Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?
Ce parere aveti de numirea lui Liviu Mihaiu guvernator al deltei la sfarsit de mandat al prietenului Tariceanu?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
Asa-i
Ce sa spun despre aceasta persoana cu o vasta experienta in domeniu(a fost ziarist sau nu mai stiu eu ce). Lucrurile stau cam asa: Acest Mihaiu este bagat la inaintare de catre Sorin Ovidiu Vantu....si cred ca in curand o sa se duca pe garla toata Delta. La televizor o sa vedem pescari fugariti de cagulisti ca au bagat o plasa cu ochiuri prea mici si de fapt pestele o sa fie scos industrial fara sa se stie nimic. Daca era rau pe vremea cand Nastase avea toata Delta....acum o sa fie mai rau. O sa fie doi VAMPIRI: Nastase si cu Vantu....si ce goliciune o sa fie in cativa ani.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...
Daca numa ne dam cu parerea e bine. Poate gresim. Da' putem sa zicem ce credem.
Mie mi se pare ca omu asta e numa demagogie si spectacol, face tam-tam doar ca sa aiba priza la public si sa se uite lumea la el. Bine ar fi sa faca treaba, dar n-as prea crede!
Saptamana trecuta, la Targul National de Turism Rural de la Albac, soldat si cu un concurs de pescuit, mi-a placut mult de un tip de la CJ Alba. A organizat toata treaba, cu enshpe sectiuni, cu mii de oameni, cu fonduri de miliarde, n-a iesit nici o secunda in fata. Si-a facut toata treaba si i-a lasat de altii sa se tina de microfon. In omu ala am incredere! Dar intr-unul care epateaza pe TV si scoate tot felul de texte goale, mi-e greu sa-mi pun speranta!
Dea Domnu sa faca treaba si sa-mi dau jos palaria!
Mie mi se pare ca omu asta e numa demagogie si spectacol, face tam-tam doar ca sa aiba priza la public si sa se uite lumea la el. Bine ar fi sa faca treaba, dar n-as prea crede!
Saptamana trecuta, la Targul National de Turism Rural de la Albac, soldat si cu un concurs de pescuit, mi-a placut mult de un tip de la CJ Alba. A organizat toata treaba, cu enshpe sectiuni, cu mii de oameni, cu fonduri de miliarde, n-a iesit nici o secunda in fata. Si-a facut toata treaba si i-a lasat de altii sa se tina de microfon. In omu ala am incredere! Dar intr-unul care epateaza pe TV si scoate tot felul de texte goale, mi-e greu sa-mi pun speranta!
Dea Domnu sa faca treaba si sa-mi dau jos palaria!
-
- veteran
zamfi scrie:Mah da nu ar fi bine sa fie un singur topic cu acest subiect?![]()
Ce pana mea pensionarule
Ca noi nu suntem in stare sa fecam DOAR un topic si asteptam ca altii sa faca ordine in Delta! Si acum chiar vorbesc serios...
Scuze Zamfi. Am venit de pe garla plouat si inghetat si am bagat dejtu gresit de doua ori. Bine ca n-am fost la pupitrul de comanda al rachetelor balistice ca incepea vreo nenorocire.

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran