Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Sep 2008, 17:30

auuuuuuuuuuuuuuu ... mai am un deja-vu: il mai tine cineva minte pe salvatorul spinningului din Romania ???
Nici eu !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

pensionaru
veteran
veteran

Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Mesaj de pensionaru » 23 Sep 2008, 17:37

Cine nu-l stie pe Gigi? A facut praf ANPA.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

StefanDinu
veteran
veteran

Re: Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Mesaj de StefanDinu » 23 Sep 2008, 17:46

pensionaru scrie:Cine nu-l stie pe Gigi? A facut praf ANPA.
Asta e "Prietenul pescarilor" ... cred ca electrici si profesionisti ... ca prietenul meu nu e ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Sep 2008, 18:42

StefanDinu scrie:parerea mea ca nu o sa faca mare branza ... o sa tulbure niste ape si o sa ramana tot asa totul ... am un deja-vu ... il mai tine cineva minte pe prietenul pescarilor ???
bineteles ca il tin minte pe individ si pe prietenii lui
ii am trecuti la pomelnicul de injuraturi :wink:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Sep 2008, 18:45

modul de lucru va fia asa ... vine omul ... sta oleaca ... se uita ... face ceva ... il dau aia in judecata ... se suspenda ... se judeca ... se schimba guvernul ... se justifica ... pleaca.

Daca ar face ce promite ar fi bine ... dar om vedea ... chiar sper sa ma insel!!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Sep 2008, 19:57

StefanDinu scrie:Daca ar face ce promite ar fi bine ...
Ce promite? N-am auzit sa promita nimic. Doar i-a criticat pe altii, fie ca faceau bine sau prost!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 23 Sep 2008, 21:07

Ascult constant Guerrilla ... si a promis multe ... dar respect un singur lucru: a spus ca o sa inceapa cu un audit ... sa vad ce exista, ce s-a facut, ce planuri sunt, cine si ce, cu cine cu ce ... si dupa ia niste decizii. Pentru inceput e bine ... dupa mai vedem.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Sep 2008, 22:03

Liviu Mihaiu, jurnalist la Catavencu si mare ecologist in timpul lui liber...Jurnalist e si Gerula, sper sa nu fie multe asemanari intre cei 2! :lol:

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

parerea mea

Mesaj de laurentiucat » 30 Sep 2008, 18:29

stau si ma gandesc ca de fapt noi cei de pe forum suntem societatea civila.ca atare trebuie sa ne comportam in acest sens,sa luam atitudine fata de oricine ar fi intr-un post de conducere care afecteaza interesele noastre pe termen scurt si lung .am putea ca unii dintre noi sa sesizeze diverse probleme si ceilalti de pe forum sa bombardeze oficialitatile si masmedia cu problema respectiva.trebuie sa ne asiguram ca problema e verificata de cineva neutru si din apropierea zonei respective,ca sa nu cadem in ridicol si cateva mailuri si telefoane poate da fiecare dintre noi, fara sa-i fie afectat prea mult timpul.in cazul acesta,trebuie sa-i acordam o prezumtie de buna purtare sau buna guvernare lui liviu mihaiu si sa stam cu ochii pe el pana la proba contrarie.dupa care ..pac la rasboiu..pardon antena3,in cazul lui.(realitatea,sa presupunem ca ar fi interesata).in rest..s-auzim de bine!
Toti pescarii ajung in Rai...

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 21 Oct 2008, 13:42

Din nefericire suspiciunile privind implicarea lui Sorin Ovidiu Vantu in numirea ca administrator al lui Liviu Mihaiu pentru a putea controla Delta Dunarii, se confirma. Impreuna cu presedintele ANPA s-a semnat un acord de colaborare intre ANPA si ARBDD, prin care ANPA deleaga administrarea resurselor acvatice vii catre rezervatie.
Pentru intrarea in legalitate gigi stefan s-a obligat sa modifice in mod corespunzator OUG 23/2008, in asa fel incat manaria sa fie posibila.
Primul pas s-a facut prin trimiterea catre comisia de agricultura a propunerii de modificare a ordonantei prin introducerea ARBDD ca administrator al resursei, incalcand astfel prevederile tratatului de aderare a Romaniei la UE si in ciuda faptului ca modificarile s-au discutat si acceptat in comisia de dialog social in alta forma decat creatia ajunsa la Parlament. FNPSR a solicitat si primit nota trimisa de ANPA catre comisie si a constatat ca gigi stefan a scris acolo doar ce i-a trecut lui prin cap. Cel mai interesant lucru este ca a solicitat eliminarea art. 24 si 25 din OUG (referitoare la asociatiile de pescari sportivi) singurele care il incurcau in magaria pe care o pune la cale.
S-ar putea sa o pateasca, intrucat propunerile ANPA incalca insusi punctul de vedere al Guvernului care si-a mentinut punctul de vedere in ceea ce priveste forma ordonantei (cea actuala).
Daca Liviu Mihaiu s-a pretat la asa ceva ( si semnatura lui este pe acordul incheiat cu ANPA) pentru mine este o mare dezamagire.
Astept punctul de vedere al oficiosului de presa care se ocupa de pescuit sportiv numit Aventuri la Pescuit.

Scrie răspuns