Vino la mine si-ti iau eu baniimiky scrie: la cat prind in ultima vreme, parca vad ca nu o sa vrea nimeni sa-mi ia banii si or sa ma lase gratis...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Iarasi te rog sa nu te superi pe mine, dar tu citesti ce scrii inainte de a trimite mesajul ?Cand zici de nemernicii care au distrus fauna ihtiologica a tarii ma gandesc ca te referi la agvps… FALS !!!
Fie ca te referi la membri agvps, fie la cei care le conduc destinele…
Inainte sa apara asociatiile toti am fost membri agvps… ai participat tu la distrugerea faunei ? sau crezi ca am facut-o eu ?... sau tu n-ai fost membru agvps, ai pescuit ani la rand fara permis… Noooo !!! nu cred ! asta ar insemna ca….. !!! nuu… nu cred !!!
Te referi la sefii lor ? fara indoiala au facut o seama de abuzuri de care sunt vinovati, dar a-i acuza ca au distrus apele e cam mult,… si mai ales neadevarat.
Toti i-am criticat de-a lungul vremii dar… nu ei au distrus fauna cum zici,… ei doar au gestionat prost apele, pana acum,… au tolerat prea mult braconajul, pazind formal sau deloc apele din administrare, poate (sau sigur) au facut abuzuri pe banii membrilor, si-au tras vile, jipane, cabane sau mai stiu eu ce, pe bani din care trebuiau sa bage peste sau sa amenajeze ape,…, au uitat ca ar trebui sa reprezinte pescarii sportivi daca vrei tu si macar luind o pozitie impotriva proliferarii balastierelor sau oricaror amenajari facute de altii ( de pilda hidrotehnice), dar cu efecte dezastruoase pentru pesti si esenta pescuitului sportiv…
@ pityu bacsi...nu te supara ,dar eu eram la rand de cateva zile si daca nu crezi,uita-te aici...eventual raspundepityu scrie:Mai revin doar cu atat sa va readuc aminte inca odata ca eu nu m-am luat niciodata de cei neasociati ! Toate raspunsurile mele au fost generate de atacurile celor neasociati la adresa asociatiilor.
Postarea lui Miky m-a lamurit insa definitiv de care parte a baricadei va aflati de fapt.
Imi cereti sa va spun avantajele asocierii pentru ape, pesti si pescuit desi vi le-am spus de nenumarate ori, semn ca faceti asta numai cu intentia vadita de a ma scoate din sarite. Ei, aflati ca nu imi ies din sarite si astept eu de la voi sa-mi explicati mie, care sunt avantajele neasocierii pentru ape, pesti si pescari (mai putin aia cu ... vreu sa pescuiesc liber, sa nu am nici o obligatie de asociat, ca nu tine figura!). Daca ma puteti lamurii, va dau cuvantul meu de onoare ca a doua zi imi dau demisia si ma las de orice asociatie si vin cu voi in gasca !
Pe cuvant de onoare !
da, l-am recitit si suna chiar bine,…:D, ce am zis eu bineinteles…:lol:pityu scrie: dar tu citesti ce scrii inainte de a trimite mesajul ?
Daca e dezastru national in apele publice, cine este vinovat pentru el ? Eu sau tu ?
Zici ca agvps-ul n-are nici o vina, dar dupa aceea insiruiesti toate vinele lor. Ce sa inteleg de aici ?
ce sa zic pityu,... bravo tie ca pescuiesti de la 14 ani cu permis,... dar asta nu e nici pe departe un argument sa te consideri buricul pescuitului sportiv "in tara" precum zici,... nu uita ca nu vorbesti aici numa' cu copii de 14 ani... parerea mea e ca te amagesti singur si ii pacat dar asta nu tine de cat de vechi esti tu pescar, ci de altceva...pityu scrie: Eu insa am pretentia ca cunosc mai bine situatia pescuitului sportiv din tara, pescuiesc cu permis in regula de cand aveam 14 ani.
Colegul meu cel molestat de paznicul de vanatoare si pescuit Dl. Vladescu Ioan, se numeste Sefer Daniel si este din loc. Vulcan (de unde am inceput pescuitul pe Jiul de Vest, cand ai fost la noi). Pescuieste exclusiv numai la snur, fiind (ce-i drept) printre putinii muscari adevarati din Valea Jiului. Daca vrei iti voi face cunostiinta cu el.colegul tau ala care pescuia regulamentar cu doua muste, bruscat de ajvps ... dadea clasic cu snur, sau la buldo ?
sigur ca vreau,... am vorbit seriospityu scrie: Daca vrei iti voi face cunostiinta cu el.
s-o luam pe rand:pityu scrie: Daca nu te superi, am si eu o intrebare (ca intre prieteni). Ce vrei sa spui cu acel "Motto" pe care-l postezi la fiecare interventie a ta, cum ca ... "Nu ajunge sa fii norocos in viata. Trebuie musai ca ceilalti sa nu fie!" :?:Este piatra de temelie a filozofiei tale despre lume si viata sau nu am inteles eu prea bine ? Aici sa te vad cum raspunzi ! Hai ca astept !
pityu scrie: Fara suparare ! OK ?
uffff,miky scrie: ce sa zic pityu,... bravo tie ca pescuiesti de la 14 ani cu permis,... dar asta nu e nici pe departe un argument sa te consideri buricul pescuitului sportiv "in tara" precum zici,... nu uita ca nu vorbesti aici numa' cu copii de 14 ani... parerea mea e ca te amagesti singur si ii pacat dar asta nu tine de cat de vechi esti tu pescar, ci de altceva...
iar modul personal la care iei orice parere care nu corespunde cu ura ta fatza de agvps, mai ales cand duci lipsa de argumente, ma face sa cred ca am gresit cand m-am lasat angrenat in discutie, desi o facusem cu intentie buna si in mintea mea speram sa se ajunga la discutii constructive...
si altii te-au invitat , ca pe noi toti dealtfel, la dialog constructiv, sa aflam care sunt avantajele si deosebirile dintre agvps si asociatiile noi...
invariabil cei care ati raspuns din partea asociatiilor (inclusiv tu), ati ocolit raspunsul in schimb ati avut de urlat un singur lucru: moartea agvpsului...
imi pare rau,... nu sunt un fan al agvps, chiar daca tu la furie, imprastii cu acuzatii cine de ce parte a baricadei ii,... dar nici nu pot sa fiu de acord cu abordarea voastra... mai ales ca in ce ma intereseaza pe mine ca pescar, nu ca nu oferiti solutii, dar nici nu sunteti preocupati sa le cautati...
ca urmare, tot ce pot sa fac pentru tine in clipa de fatza e sa iau o pauza si ma retrag din topicurile pe subiecte de astea, deoarece consider ca gresesti in multe feluri, incepand de la cum judeci oamenii cu care stai de vorba si pana la obiectivele care ti le-ai stabilit, o parte din ele sortite sa ramana veci la nivelul de vorbe mari, fara acoperire, iar cealalta gresit orientate...
desi ma mananca tastatura, ma voi abtine de acum incolo, in asa fel incat tu sa poti s-o tii strans pe a ta cum zici, daca asta te face fericit...
ma tem doar ca la anul pe vremea asta tot pe aici, tot in aceeasi faza, o sa sustii tot aceleasi lucruri, nimic nou nu o sa se fi intamplat,... cel mult o sa aflam ca un alt coleg de-al tau care dadea tot legal, tot cu doua muste, a fost molestat de ajvpseul criminal... si atunci din nou o sa dai vina si pe nonasociati........