Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

pensionaru
veteran
veteran

Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Mesaj de pensionaru » 21 Oct 2008, 14:46

Pai Aventuri la Pescuit o sa aiba numai cuvinte de lauda despre chestia asta sau nu o sa spuna nimic. Oare de cine e patronata revista asta?
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 21 Oct 2008, 18:56

Pe acest forum activeaza mai multi"jurnalisti".Apsalba, are multa,multa dreptate(de aceasta data),cred, ca, cartile, au fost facute cu mult inainte ,pentru a nu se interpreta altfel.Celebra, societate civila, este magnefica, dar lipseste cu desavirsire si atunci, cind nu lipseste, nu are nici un cuvint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ventoflorin
junior
junior

Mesaj de ventoflorin » 24 Oct 2008, 18:49

se pare ca Mihaiu si-a inceput mandatul in forta:http://www.cancan.ro/2008-10-22/Liviu-M ... Delta.html

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 07 Ian 2009, 11:09

cititi si trageti singuri concluziile:

http://www.jurnalul.ro/articole/141848/ ... e-in-delta

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 07 Ian 2009, 13:51

@king,lucrurile se c am stiau,pozitia lui mihaiu din ce am auzit la"radio sant(canal) delta ,a fost una, in spiritul fundatiei pe care, o conduce.Vorbeam cu cineva si actiunile de combatere au fost ,parca, mai multe si mai eficace!DAR!?........cu toata recesiunea ,banii din UE ,vor face feliile mai groase si :zilele lui de bun guvernator sunt, numarate!!!!!!!!!!!!!! PACAT!!!!
PS o minune tine,cit tine!

dorupau
junior
junior

Mesaj de dorupau » 27 Ian 2009, 09:01

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 27 Ian 2009, 09:50

Am vazut emisiunea ,direct si reluare!Este "un tip",unul care, cred eu, ca vrea sa faca "CEVA"!Daca,va ramine( depinde de ,basescu),atunci,incet, incet se va sparge monopolul si la vinatoare si la pescuit!!!!!!!
Sa, ii dea dumnezeu sanatate !
PS ati auzit ce groase sunt feliile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Ian 2009, 21:35

el guvernatore..........bafta, :wink: :lol:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 28 Ian 2009, 08:09

DidelPro scrie:Pe acest forum activeaza mai multi"jurnalisti".Apsalba, are multa,multa dreptate(de aceasta data),cred, ca, cartile, au fost facute cu mult inainte ,pentru a nu se interpreta altfel.Celebra, societate civila, este magnefica, dar lipseste cu desavirsire si atunci, cind nu lipseste, nu are nici un cuvint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Societatea civila, aia care lipseste cu desavarsire, este formata din cetateni, organizati in ONG. Cred ca de la obligativitatea ei (sustinuta de vechii beneficiari ai pescuitului comunist) pana la necesitatea ei (sustinuta de mine) se poate face o diferenta. Dar cine intelege acest lucru?
In ce ne priveste, cuvantul nostru se va auzi din ce in ce mai tare, intrucat noi venim cu ceva concret, nu cu povesti. Cei care vor sa se manifeste, sunt invitati in cursul acestui an sa participe la programul pe care il avem in derulare privind reorganizarea pescuitului sportiv la nivel national si sa se implice. Cine citeste, sa inteleaga.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 02 Feb 2009, 00:12

DidelPro ne spune :
Este "un tip",unul care, cred eu, ca vrea sa faca "CEVA"!..
-...asa spun toti care trec pe la tv , l-am vazut si pe gigi stefan si tot asa frumos vorbea .....de ce unul ar fi mai bun ca altul..
- n-am vazut pe nimeni sa declare ca n-ar lupta impotriva braconajului , ori noi asta am vazut la tv...declaratii..., eu am inteles ca mare lucru nu a putut sa faca , deoarece in delta a gasit o stare de fapt, cam multa lumea invartea cate ceva pe acolo si el ca guvernator ,care defapt semneaza nu stiu ce hirtii si concesiuni ,avand competente limitate , intampina greutati mari in rezolvarea problemelor.....asta daca ne-am uitat la aceeasi emisiune...
- Liviu Mhaiu , parerea mea e ca a last o impresie inedita , prin modul realist in care a prezentat situatia pescuitului in delta , in fata camerelor tv.....in rest si eu imi doresc sa poata sa realizeze si sa faca ceva !!!!!!!!!
Apsalba, are multa,multa dreptate(de aceasta data),cred, ca, cartile, au fost facute cu mult inainte ,pentru a nu se interpreta altfel.
- te-as ruga sa ne spui mai concret , unde are dreptate si cand , deoarece a insirat in stilul caracteristic nume , notiuni , tratate , comisii, romania , ue , art.24 si 25 OUG , ANPA, ARBOD, Delta Dunarii, FNPSR, gigi stefan, incalcarea punctului de vedere a guvernului, Liviu Mihai , acorduri ..chestii , filme , ce sa mai fie de vorba ....dreptate nene...............n-am inteles nimic, in sensul ca nu m-a convins !!!!

Scrie răspuns