buna seara natiune. Dupa o lunga absenta revenim.
Pauza s-a datorat recuperarii dupa socul buzunarelor, datorat celor aproape 8 luni de filmare

)), asa ca a trebuit sa lasam editarea si restul pe plan secund si sa ne vedem de treaba ca oameni seriosi ce ne aflam. Dar acum ca am trecut peste hopul asta, am pus mana si ne-am bagat la scosul casetelor din lada plina de praf. Cu alte cuvinte nu ne-am dat batuti, impuls primit si de vizualizarea din intamplare a unei "emisiuni" de-ale lui tibanu...
Cu alte cuvinte ii dam drumul. Primul episod e gata si toata iarna vor veni cate unu pe saptamana. Am avut contacte cu singura televiziune de nisa de la noi, dar la nivel teoretic, cand inca nu era nimic finalizat.
Pana la urma ne-am hotarat sa il lansam la noi in ograda si in functie de reactia publicului sa avem cu ce merge pe la telembiziuni, ca asa de batut pe la usi cu zambetu pe buze, nu prea ne vine.
Din Magia Pescuitului i-am schimbat numele in "Fire de Aventura" iar primul episod se numeste "teste". L-am urcat pe youtube, dar in 5 minute, au taiat accesul pentru Romania, din cauza coloanei sonore...
As fi vrut sa pun linkul de pe youtube pentru ca stiu ca forumul nu incunrajeaza reclama, dar pentru ca nu se poate, am sa imi permit, cu scuzele de rigoare sa dau link spre site-ul unde poate fi vizionat si sper ca adminii sa fie rabdatori:
http://www.reactii.ro/reactiitv/fire-de ... p-i-teste/
Daca va fi scos linkul il gasiti in google, dupa numele nou. Multumiri calde tuturor celor care au venit cu sugestii de locuri,ne-au ajutat si ne-au incurajat si sper sa va placa. Vizionare placuta si asteptam pareri. Daca va place, dati vorba intre prietenii pescari

.