sau pt a fi difuzate pe ceva post de tv, ci doar pt a aduce la cunostiinta aventurile voastre, sunt mai mult decat ok daca nu aveti pregatire in domeniu.
Da, ai dreptate la faza cu masina, mai bine decat inca 20 de babusti sau drum.
Eu zic sa mergeti pe aceeasi linie cu ele.
Nu am sa va dau indicatii de nici un fel, faceti ce va taie capul, distrativa si aratati-ne si noua in continuare.
oricum va invidiez pt escapadele voastre, fericitilor!!!
:)

magiapescuitului
junior
junior

:)

Mesaj de magiapescuitului » 30 Noi 2009, 21:16

multumim, in mod normal am fi cerut sfaturi daca tot e experienta, dar filmarea s-a facut asa cum am putut si noi cu echipamentul respectiv, asa ca si daca am asculta sfaturi ale profesionistilor tot nu am avea cum sa scoatem un montaj mult mai bun din cauza materialului prim :)

magiapescuitului
junior
junior

Episodul 5 - Gura Apelor

Mesaj de magiapescuitului » 06 Dec 2009, 10:54

Iata si episodul 5

>>http://www.reactii.ro/reactiitv/fire-de ... ra-apelor/ <<

E dintr-o zona de o rara frumusete, probabil una dintre cele mai uluitoare din tara.

PS. Nu voi mai anunta episoadele pe forum, pur si simplu intrati in fiecare weekend si veti gasi unul nou, cel putin 7 saptamani de acum incolo.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Dec 2009, 12:02

Cu adevarat superbe filmarile, superbe peisajele.Mi-ati reamintit locuri dragi si ati reinviat in mine mandria de a fi hunedorean :lol: Pentru asta va multumesc si va felicit!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns