magiapescuitului scrie:vali - garantat poate prinzi tu), eu am stat cu buza umflata si atarnata in jos numai sa ii vad umbra, desi sunt sigur ca ai dreptate, e habitatul lui ideal cu buruienisul ala; cred ca trebuia sa gandim altfel emisiunea, adica" sa gasim pescarii care pot sa prinda 30 de specii..."
) si sa ii ducem la peste si sa prinda ei;
ei mai glumesc si eu, singura certitudine este ca nu abandonam;
ilie – Oltul nu e crescut? Ca pe unde am fost tot ce era rau cat de cat mare era praf... de aia si stam asa de prost la specii , ca pe lacuri mi se incurcau lanseurile in setci
todi – la rast, got it, da nu e o zona mai periculoasa? Nu stiu daca despre aceeasi zona e vorba da parca am auzit ca nu e bine cu cortul pe acolo
Acumularile din NE tarii de pe Siret,respectiv Rogojesti si Bucecea mai au populatii de lin,caracuda si tipar.Poate te ajuta Mihali cu informatii proaspete.
luci_t – nu vreau sa deranjez, da parca daca poate fi si lin si tipar si caracuda, as vrea mai multe detalii
Magia Pescuitului
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
Re: garantat?? la noi??
- johnnybravo
- Moderator
-
- junior
Ilie - Olt Bradu... gata marcat pe harta ca destinatie
), desi salau o sa iau ori pe Prut ori pe Siret, ca acolo il stiu unde e
)
johnny - cand te duci pe o singura specie Delta e un loc prea mare daca nu cunosti exact punctul unde e, dar nu asta ar fi cea mai mare problema - chestia grea la specii mai rare ( sau aproape disparute) este concurenta- linul nu are vreo momeala speciala la care sa traga doar el, nici nada numai a lui, deci and pescuiesti pentru el iti aduci babusca, caras,platica si cate alte chestii pe cap, de aceea e bine sa te duci intr-o balta unde pestele e mai rar si nu are o diversitate mare de specii ( cum e Sacalaia), in delta cred ca as prinde milioane de alte treburi pana sa scot un lin;
in general caut locuri anume, mici, unde se prinde pentru ca nu pot sta mult dupa un singur peste, chiar daca atat imi trebuie pentru camera, unu da bun
)

johnny - cand te duci pe o singura specie Delta e un loc prea mare daca nu cunosti exact punctul unde e, dar nu asta ar fi cea mai mare problema - chestia grea la specii mai rare ( sau aproape disparute) este concurenta- linul nu are vreo momeala speciala la care sa traga doar el, nici nada numai a lui, deci and pescuiesti pentru el iti aduci babusca, caras,platica si cate alte chestii pe cap, de aceea e bine sa te duci intr-o balta unde pestele e mai rar si nu are o diversitate mare de specii ( cum e Sacalaia), in delta cred ca as prinde milioane de alte treburi pana sa scot un lin;
in general caut locuri anume, mici, unde se prinde pentru ca nu pot sta mult dupa un singur peste, chiar daca atat imi trebuie pentru camera, unu da bun

-
- veteran
magia pescuitului
In NE tarii in acumularile de pe Siret,Rogojesti si Bucecea mai exista inca lin,caracuda si tipar. Pentru mai multe detalii contacteazal pe Mihali ca el are totdeauna informatii proaspete din zona.
-
- junior
hopa
Rogojestiul era una din urmatoarele tinte, am mai fost acolo de doua ori deci il stiu oarecum, am ginit si locul de lin , dar de caracuda si tipar nu stiam; oricum acu ca ai zis a devenit imperativ
, sper sa ajung inainte de turneu sa nu il sperie pe tot
; mersi mult de info si o sa il contactez pe mihali cand l-oi gasi pe aici
)
ilie - mersi mult, clar ajung si pe acolo, incepe din nou sa se contureze un traseu de cateva mii de km, dupa astea doua trei zile de pauza
)

ilie - mersi mult, clar ajung si pe acolo, incepe din nou sa se contureze un traseu de cateva mii de km, dupa astea doua trei zile de pauza

-
- junior
Hunedoara
in noaptea astea plecam spre Deva pentru lin si caracuda;
daca stie cineva vreun loc in Hunedoara sau pe acolo unde se poate pescui bine la o anumita specie ( ca e crap, mreana, scobar, ten sau mai stiu eu ce ) adica se prinde specia respectiva destul de des, sa lase un semn, vom incerca sa verificam netul cat mai des;
e valabil si pentru un loc anume pe Mures, pastram secretul sa stiti
daca stie cineva vreun loc in Hunedoara sau pe acolo unde se poate pescui bine la o anumita specie ( ca e crap, mreana, scobar, ten sau mai stiu eu ce ) adica se prinde specia respectiva destul de des, sa lase un semn, vom incerca sa verificam netul cat mai des;
e valabil si pentru un loc anume pe Mures, pastram secretul sa stiti

- Dragos Cretu
- senior
Fratilo, nu stiu pe unde ati ajuns, dar am niste prieteni, care au ajuns la Valea Nucarilor, Colina.Au prins stiuca,biban si la fix printre alea alea lin f.f si caracuda.In unul din canale au prins si tipar cu ,care au dat dupa somn.Canalele sint peste cota din cauza DUNARI care aajuns si pe Canalul Lipovenilor (centura) si in Razelm.Locatia se afla la10 km de Murighiol .
..a......si mi-au spus atentie la "mexicani"................................!
..a......si mi-au spus atentie la "mexicani"................................!