si nevasta-mea are cerere de inscriere in aps arad, dar asta nu inseamna ca moare de dragul inscrierii intr-o asociatie de pescari.apsalba scrie:APS Alba - 3768.Toti cu cerere de aderare semnata. Sa pun si lista?
LISTA PESCARILOR ASOCIATI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba scrie:APS Alba - 3768.Toti cu cerere de aderare semnata. Sa pun si lista?
apscaras scrie: apscaras 1780 membrii inregistrati cu adeziune
sunt doua variante
Incercare patetica de a induce ideea ca 3768+1780 ar reprezenta oameni care vor asociere.
sau
Daca voi chiar credeti ca toti membrii vostrii sunt oameni care vor sa fie asociati, aveti probleme grave de perceptie a realitatii, no offense.
Ambele variante va cam dezavantajeaza.
Daca chiar vreti sa vedeti un mic esantion reprezentativ al realitatii, dati un ochi pe topicul cu pescarii liberi.
Un mic sfat pt. amadoi, cu permisiunea voastra.
Incercati sa gasiti pe cineva cu minime cunostinte de PR care sa posteze pe forumuri pt. voi. Va fi mai bine.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
-
- veteran
-
- veteran
Nu este nevoie. Poti sa-ti iei permis de unde vrei, fara sa fi asociat. Nu asta s-a dorit? Asociatiile au cu totul si cu totul alte scopuri. Cititi-le statutele si veti vedea ce scop au. Nu stiu, dar am impresia ca nu se doreste intelegerea legislatiei in vigoare, asa buna sau rea cum este ea. O mai enumar odata : OUG 23/2008, HG 1016/2008, HG 1194/2008. Legea 400/2005 anexa 4 cap.II pct.8. Poate dupa asta se intelege ca statul de drept este cel care se bazeaza pe lege, nu pe bunul plac.
"Art.2. Practicarea pescuitului recreativ/sportiv în bazinele piscicole naturale se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv nominal, eliberat de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură, prin asociaţiile de pescari sportivi/cluburile de pescuit sportiv şi federaţii legal constituite, în baza unui protocol de predare-primire."apsalba scrie:Nu este nevoie. Poti sa-ti iei permis de unde vrei, fara sa fi asociat.
"Art. 6. Calitatea de pescar sportiv este atestată de apartenenţa la asociaţiile de pescari sportivi/ cluburile de pescuit sportiv şi federaţiile legal constituite ."
Esti un pic defazat fata de forma finala trimisa spre publicare. Am zis ca va dispare acest lucru din ordin si a disparut. Asociatiile au rolul lor, stabilit prin ordin. Sper ca esti de acord ca pescuitul sportiv sa fie efectuat in baza unui regulament de practicare pe care toti sa il respecte, indiferent daca sunt sau nu asociati. Cel putin pe zonele FNPSR acesta va fi respectat.