LISTA PESCARILOR ASOCIATI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

rolandpopcev
junior
junior

Re: Bravo-bine!

Mesaj de rolandpopcev » 27 Dec 2008, 10:41

genu scrie:
SENIOR scrie:
apsalba scrie:Ce-ai zice de niste balti de pescuit ale asociatiei? Situate langa orase unde cei care nu se pot deplasa pe distante lungi sa poata pescuit? Ar fi ceva, nu? Sau de dat de pamant cu braconierii? Sau sa razi pe cei ce-si bat joc de rauri si le polueaza?
Ar fi ceva.

PS Vedeti ca ordinul a fost semnat si trimis spre publicare la Monitorul Oficial.
Asa ca dupa 1 ianuarie 2009 asociatiile va asteapta sa va platiti permisele. Noi vom da si pentru cei neasociati, dar accesul pe zonele pe care le administram se va face contracost. Asteptam sa ne reclamati.
Corect! Vrem si noi la Brasov! Si mai ales de dat la pamant cu braconierii.in primul rand cu cei da la agvps!!!C-am platit atata amar de ani permis + taxa pe zi,c-asa e smecheria la noi la Bv. si n-am prins niciodata cele 5 kg permise! De ce? PT. K NU MAI E PESTE! L-AU RECOLTAT PT. BUZUNARELE LOR!
Senior , eu am impresia ca tu chiar daca ai pescui gratis , mergi sa scoti cele 5 kg. de peste zilnic permise si nu de placere . Nu asociatiile sunt de vina ca tu nu ai ce manca sau nu ai peste sa vinzi la vecini . Chiar mancati numai peste si cate 5 kg./zi ? :shock: cu cei care au mentalitatea ta e problema si nu cu asociatiile !
Nu exact pt. asta merg eu la peste(am 3-trei servicii,am ce manca) dar daca merg saptamanal la pescuit-cazul lacurilor Rotbav-jefuite de AJVPS-Bv.,si dau-pe lang asta milionul anual al permisului,si 30lei pe ziua de pescuit si nu prind tot anul NIMIC!!!Asta cum suna mister??????Asta-i jaf la drumul mare!!!! Se lauda ca populeaza,ca intretin,ca pazesc,ca ecologizeaza,si NIMIC! Basca mai si iau bani de la stat(a se citi contribuabili,printre care si pescarii) si in plus si de la pescari,si NIMIC!!! Faptul in sine-HOTIA,ma deranjeaza,ca eu muncesc pe banii mei,nu-i fur ca ei! Dar ia stati un pic! De ce ma jigniti ca n-am ce manca,si ma duc la peste ca sa-mi asigur masa zilnica?! Faceti cumva parte din structurile defunctei asa-zise "asociatii"?! ca altfel nu se explica de ce v-ati luat de mine... Imi pare rau "mister"... :( :!: :?: :idea: 8)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 27 Dec 2008, 11:49

SENIOR scrie: merg saptamanal la pescuit-cazul lacurilor Rotbav-jefuite de AJVPS-Bv.,si dau-pe lang asta milionul anual al permisului,si 30lei pe ziua de pescuit si nu prind tot anul NIMIC!!!Asta cum suna mister??????Asta-i jaf la drumul mare!!!!...
daca zici ca chiar nu prinzi nimica, tot anul, mie-mi suna ca poate nici tu nu stii sa prinzi peste ... :lol: :lol: :lol:
sau poate, la preturile astea ai vrea sa fie acolo unu' sub apa, care sa ti-i indrume in carlig... :lol: :lol: :lol:
dar daca tot nu prinzi nimica, la ce te mai duci saptamanal acolo ?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 27 Dec 2008, 11:57

