Magia Pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
magiapescuitului
junior
junior

Mesaj de magiapescuitului » 06 Noi 2009, 10:46

:) e bine ca pe aici circula numai pescari adevarati care stiu ce inseamna iesirile pe naturala...

am sters orice limita de timp inca din primele doua saptamani... nu ne-am mai gandit la timp iar filmarile au mai mult de 6 luni si inca mai sper la cateva... totusi seria nu se va prelungi la infinit, undeva intre 15 si 20 de episoade ea se va opri, chiar daca scopul nu va fi atins;

iar daca va avea sucess si com recupera ceva din ce am bagat in ea, vom mai face o incercare de data asta gandita altfel... si asta numai pentru ca sper ca, vazand ca avem toata bunavointa vom avea sprijin cu locatii si chiar parteneri de pescuit dintre voi ( cum data trecuta l-am avut pe costi) la cateva dintre episoade, mai ales pentru specii greu de gasit sau de prins;

costi baiatule, sa nu mai aud de lin ca mi-a mancat nervii, cred ca a fost cea mai frustranta etapa dintre toate :))

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Noi 2009, 16:19

e bine ca pe aici circula numai pescari adevarati care stiu ce inseamna iesirile pe naturala...
Frate nu stiu cat sunt eu de pescar "adevarat" , dar crede-ma ca stiu mult prea bine ce inseamna iesirile pe natural...Mai ales cand se tulbura Muresul si fluier in degete :cry: Ce aratati voi ,o patesc foarte multi dintre noi... :lol:
Asa ca felicitari si dati sa mearga!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Noi 2009, 22:22

Interesant. Inedit. Pacat de vremea de care ati avut parte, ar fi fost mai "piperat" cu niste pestani, dar astept episoadele viitoare.
Ps: cu masina nu ati avut probleme la final?

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 07 Noi 2009, 02:42

Baieti, imi pare rau ca mi-am adus aportul la cea mai frustranta etapa e expeditiei voastre.. :lol: :lol: :lol:

,...... da ca sa va mai treaca va fac un cadou mai jos :wink:

Imagine

si oricum.... tantari ca acolo... mai mare dorul de ei :lol: :lol:
Imagine

magiapescuitului
junior
junior

:)

Mesaj de magiapescuitului » 07 Noi 2009, 19:00

N-am avut nici o problema cu masina la final, cat despre pestani, o sa apara niste solzosi, nici unul impunator.. pana la urma :)

Costi, imi vine sa mananc monitorul cand vad poza aia :)).

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

...

Mesaj de CataZander » 07 Noi 2009, 19:44

Acum am vazut si eu primele doua episoade si nu pot decat sa va spun decat un mare BRAVO atat pentru initiativa cat si pentru ce ati realizat pana acum. Episoadele urmatoare unde se pot vedea sau cand vor aparea :D

magiapescuitului
junior
junior

Mesaj de magiapescuitului » 07 Noi 2009, 20:11

episoadele vor apare in ritmul alert de unul pe saptamana, fiind postate pe acelasi site si anuntate cu surle si trambite pe unde ni se va permite :)

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 14 Noi 2009, 02:05

:lol: Foarte frumos realizat! Abia astept episodul urmator. Felicitari si fir intins in continuare!

juventinu88
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de juventinu88 » 14 Noi 2009, 11:37

Frumos cleanu si toata aventura ! Bravo

Scrie răspuns