Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
D-nul Liviu Mihaiu nu a fost pe placul actualei conduceri in ale pescuitului din Romania! Se pare ca declaratiile sale au deranjat foarte tare PE CINEVA la nivel inalt si astfel, in seara asta a aparut informatia ca va fi destituit din functie. Nu se stie inca cine va fi numit in locul lui dar nici nu-mi fac probleme! Va fi numit cine trebuie (pentru mafia din acest domeniu). Apropos, anpa si-a actualizat site-ul in ceea ce priveste conducatorul agentiei http://www.anpa.ro/index.php?v=organigrama
Asa ca lucrurile sunt clare! Cum ridici capul si te zburlesti la stapan, cum esti pus cu botul pe labe...
Asa ca lucrurile sunt clare! Cum ridici capul si te zburlesti la stapan, cum esti pus cu botul pe labe...
Fir intins!;-)
Pe mine,nu m au convins multe,dar:"vorbim discutii".Apsalba, incearca sa FACA ceva ,pentru cei din zona si nu numai(am prieteni in zona),asa ca!?
Eu ,tu si multi ca si noi,suntem turisti pe acest site..........asta E!!
Era ,la mintea oricui sa il schimbe,era prea liber si prea "chitit".Chituc,hectare, de teren ,redate deltei, nu agriculturii ,multe !!
Ong-urile ,sunt "canci",noi, vocea (o parte),nu suntem in stare macar de un protest, mic,mic de tot!?
PS.......asa cum scriam pe un alt site, fsn-ul, a "inviat",cu toate relele,pe care le am trait cu toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS1.....ajvps-ul va deveni ,cu voia lor, monopol!.......in citeva zile...........
PS2.....cit despre stefan,nu este destul sa ai ginduri bune,trebuie sa le pui in practica,pentru asta nu trebuie sa te gindesti la miine,(bani)!!!!!!!!!!!!!!
Eu ,tu si multi ca si noi,suntem turisti pe acest site..........asta E!!
Era ,la mintea oricui sa il schimbe,era prea liber si prea "chitit".Chituc,hectare, de teren ,redate deltei, nu agriculturii ,multe !!
Ong-urile ,sunt "canci",noi, vocea (o parte),nu suntem in stare macar de un protest, mic,mic de tot!?
PS.......asa cum scriam pe un alt site, fsn-ul, a "inviat",cu toate relele,pe care le am trait cu toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS1.....ajvps-ul va deveni ,cu voia lor, monopol!.......in citeva zile...........
PS2.....cit despre stefan,nu este destul sa ai ginduri bune,trebuie sa le pui in practica,pentru asta nu trebuie sa te gindesti la miine,(bani)!!!!!!!!!!!!!!
- StefanDinu
- veteran
@ cei care ati fost in delta
S-au vazut ceva schimbari in epoca liviu mihaiu? Mie mi-a lasat o impresie buna. Chiar imi pare rau ca a fost debarcat inainte de termen
S-au vazut ceva schimbari in epoca liviu mihaiu? Mie mi-a lasat o impresie buna. Chiar imi pare rau ca a fost debarcat inainte de termen

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
- StefanDinu
- veteran
O fi asta:rosu r. scrie:Noul guvernator al Deltei Dunarii se numeste BABOIANU GRIGORE !
http://www.green-report.ro/revista-pres ... ne-de-euro