Daca citeati cu atentie de la inceput vedeati ca acelasi lucru il cauta noile asociatii constituite , adica sa platesti in plus indiferent unde pescuiesti , pe apele gestionate de ele . Deci mai rau ca pana acuma . Daca scot un permis de la anpa sa nu fiu obligat sa ma i nscriu in asociatie , ori asociatiile nou infiintate tocmai asta urmaresc : sa nu poti pescui pe apele lor fara a fi membru , iar pe baltile asa zis populate de ei sa platesti inca in plus sau sa scoti bonul de zi . Acelasi lucru doar ca se schimba numele firmei . Chiar daca o asociatie nou infiintata va gospodari baltile de la Rotbav tot vor percepe o taxa in plus . Asta se urmareste - bani cat mai multi pentru nimica ! de asta nu vor mai mult de 70% din pescari asocierea .

rolandpopcev
junior
junior

Mesaj de rolandpopcev » 27 Dec 2008, 19:31

miky scrie:
SENIOR scrie: merg saptamanal la pescuit-cazul lacurilor Rotbav-jefuite de AJVPS-Bv.,si dau-pe lang asta milionul anual al permisului,si 30lei pe ziua de pescuit si nu prind tot anul NIMIC!!!Asta cum suna mister??????Asta-i jaf la drumul mare!!!!...
daca zici ca chiar nu prinzi nimica, tot anul, mie-mi suna ca poate nici tu nu stii sa prinzi peste ... :lol: :lol: :lol:
sau poate, la preturile astea ai vrea sa fie acolo unu' sub apa, care sa ti-i indrume in carlig... :lol: :lol: :lol:
dar daca tot nu prinzi nimica, la ce te mai duci saptamanal acolo ?
Da,poate nu stiu-daca zici tu,am fost nu mai merg,si eu sunt de acord sa merg si sa dau sa zicem 25 lei la zi dar sa nu-i faca nimic pestelui ca sa nu manance si in primul rand sa fie peste,k vad eu daca-l prind sau nu,si totodata,daca dau banii aia sa nu merg la peste si s-aud de la pescarii localnici ca oamenii asociatiei braconeaza chiar ei balta si vand pestele in localitate cu stirea chiar a sefului asociatiei-cum mi s-a intamplat la Fagaras personal mintindu-ma seful asociatiei!!!Sau eu sa platesc cinstit,sa resp[ect regulamentul si merg pe-o apa si-l vad pe x care-a platit si el permisul ca da cu 9(da!-NOUA!!!) bete si omul asociatiei,venit in control,sa nu-i zica nimic pt, ca nu tragea pestele! dar daca tragea si pleca cu 100kg acasa?! Ala nu tot braconaj era? Si sunt de-acord sa dau ceva bani dar cand merg pe-o balta SA FIE BEC MALUL SI APA,nu ca acum-cand,inainte de-a pleca trebuie sa strang mizeria altora ca sa plec de-acolo fara sa ma tem ca cel care m-a vazut acolo pescuind sa zica altora ca eu am facut-o!!!Lasati-o dracului de treaba si nu va mai luati de oamenii onesti...-dati-le-n cap celor care ne fura si batjocoresc! Daca eu deschid gura si le zic pe bune,de ce se iau uni si-altii de mine?! sunteti de partea hotiilor? Si daca nu va intereseaza sa intrati in asociatii ca sa puteti face ceva,mergeti mai departe pe ape poluate,nepopulate si braconate si lasati-ne pe noi in pace! fir intiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins!!! :!: :idea: 8)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 27 Dec 2008, 21:39

bravo SENIOR :D :D :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Dec 2008, 00:44

