Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

pensionaru
veteran
veteran

Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Mesaj de pensionaru » 19 Sep 2008, 09:02

Ce parere aveti de numirea lui Liviu Mihaiu guvernator al deltei la sfarsit de mandat al prietenului Tariceanu?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 19 Sep 2008, 11:46

O alegere buna.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 19 Sep 2008, 12:14

:lol: :lol: :lol: chiar nu ati inteles? nu se poate sa ajungi la acel nivel daca nu faci parte din mafie...
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Bodnar
junior
junior

Asa-i

Mesaj de Bodnar » 19 Sep 2008, 12:22

Ce sa spun despre aceasta persoana cu o vasta experienta in domeniu(a fost ziarist sau nu mai stiu eu ce). Lucrurile stau cam asa: Acest Mihaiu este bagat la inaintare de catre Sorin Ovidiu Vantu....si cred ca in curand o sa se duca pe garla toata Delta. La televizor o sa vedem pescari fugariti de cagulisti ca au bagat o plasa cu ochiuri prea mici si de fapt pestele o sa fie scos industrial fara sa se stie nimic. Daca era rau pe vremea cand Nastase avea toata Delta....acum o sa fie mai rau. O sa fie doi VAMPIRI: Nastase si cu Vantu....si ce goliciune o sa fie in cativa ani.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Sep 2008, 19:08

Daca numa ne dam cu parerea e bine. Poate gresim. Da' putem sa zicem ce credem.
Mie mi se pare ca omu asta e numa demagogie si spectacol, face tam-tam doar ca sa aiba priza la public si sa se uite lumea la el. Bine ar fi sa faca treaba, dar n-as prea crede!

Saptamana trecuta, la Targul National de Turism Rural de la Albac, soldat si cu un concurs de pescuit, mi-a placut mult de un tip de la CJ Alba. A organizat toata treaba, cu enshpe sectiuni, cu mii de oameni, cu fonduri de miliarde, n-a iesit nici o secunda in fata. Si-a facut toata treaba si i-a lasat de altii sa se tina de microfon. In omu ala am incredere! Dar intr-unul care epateaza pe TV si scoate tot felul de texte goale, mi-e greu sa-mi pun speranta!
Dea Domnu sa faca treaba si sa-mi dau jos palaria!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Sep 2008, 20:24

Mah da nu ar fi bine sa fie un singur topic cu acest subiect? :shock: :lol: Ce pana mea pensionarule :lol: Ca noi nu suntem in stare sa fecam DOAR un topic si asteptam ca altii sa faca ordine in Delta! Si acum chiar vorbesc serios... :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 20 Sep 2008, 14:48

zamfi scrie:Mah da nu ar fi bine sa fie un singur topic cu acest subiect? :shock: :lol: Ce pana mea pensionarule :lol: Ca noi nu suntem in stare sa fecam DOAR un topic si asteptam ca altii sa faca ordine in Delta! Si acum chiar vorbesc serios... :P

Scuze Zamfi. Am venit de pe garla plouat si inghetat si am bagat dejtu gresit de doua ori. Bine ca n-am fost la pupitrul de comanda al rachetelor balistice ca incepea vreo nenorocire. :oops:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Sep 2008, 18:30

:lol: Sper ca nu te-ai suparat! :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 20 Sep 2008, 20:13

zamfi scrie::lol: Sper ca nu te-ai suparat! :roll:

Nu m-am suparat deloc. Am vazut tarziu ca sunt doua la fel si eram cam nedumerit. Rog pe domn admin sa faca un 2 in 1.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Sep 2008, 17:29

parerea mea ca nu o sa faca mare branza ... o sa tulbure niste ape si o sa ramana tot asa totul ... am un deja-vu ... il mai tine cineva minte pe prietenul pescarilor ???
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Scrie răspuns