Magia Pescuitului

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
magiapescuitului
junior
junior

:)

Mesaj de magiapescuitului » 04 Sep 2008, 12:51

am ajuns in Bucuresti, pentru ca trebuia sa rezolvam niste treburi :))... cu ocazia asta editam macar episodul pilot.. acu e acu, cum in romanica noastra draga nu conteaza calitatea materialului ci relatiile pe care le ai ( zero la noi) s-ar putea sa ne busim de un zid...

pana acum filmarile arata a pescuit adevarat, nu tu manuale, nu tu carpodroame cu indicatii de zeci de pagini despre cu ce se prinde pestele acolo, ci aventura, improvizatie, esecuri, victorii, scos masina din gropane, schimbat tactica, sobolani care iti fura nada..ce mai.. pesuitul asa cum il stim majoritatea dintre noi;

daca reusim sa dam pilotul (are careva pile la vreo televiziune sa le puna la bataie contra comision...) mai avem cateva zile puse deoparte pentru speciile care se prind mai bine in sezonul rece, pentru ca am vrea sa incheiem seria filmata pana acum pe verde si soare , in atmosfera ruginita a toamnei si eventual cu un pescuit la copca ( poate chiar pentru afurisitul ala de mihalt...)

deci acu vedem daca se da, ca sa avem cum sa il terminam, daca nu oricum ar fi tot vi-l aratam cumva :)))

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 04 Sep 2008, 14:24

Va ti riscat !Fara dedicatie este greu, ca sa nu spun, aproape imposibil.Aici pot sa va spun "BAFTA"!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 04 Sep 2008, 14:44

mult noroc si asteptam cu nerabdare emisiunea/documentarul vostru

magiapescuitului
junior
junior

Primul episod

Mesaj de magiapescuitului » 20 Oct 2009, 22:02

buna seara natiune. Dupa o lunga absenta revenim.

Pauza s-a datorat recuperarii dupa socul buzunarelor, datorat celor aproape 8 luni de filmare :))), asa ca a trebuit sa lasam editarea si restul pe plan secund si sa ne vedem de treaba ca oameni seriosi ce ne aflam. Dar acum ca am trecut peste hopul asta, am pus mana si ne-am bagat la scosul casetelor din lada plina de praf. Cu alte cuvinte nu ne-am dat batuti, impuls primit si de vizualizarea din intamplare a unei "emisiuni" de-ale lui tibanu...

Cu alte cuvinte ii dam drumul. Primul episod e gata si toata iarna vor veni cate unu pe saptamana. Am avut contacte cu singura televiziune de nisa de la noi, dar la nivel teoretic, cand inca nu era nimic finalizat.

Pana la urma ne-am hotarat sa il lansam la noi in ograda si in functie de reactia publicului sa avem cu ce merge pe la telembiziuni, ca asa de batut pe la usi cu zambetu pe buze, nu prea ne vine.

Din Magia Pescuitului i-am schimbat numele in "Fire de Aventura" iar primul episod se numeste "teste". L-am urcat pe youtube, dar in 5 minute, au taiat accesul pentru Romania, din cauza coloanei sonore...

As fi vrut sa pun linkul de pe youtube pentru ca stiu ca forumul nu incunrajeaza reclama, dar pentru ca nu se poate, am sa imi permit, cu scuzele de rigoare sa dau link spre site-ul unde poate fi vizionat si sper ca adminii sa fie rabdatori:

http://www.reactii.ro/reactiitv/fire-de ... p-i-teste/

Daca va fi scos linkul il gasiti in google, dupa numele nou. Multumiri calde tuturor celor care au venit cu sugestii de locuri,ne-au ajutat si ne-au incurajat si sper sa va placa. Vizionare placuta si asteptam pareri. Daca va place, dati vorba intre prietenii pescari :).

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Oct 2009, 23:20

interesant,
din punctul meu de vedere este un inceput
este cu totul altceva fata de "clasici" si banuiesc eu ca este chiar ce imi doresc sa vad pe viitor, sper sa nu ma insel si sa fie asa.
din ce am vizionat pana acuma din episodul test, coloana sonora si peisajele sunt de top.

sper ca pe viitor sa puteti posta tot aicea linkuri catre noile episoade pe care le astept deja cu interes :wink:
bravooo si felicitari pt initiativa,curaj si talent.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 21 Oct 2009, 10:38

Nu merge linkul deloc...si pe google gasesc ,dar cand sa deschid linkul imi da asta : Sorry, "Fire de Aventura, episodul I "Teste"" was deleted at 2:24:23 Mon Oct 19, 2009. We have no more information about it on our mainframe or elsewhere. Asteptam sa il vedem altundeva
Live for Fishing.

magiapescuitului
junior
junior

:)

Mesaj de magiapescuitului » 21 Oct 2009, 11:17

adiwolf - multumim mult pentru apreciere, sper sa iti pastram parerea si in episoadele urmatoare.

essos74 - video-ul nu poate fi vazut pe vimeo, ci doar pe reactii.ro, dar nu pricep de ce nu iti ia linkul, la noi vizualizarile continua.. intra pe reactii.ro sectiunea reactiitv , acolo e...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Oct 2009, 11:22

Felicitari baietzi.Recunosc ca nu am vz. inca filmuletzul,dar o sa o fac.Mai ales ca din ce-mi aduc aminte a-ti trecut si pe la noi prin zona.Sau ma insel? :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 21 Oct 2009, 15:35

Excelent, bravo, felicitari!! :wink:
Foarte frumos, sunteti nebuni rau... :) cat am ras la faza cu excavatoarele... :lol: :lol:
La inceput am zis ca ma uit doar cateva secvente sa vad cam ce-i pe acolo, m-am uitat la tot, iar cand s-a terminat mi-a parut rau...
Bafta in continuare ( nu la pesti :) ) cred ca o sa iasa ceva foarte fain :wink:
Numa' bine.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 21 Oct 2009, 15:38

Am vazut filmul, cu greu, dar l-am vazut pana urma. Sincere felicitari. Bine filmat si montat iar textul este bine scris si redat. Si am niste cunostinte in materie muncind in aceasta meserie de mai mult de 25 de ani. Pacat ca nu in Romania asa ca nu am relatii acolo unde ar trebui ca sa fie cumparata emisiunea.
Filmul se vede greu de pe reactii.ro pentru ca site-ul este extrem de lent. Incercati sa-l puneti pe dailymotion care nu face atatea probleme pentru muzica ca si youtube.

Insa odata bravo si sper sa reusiti pentru ca meritati.

Tudor

Scrie răspuns