SENIOR scrie:Da,poate nu stiu-daca zici tu,am fost nu mai merg,si eu sunt de acord sa merg si sa dau sa zicem 25 lei la zi dar sa nu-i faca nimic pestelui ca sa nu manance si in primul rand sa fie peste,k vad eu daca-l prind sau nu,si totodata,daca dau banii aia sa nu merg la peste si s-aud de la pescarii localnici ca oamenii asociatiei braconeaza chiar ei balta si vand pestele in localitate cu stirea chiar a sefului asociatiei-cum mi s-a intamplat la Fagaras personal mintindu-ma seful asociatiei!!!Sau eu sa platesc cinstit,sa resp[ect regulamentul si merg pe-o apa si-l vad pe x care-a platit si el permisul ca da cu 9(da!-NOUA!!!) bete si omul asociatiei,venit in control,sa nu-i zica nimic pt, ca nu tragea pestele! dar daca tragea si pleca cu 100kg acasa?! Ala nu tot braconaj era? Si sunt de-acord sa dau ceva bani dar cand merg pe-o balta SA FIE BEC MALUL SI APA,nu ca acum-cand,inainte de-a pleca trebuie sa strang mizeria altora ca sa plec de-acolo fara sa ma tem ca cel care m-a vazut acolo pescuind sa zica altora ca eu am facut-o!!!Lasati-o dracului de treaba si nu va mai luati de oamenii onesti...-dati-le-n cap celor care ne fura si batjocoresc! Daca eu deschid gura si le zic pe bune,de ce se iau uni si-altii de mine?! sunteti de partea hotiilor? Si daca nu va intereseaza sa intrati in asociatii ca sa puteti face ceva,mergeti mai departe pe ape poluate,nepopulate si braconate si lasati-ne pe noi in pace! fir intiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins!!! :!: :idea: 8)
senior,
scuzama,dar nu am inteles mesajul tau.
tu pana la urma ce doresti?? esti partizanul asocierii??pentru ca asa rezulta din finalul postarii tale.
foarte bine,numai ca din toata expunerea ta de mai sus,rezulta cu totul altceva si anume,peste tot pe unde ai fost,te-ai lovit de asociatii si oamenii lor care nu si-au facut treaba si care te-au inselat.
deci??? :?

rolandpopcev
junior
junior

Da sunt pt. asociere!

Mesaj de rolandpopcev » 29 Dec 2008, 02:04

Pt. ca singuri n-avem putere! Trebuiesc refacute regulamentele de functionare ale asociatiilor,angajati oameni de meserie si dintre pescari!Nimeni nu poate face ceva fara bani si nimeni n-o face gratis dom'le,ce naiba,suntem copii?! E la mintea cocosului!Dar mai intai sa se recupereze tot ce s-a furat si sa fie trasi la raspundere penal cei ce-au pus mana si s-au imbogatit ilicit!Apoi TOTI cei care vor lucra in domeniu sa poata fi verificati de catre oricine dintre membrii as.,oricand,ceeace nu e posibil acum-deci trebuie umblat la regulamentele de functionare si legislatia in vigoare!Si-o spun din proprie experienta: eu m-am oferit voluntar la Ajvps-Bv. sa-i insotesc in control pe fondul de ape al Bv. si asta am facut-o in primavara!Credeti c-am vazut legitimatia de control de la ei?! Sau m-au chemat vreodata la vreo actiune de combatere a braconjului?NU!!!Pai ce?!-erau prosti sa vad eu ce fac ei? Si-mi vine sa mor cand vad ca ma duc pe baltile judetului si localnicii de peste tot dau in apele statului de parca ar fi propietate privata a lor si nu platesc nici o taxa-nu mai vorbesc de cei care ajung de-ntind plase si pleaca cu masinile burdujite!Pai sefii aia de post n-or sti nimic???? :?: :?: :?:AAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!Ce-or sa mai dea socoteala ei cand va ajunge cine trebuie acolo,sa-i poata trage la raspundere pt. ca nu-si fac serviciul pt. care sunt platiti tot din banii nostrii! :( Si este posibil tot ce spun in clipa in care TOTI pescarii vor lua atitudine!!!Chiar nici politistii aia nu vor scapa basma curata ca nu-i pus acolo sa stea in birou la caldurica,cafea,fripturi si tuici si pe ape URGIE-fura aia ca-n codru(alt subiect dureros...De ex.,la Codlea a-nceput sa dispara padurea de pe Magura si fraierii aia de codleni nu zic nimic....)Eu incep aici dar voi termina pe apa si vom mai discuta peste cativa ani!Ca si istoria-mi da dreptate:forta multimii e de neoprit!!!Tineti minte ce va spun eu si-apucati de va organizati si luati PRACTIC atitudine,daca vreti sa mai prindem peste pe apele statului!Sarbatori fericite si la multi ani! :!: :!: :!: :idea: 8)

Scrie răspuns