Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 10 Feb 2009, 18:53

D-nul Liviu Mihaiu nu a fost pe placul actualei conduceri in ale pescuitului din Romania! Se pare ca declaratiile sale au deranjat foarte tare PE CINEVA la nivel inalt si astfel, in seara asta a aparut informatia ca va fi destituit din functie. Nu se stie inca cine va fi numit in locul lui dar nici nu-mi fac probleme! Va fi numit cine trebuie (pentru mafia din acest domeniu). Apropos, anpa si-a actualizat site-ul in ceea ce priveste conducatorul agentiei http://www.anpa.ro/index.php?v=organigrama
Asa ca lucrurile sunt clare! Cum ridici capul si te zburlesti la stapan, cum esti pus cu botul pe labe...
Fir intins!;-)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 11 Feb 2009, 14:52

Pe mine,nu m au convins multe,dar:"vorbim discutii".Apsalba, incearca sa FACA ceva ,pentru cei din zona si nu numai(am prieteni in zona),asa ca!?
Eu ,tu si multi ca si noi,suntem turisti pe acest site..........asta E!!
Era ,la mintea oricui sa il schimbe,era prea liber si prea "chitit".Chituc,hectare, de teren ,redate deltei, nu agriculturii ,multe !!
Ong-urile ,sunt "canci",noi, vocea (o parte),nu suntem in stare macar de un protest, mic,mic de tot!?
PS.......asa cum scriam pe un alt site, fsn-ul, a "inviat",cu toate relele,pe care le am trait cu toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS1.....ajvps-ul va deveni ,cu voia lor, monopol!.......in citeva zile...........
PS2.....cit despre stefan,nu este destul sa ai ginduri bune,trebuie sa le pui in practica,pentru asta nu trebuie sa te gindesti la miine,(bani)!!!!!!!!!!!!!!

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 11 Feb 2009, 14:59

Ieri se discuta parca pe Realitatea TV despre iminenta debarcare a lui Mihaiu. Se cam inmultesc zvonurile ! Au pus astia noi ochii pe un post important si pe o felie groaaaaasa de tort.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 11 Feb 2009, 15:06

Noul guvernator al Deltei Dunarii se numeste BABOIANU GRIGORE ! :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Feb 2009, 15:13

DidelPro scrie:Era ,la mintea oricui sa il schimbe,era prea liber si prea "chitit"...
Ba io cred ca nu era liber deloc. Mai degraba era a lui Tariceanu si Vantu. Nu prea-mi suna a liber!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Feb 2009, 15:14

Ete na !!! :lol: :lol: :lol:
Baboianu? Din clanul Icrenegreanu ? Var cu Sturionescu?
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 11 Feb 2009, 15:20

@ cei care ati fost in delta
S-au vazut ceva schimbari in epoca liviu mihaiu? Mie mi-a lasat o impresie buna. Chiar imi pare rau ca a fost debarcat inainte de termen :cry:

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 11 Feb 2009, 15:22

Epoca? De când e guvernator? Nici un copil nu se năştea de atunci! Nici nu a avut timp sa şteargă praful in birou!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Feb 2009, 15:22

rosu r. scrie:Noul guvernator al Deltei Dunarii se numeste BABOIANU GRIGORE ! :D
O fi asta:
http://www.green-report.ro/revista-pres ... ne-de-euro

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 11 Feb 2009, 15:24

Cu parere de rau asta este !
Poate avem noroc si se razbuna Dunarea pe el si il inghite !

Scrie răspuns