Magia Pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Noi 2009, 17:28

Ma baieti...

...inafara de laudele, de mai sus , care raman valabile in continuare, nu pot sa nu remarc optimismul care va caracterizeaza ,spiritul de aventura , simtul umorului foarte dezvoltat si nu in ultimul rand calitatile de cioban (baci, oier ...).Numai ciobanul rade si se bucura cand ploua...stie ca dupa ploaie va apare soarele (mai devreme :D sau ... mai tarziu :( )...:lol:
...nu sunt cineast, nici cinefil si nici critic de film...dar imi place ce ati facut si sper sa continuati "prezentarea" urmatoarelor episoade ... cat mai curand.

Felicitari !

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Noi 2009, 17:33

Cum spuneam, din ce in ce mai bine... :wink:
Bravo, cand o sa terminati toate episoadele, poate o sa le puneti cap la cap...Acuma, cand e mai frumos se termina...
Oricum, nu aveti "toata tigla pe casa" si asta-mi place :D
"da-i da-i da-i da-i...si am dat" :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Noi 2009, 19:18

eu bagam copilotul in portbagaj si il puneam sa piuie tot drumul de aici incolo :D

magiapescuitului
junior
junior

:)) al doilea episod

Mesaj de magiapescuitului » 04 Noi 2009, 19:25

Am avut ceva emotii la episodul asta ( si o sa avem si la urmatorul ) pentru ca nu prea apare peste si ma gandeam ca poate asta o sa imi atraga criticile pescarilor.
Totusi am vrut cu tot dinadinsul sa aratam pescuitul pe apa salbatica, pe care o poti gasi si neagra si unde ai sanse mult mai mici sa prinzi decat pe cele amenajate, nemaivorbim de ce se poate intampla pe drum.
Ma bucur ca va place, ca va aduce un zambet ( asta si vrem sa fie un moment de relaxare ) si ca inca nu simtiti lipsa drilurilor ( or fi si din astea... cine stie cand...) si sper sa ramana asa in continuare.
Multumim pentru laude, cat despre copilot, foarte vigilent de atunci incolo... ar eu de unde sa visez ca la faza in cauza, ei, de pe bancheta din spate, se uita tot in fata, la botul masinii care trecea foarte aproape de niste trolii... si zic da-i da-i da-i, uitandu-se la acelasi lucru ca mine si nu in spate??? :)))

pikeman
veteran
veteran

Re: :)) al doilea episod

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2009, 19:33

magiapescuitului scrie:Am avut ceva emotii la episodul asta ( si o sa avem si la urmatorul ) pentru ca nu prea apare peste si ma gandeam ca poate asta o sa imi atraga criticile pescarilor.
Totusi am vrut cu tot dinadinsul sa aratam pescuitul pe apa salbatica, pe care o poti gasi si neagra si unde ai sanse mult mai mici sa prinzi decat pe cele amenajate, nemaivorbim de ce se poate intampla pe drum.
Ma bucur ca va place, ca va aduce un zambet ( asta si vrem sa fie un moment de relaxare ) si ca inca nu simtiti lipsa drilurilor ( or fi si din astea... cine stie cand...) si sper sa ramana asa in continuare.
Multumim pentru laude, cat despre copilot, foarte vigilent de atunci incolo... ar eu de unde sa visez ca la faza in cauza, ei, de pe bancheta din spate, se uita tot in fata, la botul masinii care trecea foarte aproape de niste trolii... si zic da-i da-i da-i, uitandu-se la acelasi lucru ca mine si nu in spate??? :)))
mai baieti, cate partide = 0 peste avem pe an credeati ca veti fi blasfemizati :lol: :lol: nu vai, aventura si speranta de a prinde un cheste mai mare si mai frumos , sau mai multi te determina sa mergi si a X oara

basca ati ales si un proiect meticulos asta cu toate speciile trebe nervi de otel si rabdare cat roata carului si garantat nu umpleti lista intr-un an, poate daca stati pe baltoaca vro 6 luni puse cap la cap, e Romania totusi...din pacate

noi (cel putin eu) apreciem aventura, apoi cu asta ramai si dupa o partida de pescuit, daca ai si o poza cu peste esti mai realizat, daca nu te bucuri si de pestele lu' colegu ca deh, mai tre sa faci si tu pe fotograful, nu poti fi fotomodel la fiecare iesire :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Noi 2009, 19:52

Bravo baieti :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Re: :)) al doilea episod

Mesaj de adiwolf » 04 Noi 2009, 21:01

magiapescuitului scrie:Am avut ceva emotii la episodul asta ( si o sa avem si la urmatorul ) pentru ca nu prea apare peste si ma gandeam ca poate asta o sa imi atraga criticile pescarilor.
critici??? :shock:
pt ce??? ca aratati cum se intampla in realitate pe "natural" si nu pe incintele private??
dar asta este pescuitul cu adevarat,asta inseamna iesirea in natura, asta inseamna libertatea - cel putin asta este opinia mea.
driluri??? :shock: - ce's alea??
hai sa fim seriosi, pai daca am avea parte de driluri la fiecare iesire la pescuit, nu ar deveni monoton?? ce farmec ar mai avea toate acele delicioase pregatiri si visele de rigoare ??!!

totusi, pe copilot l-as fi legat putin de bara si l-as fi tractat o bucata de drum,insa o parte din vina este si a soferului fiindca prea "a dat cu raspundere" :lol:

haideti cu partea a treia, poate asa pe wekend fiindca se anunta unul ploios si plicticos

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Noi 2009, 21:05

hai sa fim seriosi, pai daca am avea parte de driluri la fiecare iesire la pescuit, nu ar deveni monoton?? ce farmec ar mai avea toate acele delicioase pregatiri si visele de rigoare
Dreptate ai...Da' parca am un dor asa...de un drill... :lol: Ca ultimele doua iesiri au fost niste gherle de toata frumusetea :cry: Pe naturale!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Noi 2009, 00:29

Sincere felicitari si la mai multe documentare ca avem nevoie .Personal si mie imi place sa prind pe video anumite evenimente dar ce faceti voi este mult mai mult decit atit .
Primul episod a fost super montat , al doilea cred ca nu prea ati avut material din mai multe cauze (copiloti, permise, **** ) dar faceti o treaba faina si apreciez efortul finaciar pentru acest documentar.
Nici eu nu cred ca veti reusi sa prindeti toate speciile din lista in asa scurt timp da nici nu conteaza , experientele aventurii prin care sunteti obligati sa treceti sunt de nepretuit . :respekt: :bere:
fir intins !

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 06 Noi 2009, 03:40

Felicitari baieti... chiar eram curios ce a-ti mai facut :lol: :lol:

...Si astept cu nerabdare minunatii lini si caracude.... :lol: :lol: :lol: stiti voi care :wink: :lol: :lol: :lol:

Abia astept sa vad tot documentarul.. cap al cap....
Imagine

Scrie răspuns